![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
Oh Monter - Twoj link obudzil moje wspomnienia, przemieszkalem kiedys w Odessie przeszlo 3 miesiace. Link wskazuje na chlopcow z Politechniki, ale serial trudno bedzie znalezc. Mysle , ze Kinji do tego co napisala bardzo by pasowal Feurio, bo z pakietu CD- writer, po uruchomieniu testu nazwa producenta wyskakuje sama, a i mozna sprawdzic sobie plytki na ewentualne nadpalenie, a przy okazji ma sie dobry sofcik do audio. Jesli ci to Kinja bedzie odpowoiadalo, dto Feurio 1.65 jest na cdrinfo,polska nakladka rowniez, a serialik, no coz - jak nie znajdziesz - napisz do mnie ( nie moge tu zamiescic , bo Monter jest administratorem i musialby go wyrzucic )
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
nigdy nie napisalem ze jestes glupi czy cos w tym stylu ... a wrecz przeciwnie uwazam ze masz ogrom wiedzy a jedynie czasem mamy odmienne podjescie do pewnych zagadnien ...
|
|
|
#18 |
|
`
![]() |
Bartku - jak zjawi sie Majonez ( studiujacy biotechnologie stosowana ) to uradzimy jaki by ci tu gen wszczepic , zeby przywrocic ci normalne poczucie humoru. A jak dobrze pamietam byl taki post w ktorym sie zastanawiales czy jestem inteligentny , czy na poziomie pierwszaka i musze sie przyznac,ze sam nie wiem
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
ale zostawmy to ...
|
|
|
#20 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Hej! Dzieki za odpowiedzi - mam program Feurio 1.65 ale wersje demo, cracka do niego nie mam bo mi jakos nie wyszlo to szukanie
![]() Moze ktos wie gdzie go szukac ??
|
|
|
|
|
#21 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... są na www.cracks.am i zwykły i professonal, albo podaj maila to ci podrzucę.
|
|
#22 | |
|
`
![]() |
Cytat:
potrzebny jest serial - wyslij do mnie maila, to dostaniesz ( nie moge go tu wpisac, bo przyrzeklem sobie , ze do konca tygodnia bede przestrzegal regul jakis tam i nie umiesczal seriali na Forum )
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
`
![]() |
jak zwykle bywa gdy chodzi o dziewczyny Zetoxa mnie ubiegl, ale patrzac na zdjecie - czyz mozna sie dziwic
|
|
|
![]() |
|
|