![]() |
Cytat:
|
Cytat:
problem wiazal sie z ustawieniami opcji z rysunku ktory zamiescilem na forum :) a dokladnie chodzilo o te opcje na samym dole ... |
Cytat:
over and out ;) PS. Zbignieff, a jednak WinOnCD6 nie taki zly jak ty go malujesz :D ;p Pozdrawiam. |
Cytat:
niby ma byc taki prosty w obsludze ale tam tak naprawde nie ma co ustawiac jednak wole Nero :) a najlepszy to jest CdrWin |
Cytat:
1. Zgadzam sie ;p 2. Nie zgadzam sie!! CdrWin jak dla mnie to szmira jakicha malo!! |
Nowa wojna?
Ja jestem z Y@nkee_PL, WinOnCD jest lepszy - jest mniej klikania myszą (1 lub 2), a teraz testuję Creatora 6. |
Cytat:
prawda jest taka, ze jesli ktos siedzi od "wiekow" przy np. Nero to dla niego ten soft bedzie lepszy od innych i na odwrot......... dla mnie Nero i Winon oferuja podobne mozliwosci, tylko ze Nero wyglada bardziej profesjonalnie w porownaniu z Winonem ktory jest intuicyjny :) a se podzielilem tak te programy ze Audio nagrywam w Winonie a Dane w Nero i tak zostanie ;) Pozdrawiam. |
Cytat:
Nero jest zdecydowanym liderem pod wzgledem popularnosci i latwosci w uzyciu. A CDRWin - jest najlepszy do ...... powiedzmy ogrodkiem, specyficznych, profesjonalnych zadan:) Oczywiscie w wersjach: 3.8 beta, 3,9 i bodaj 4.0. 5.0 to juz jak wiadomo inna bajka. |
pobijcie sie chlopaki - w morde za obraze Nerowosci! w brzuch za zle slowo o Wionie i jeszcze cegla go za Clona!
no - dalej! :boks: |
Cytat:
zdaniem forma bijatyki ;p |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:47. |