![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
winiso i nero
witam. ma problem z wypalaniem obrazow plyt (*.iso) w nero 5.5.9.14. obraz zrobiony w winiso 5.3. Chodzi o odczyt wypalonych plyt (NIE ODCZYTUJA SIE PLIKI DODANE DO OBRAZU W WINISO), reszta chodzi dobrze. moze mial ktos podobny problem i udalo mu sie go jakos rozwiazac. Nie sprawdzalem na starszych wersjach NERO.
Przy okazji, moze jakies inne programy w ktorych mozna robic obrazy, dowolnie modyfikowac i wypalac bez zadnego problemu. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
A jak dodajesz pliki do obrazu?
Bo normalnie, jak dodasz plik, to musisz mu podac ponownie....zapisz jako i dopiero z tego nowego obrazu wypalac! |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
nie zalznaczylem, ze uzywam windows xp (chociaz watpie, ze to ma jakis wplyw) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
zainstalowalem nero 5.5.8.2 - wszystko dziala ale trzeba modyfikowany obrazu zapisac do innego pliku.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ....jakiego innego?? |
|
![]() |
#6 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
u mnie pomoglo wykonanie takich czynnosci
winiso -> otworzenie obrazu -> dodanie katalogu -> zapisanie obrazu (przez Zapisz a nie przez zapisz jako) -> nagranie takiego obrazu pod nero ale przez wybranie image recorder (opcja Nagrywarka -> Wybor Nagrywarki) czyli de facto utworzenie obrazu z obrazu -> wypalenie nowego obrazu na cdr nie wiem dlaczego ale u mnie rozwiazalo to problem z nagrywaniem zmodyfikowanych obrazow pod nero inna metoda szybsza -> ekstrakcja obrazu na hdd -> dodanie katalogu -> wypalenie jako zwykle cdr jezeli cos dodasz do obrazu zabezpieczonej plytki to i tak musisz juz uzyc cracka bo plytka nie pojdzie
![]() |
#7 | ||
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Przewaznie z image'em clona. Jak dla mnie taki program jest uzyteczny szczegolnie przy plytach bootowalnych. Np. gdy chcemy dodac cos do windowsa. Ogolnie stosuje ta metode Cytat:
![]() Pozdro |
||
![]() |
![]() |
|
|