Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.07.2001, 11:09   #1
kjur
Gość

win2000 - cdspeed, cdr identifier - aspi?

hej
pod win200 mam problem z programikami cdspeed i cdr identifier (sciagnalem najnowsze wersje). winoncd mi dziala ok.
wspomniane programiki dzialaja pod winme, a pod 2000 pierwszy z nich pokazuje jakis bledy, drugi sie zawiesza.
myslalem, ze to moze problem aspi, ale mam tez najnowsze i to samo
nagrywarka to lg 8080

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.07.2001, 16:49   #2
c0rdat
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 31.05.2001
c0rdat zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Na pewno masz najnowsze wersje ASPI ? Sprawdź to programikiem ASPI Check (dostępny na CDRInfo). Instalowałeś Force ASPI ? (również na CDRInfo) Jeżeli nie, to spróbuj (może jakiś plik z ASPI jest nie w takiej wersji, w jakiej powinien).

Pozdro.
c0rdat jest offline  
Stary 25.07.2001, 10:54   #3
kjur
Gość

aspi mam chyba najnowsze (numer wersji ...1021). sciagnalem samo aspi i aspi installer. poszukam na cdrinfo force aspi, ale to chyba nie to
w kazdym razie dzieki
ktos ma jakies inne pomysly?

Stary 26.07.2001, 22:38   #4
gAzZzZoR
Kinetic

Data rejestracji: 09.04.2001
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
kjur (25-07-2001 10:54):
aspi mam chyba najnowsze (numer wersji ...1021). sciagnalem samo aspi i aspi installer. poszukam na cdrinfo force aspi, ale to chyba nie to
w kazdym razie dzieki
ktos ma jakies inne pomysly?
Ja nie mam w2k i dlatego mam pytanie do uzytkownikow: czy Wam te programy dzialaja pod ta winda2000 ?

Jesli komus z tego forum dziala to znaczy ze Ty masz cos skopane....

Pozdro. Gazior
gAzZzZoR jest offline  
Stary 22.09.2002, 13:24   #5
Kinja
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 09.05.2002
Kinja zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam pytanie? Czy są jeszcze inne programy cos jak CDR Identifier - szukalam ale nie znalazlam, moze zle szukalam ?
Kinja jest offline  
Stary 23.09.2002, 09:30   #6
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
do c0rdata

Cytat:
c0rdat napisa***322;(a)
Na pewno masz najnowsze wersje ASPI ? Sprawdź to programikiem ASPI Check (dostępny na CDRInfo). Instalowałeś Force ASPI ? (również na CDRInfo) Jeżeli nie, to spróbuj (może jakiś plik z ASPI jest nie w takiej wersji, w jakiej powinien).

Pozdro.
to nie dotyczy tematu.

c0rdat - co sie z toba dzialo, hektar czasu cie nie bylo widac. Nie podejrzewam, ze obraziles sie na Forum, ale przyznam sie, ze brakuje tutaj ciebie
bgn jest offline  
Stary 23.09.2002, 09:41   #7
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
bgn post cOrdat'a jest bardzo stary, on nadal nie wrócił, szkoda wielka bo gość jest fantastyczny.
Stary 23.09.2002, 12:42   #8
bgn
`

Fakt, nie popatrzylem na date, ze to mnasza milusia dziewczynka odnowila post. Szkoda, ze to nie aktualny c0rdat.
a jesli chodzi o post Kinjii - chyba cdspeed do nero czyyta informacje o plytce i producencie, test w Feurio tez podaje te informacje
bgn jest offline  
Stary 23.09.2002, 18:47   #9
Kinja
Stały bywalec ;)

)
Dzieki za odpowiedz
A odnowilam ten post dlatego ze jak ktos nieopatrznie zacznie temat z czyms co juz bylo to potem jest objezdzany przez innych.
I wcale nie jestem milusia oo!
Kinja jest offline  
Stary 24.09.2002, 06:28   #10
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Kinja napisa***322;(a)

... I wcale nie jestem milusia oo!
ależ oczywiście, że jesteś
Stary 24.09.2002, 08:01   #11
bgn
`

Cytat:
Kinja napisa***322;(a)
)
Dzieki za odpowiedz
A odnowilam ten post dlatego ze jak ktos nieopatrznie zacznie temat z czyms co juz bylo to potem jest objezdzany przez innych.
I wcale nie jestem milusia oo!
a jak mialem napisac - "zmierzla baba"
Patrzylem na zdjecie - z tak ladnego i milego dziecka ( vide oczy)musiala wyrosnac ladna i dorodna panna ( Zetoxa jest tego samego zdania ), a patrzac w informacje w profilu - rowniez inteligentna ( czego nie moge powiedziec o sobie i co niekiedy wytyka mi BD). Zatem nie zjerzaj sie na okreslenie "milusia" bo psycholog bedzie ci potrzebny
bgn jest offline  
Stary 24.09.2002, 11:37   #12
Kinja
Stały bywalec ;)

do psychologa na pewno nie pojde
wiem co to za typki wiec wole sie trzymac z daleka
Zjezylam sie ale tylko troche
Dzieki za wiare we mnie i moja inteligencje
Od razu wiadomo ze rozmawiam z kims inteligentnym
Kinja jest offline  
Stary 24.09.2002, 11:38   #13
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Kinja napisa***322;(a)
Mam pytanie? Czy są jeszcze inne programy cos jak CDR Identifier - szukalam ale nie znalazlam, moze zle szukalam ?
Witam.
Są inne programy, ale niekoniecznie free... Ja znam jeszcze taki o nazwie "CD-R ATIP Reader" - strona domowa: http://w510.tm.odessa.ua/soft/cdr_atip/
Pozdrawiam 8)
Monter jest offline  
Stary 24.09.2002, 11:41   #14
Kinja
Stały bywalec ;)

Dzieki - sprawdze, pytalam dlatego ze chcialam zobaczyc pewne plytki mmore czy jakos tak - kupilam kilka i maja rozne kolory spodow? Jedne srebrne drugie jasno zielone i jasno niebieskie? Wiec troche mnie to zastanowilo a ten program o ktorym byla mowa u mnie nie dzialal.
Kinja jest offline  
Stary 24.09.2002, 16:52   #15
RiT2
Wymiatacz

Data rejestracji: 04.10.2001
RiT2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
gAzZzZoR napisa***322;(a)

Ja nie mam w2k i dlatego mam pytanie do uzytkownikow: czy Wam te programy dzialaja pod ta winda2000 ?

Jesli komus z tego forum dziala to znaczy ze Ty masz cos skopane....

Pozdro. Gazior
Mi to działa. Aspi 4.71
Cze
RiT2 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: