![]() |
Moim skromnym zdaniem ( aż boje się cokolwiek pisać żebyście mnie nie obsmarowali i z błotem nie zmieszali ) ale widze że więcej racji ma Nazir - i nie złośćcie się na mnie że staje po czyjejś stronie bo jakoś tak to widzę że Adam Bell jest straszny cfaniak.
To tyle - jestem za jesli chodzi o zamknięcie juz tego tematu. |
Wydaje mi sie, ze niektorzy specjalnie daja taki tytul postu, aby przyciagnac wieksza uwage na niego.
|
Ej chłopaki dajcie spokuj. Możecie pokazać na co was stać w temacie DWUSTRONNA PŁYTKA CD. Tam przynajmiej jest weselej. Pokażcie swoje "JA" bo przeklinać umie każdy a napisać coś śmiesznego to już "wyższa szkoła jazdy". Amen
|
Cytat:
Zgadzam sie z Mickeyem, ze kontrukcje zdan jakie piszemy (ja sam i Wy) typu Zgadzam sie, popieram to bzdurne rzeczy, chyba ze poprzemy je jakimis argumentami. Po drugie: Nie chce nikogo absolutnie obrazac, ale starania o to by forum bylo bardziej czytelne byly i bede - z tym ze zawsze sa nieskuteczne chocby nie wiem jak post przyciagal uwage (czytaj za tydzien bedzie to samo co bylo przed) Po trzecie: Teraz widze jakim bylem palantem jak sie kiedys jak Wy na forum klocilem...( :) ) Ale to chyba normalne, bo chyba kazdy z kazdym sie juz tu choc raz pogryzl, ale nie martwcie sie klocicie sie o taka bzdure ( ja sie klocilem o jeszcze wieksze bzdury) ze przejdzie wam za niedlugo kiedy sie Wam argumenty skoncza Pozdro. GAzor P.S. I wydaje mi sie ze stawanie po czyjejs stronie (jest za nazirem bla bal bla) jest glupota, to jeszcze pardziej pogorszy atmosfere. Swoje typy najlepej zachowac dla siebie... |
Cytat:
|
Cytat:
pzdrwm przegladalem se starsze posty i znalazlem jeden fajny - przynajmiej pierwszy popieram te slowa |
bardzo pouczajaca dyskusja!!!
pomusl dobry ale czytenicy zawiedli ps witam ponownie po dlugiej przerwie |
Witam
Słusznie. Sam odczuwam niechęć przed czytaniem wiadomości, które nie wiadomo czego dotyczą. Pozdrawiam Zolw_ |
POPIERAM !!!!!!
POZDRÓWKA ! |
Popieram zgadzam sie i jestem za ale po co ta wojna ? to ma pomagac ludziom a nie jechac sobie po nich prawda?
|
Cytat:
Chociaz zgadzam sie ,ze nalezaloby pisac konkretem[co staram sie zawsze robic i robie(mam nadzieje)] A z drugiej strony Adam Bell mial racje po Nazir swoim tytulem zaprzeczyl sam sobie. Hehe.;D |
Starczy tego wzajemnego popierania się!
Niech każdy odpowiada za siebie i nie będzie już problemów ze zrozumieniem intencji zawartych w tematach na forum. Tą dyskusję można uznać za zamkniętą. |
spoko, popieram
|
a ja popieram siebie moją teściową !!!???
|
:) Chlopaki i ewentualnie dziewczyny :) na twarzach kurde w Polsce zima jak na Alasce - w koncu mamy czegos wiecej od Amerykanow - sniegu na drogach heheheh
Pozdrawiam wszystkich Co do tej dyskusji no coz nie wypowiem sie lepiej :) No i tak w ogole to szczescliwego Nowego Roku :) :) :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:25. |