Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.09.2002, 09:25   #16
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Monter napisa***322;(a)

Witam.
Są inne programy, ale niekoniecznie free... Ja znam jeszcze taki o nazwie "CD-R ATIP Reader" - strona domowa: http://w510.tm.odessa.ua/soft/cdr_atip/
Pozdrawiam 8)
Oh Monter - Twoj link obudzil moje wspomnienia, przemieszkalem kiedys w Odessie przeszlo 3 miesiace. Link wskazuje na chlopcow z Politechniki, ale serial trudno bedzie znalezc.
Mysle , ze Kinji do tego co napisala bardzo by pasowal Feurio, bo z pakietu CD- writer, po uruchomieniu testu nazwa producenta wyskakuje sama, a i mozna sprawdzic sobie plytki na ewentualne nadpalenie, a przy okazji ma sie dobry sofcik do audio.
Jesli ci to Kinja bedzie odpowoiadalo, dto Feurio 1.65 jest na cdrinfo,polska nakladka rowniez, a serialik, no coz - jak nie znajdziesz - napisz do mnie ( nie moge tu zamiescic , bo Monter jest administratorem i musialby go wyrzucic )
bgn jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.09.2002, 12:29   #17
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
bgn napisa***322;(a)

... a patrzac w informacje w profilu - rowniez inteligentna ( czego nie moge powiedziec o sobie i co niekiedy wytyka mi BD).
ja nic cie nie wytykam
nigdy nie napisalem ze jestes glupi czy cos w tym stylu ... a wrecz przeciwnie uwazam ze masz ogrom wiedzy a jedynie czasem mamy odmienne podjescie do pewnych zagadnien ...
BD jest offline  
Stary 25.09.2002, 17:02   #18
bgn
`

Cool

Bartku - jak zjawi sie Majonez ( studiujacy biotechnologie stosowana ) to uradzimy jaki by ci tu gen wszczepic , zeby przywrocic ci normalne poczucie humoru. A jak dobrze pamietam byl taki post w ktorym sie zastanawiales czy jestem inteligentny , czy na poziomie pierwszaka i musze sie przyznac,ze sam nie wiem
bgn jest offline  
Stary 25.09.2002, 17:46   #19
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
bgn napisa***322;(a)
Bartku - jak zjawi sie Majonez ( studiujacy biotechnologie stosowana ) to uradzimy jaki by ci tu gen wszczepic , zeby przywrocic ci normalne poczucie humoru. A jak dobrze pamietam byl taki post w ktorym sie zastanawiales czy jestem inteligentny , czy na poziomie pierwszaka i musze sie przyznac,ze sam nie wiem
hm nie calkiem tak ... chodzilo to cos zupelnie innego
ale zostawmy to ...
BD jest offline  
Stary 26.09.2002, 12:05   #20
Kinja
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 09.05.2002
Kinja zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hej! Dzieki za odpowiedzi - mam program Feurio 1.65 ale wersje demo, cracka do niego nie mam bo mi jakos nie wyszlo to szukanie
Moze ktos wie gdzie go szukac??
Kinja jest offline  
Stary 26.09.2002, 12:10   #21
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... są na www.cracks.am i zwykły i professonal, albo podaj maila to ci podrzucę.
Stary 26.09.2002, 12:41   #22
bgn
`

Cytat:
Kinja napisa***322;(a)
Hej! Dzieki za odpowiedzi - mam program Feurio 1.65 ale wersje demo, cracka do niego nie mam bo mi jakos nie wyszlo to szukanie
Moze ktos wie gdzie go szukac??
potrzebny jest serial - wyslij do mnie maila, to dostaniesz ( nie moge
go tu wpisac, bo przyrzeklem sobie , ze do konca tygodnia bede przestrzegal regul jakis tam i nie umiesczal seriali na Forum )
bgn jest offline  
Stary 26.09.2002, 12:43   #23
bgn
`

Smile

jak zwykle bywa gdy chodzi o dziewczyny Zetoxa mnie ubiegl, ale patrzac na zdjecie - czyz mozna sie dziwic
bgn jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: