Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.04.2003, 19:11   #1
OSKAR.W
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.04.2003
OSKAR.W w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation WinOnCd 5.0 - Pliki MP3 ?? - Spolszczenie -SZUKAM

Witam !!

Poniewaz FTP jest nie czynne, i nie wiadomo kiedy bedzie , prosze o kontakt na GG 20005, osobe posiadajaca spolszczenie do wersji 5.0 WinOnCd, ktora byla by tak uprzejma i mi przeslal w/w na maila.

Dwa - czy udalo sie komus nagrac tym programem pliki MP3, w taki sposob by na stacjonarnym DVD dzialalo interaktywne menu ??
Ja zrobilem wszytkie ikonki,podpisy,ladnie to wygladalo w programie, ale jak nagralem na plytke i odtawrzalem , niestety, odczytywal, pokazal, tylko stanadrtowe katalogi.Bez menu. Czy cos zle zrobilem ?? Gdy robilem foto album tym programem, ,wyszlo z menu ok.

Prosze o podpowiedz

Pozdrawiam [ OSCAR ]
OSKAR.W jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.04.2003, 21:13   #2
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: WinOnCd 5.0 - Pliki MP3 ?? - Spolszczenie -SZUKAM

Cytat:
OSKAR.W napisa***322;(a)
Witam !!

Poniewaz FTP jest nie czynne, i nie wiadomo kiedy bedzie , prosze o kontakt na GG 20005, osobe posiadajaca spolszczenie do wersji 5.0 WinOnCd, ktora byla by tak uprzejma i mi przeslal w/w na maila.

Dwa - czy udalo sie komus nagrac tym programem pliki MP3, w taki sposob by na stacjonarnym DVD dzialalo interaktywne menu ??
Ja zrobilem wszytkie ikonki,podpisy,ladnie to wygladalo w programie, ale jak nagralem na plytke i odtawrzalem , niestety, odczytywal, pokazal, tylko stanadrtowe katalogi.Bez menu. Czy cos zle zrobilem ?? Gdy robilem foto album tym programem, ,wyszlo z menu ok.

Prosze o podpowiedz
Spolszczenie mam, ale niestety do wersji 6.0.
Co do drugiego pytania: tworzony w WinOnCd album mp3 posiada interfejs w standardzie HTML i za cholere nie będzie obsługiwany przez stacjonarny odtwarzacz DVD (no chyba że taki kiedyś wymyślą).
Odtwarzacze DVD do obsługi mp3 posiadają własne, wbudowane menu i nic tego faktu nie zmieni.
Interfejs HTML w tym przypadku jest tylko przydatny przy odtwarzaniu plików mp3 za pomocą komputerowego napędu i odpowiedniego playera, choćby f-my Roxio.
Album foto to już inna bajka - tworzony jest przy pomocy standardu VCD lub SVCD i jedną z jego opcji jest tworzenie menu w odpowiednim formacie i układzie. W WinOnCD struktura menu Photoalbum tworzona jest automatycznie i jest widoczna podczas odczytu w stacjonarnym DVD. Dla potrzeb komputera pokaz slajdów odbywa się w wersji HTML.
paput2000 jest offline  
Stary 12.04.2003, 19:34   #3
OSKAR.W
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.04.2003
OSKAR.W w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: Re: WinOnCd 5.0 - Pliki MP3 ?? - Spolszczenie -SZUKAM

Bardzo dziekuje za tak wyczerpujace rozjasnienie zagadnienia. Nie spodziewalem sie do tego tak fachowego , a zarazem naprawde zrozumialego wyjasnienia. Jeszcze raz dzieki

PS: Prosze odezwij sie na GG do mnie bo mail mi od Ciebie odbija

Pozdrawiam [ OSCAR ]

Ostatnio zmieniany przez OSKAR.W : 12.04.2003 o godz. 19:55
OSKAR.W jest offline  
Stary 13.04.2003, 13:30   #4
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: Re: Re: WinOnCd 5.0 - Pliki MP3 ?? - Spolszczenie -SZUKAM

Cytat:
OSKAR.W napisa***322;(a)
Bardzo dziekuje za tak wyczerpujace rozjasnienie zagadnienia. Nie spodziewalem sie do tego tak fachowego , a zarazem naprawde zrozumialego wyjasnienia. Jeszcze raz dzieki

PS: Prosze odezwij sie na GG do mnie bo mail mi od Ciebie odbija
Nie używam GG - mam za delikatne ręce - wyslij ewentualnie prywatną wiadomość - na dole mojego postu jest przycisk "profil" i tam jest ta opcja - gdybyś nie wiedział.
paput2000 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: