Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Do WSZYSTKICH na forum - WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f2/wszystkich-forum-wszystkich-3514/)

Adas adas 18.08.2001 20:45

Moim skromnym zdaniem ( aż boje się cokolwiek pisać żebyście mnie nie obsmarowali i z błotem nie zmieszali ) ale widze że więcej racji ma Nazir - i nie złośćcie się na mnie że staje po czyjejś stronie bo jakoś tak to widzę że Adam Bell jest straszny cfaniak.
To tyle - jestem za jesli chodzi o zamknięcie juz tego tematu.

woitas 18.08.2001 22:58

Wydaje mi sie, ze niektorzy specjalnie daja taki tytul postu, aby przyciagnac wieksza uwage na niego.

Jerry 18.08.2001 23:37

Ej chłopaki dajcie spokuj. Możecie pokazać na co was stać w temacie DWUSTRONNA PŁYTKA CD. Tam przynajmiej jest weselej. Pokażcie swoje "JA" bo przeklinać umie każdy a napisać coś śmiesznego to już "wyższa szkoła jazdy". Amen

gAzZzZoR 19.08.2001 10:56

Cytat:

Adam Bell (18-08-2001 15:19):
Cytat:

Nazir (18-08-2001 14:11):
Cytat:

Adam Bell (18-08-2001 13:00):
Koleś, misia to sobie poszukaj w łużku, a jak chcesz kogoś uświadamiać, to zajmij się młodszą siostrą (jeżeli takową posiadasz), i faktycznie "już nie ściemniaj"
Ja pierdziele jakich tłuczków się tu porejestrowało - gościu od 8 dni na forum a już się panoszy jak u mamusi pod spódnicą - koleś *** na drzewo banany prostować - chyba że u was na wsi drzew nie ma......... Ja tu staram sie nie wprowadzać złej atmosfery ale ile można wytrzymać. Sorry dla wszystkich normalnych czytelników ale nie wytrzymałem.
A ty Bell weź sobie na wstrzymanie albo do burdelu skocz jak cie siła roznosi bo takimi hasłami na forum tylko wrogów sobie narobisz.
Jeszcze raz sorry za słownictwo dla kolegów "normalnych" :-)
Chłopaczku, nie przeginaj - To raz -
Dwa - Nie jesteś wśród swoich funfli brudasie, więc bądź łaskaw zmienić słownictwo.
Trzy - Tacy ludzie jak ty mnie po prostu męczą, podobnie jak ich głupowate posty, dlatego nie będę bawił się z tobą w przepychanki słowne - dla ciebie odpowiedź standaryzowana:

Przeinstaluj sobie ASPI w głowie - powinno pomóc.
Po pierwsze:
Zgadzam sie z Mickeyem, ze kontrukcje zdan jakie piszemy (ja sam i Wy) typu Zgadzam sie, popieram to bzdurne rzeczy, chyba ze poprzemy je jakimis argumentami.

Po drugie:
Nie chce nikogo absolutnie obrazac, ale starania o to by forum bylo bardziej czytelne byly i bede - z tym ze zawsze sa nieskuteczne chocby nie wiem jak post przyciagal uwage (czytaj za tydzien bedzie to samo co bylo przed)

Po trzecie:
Teraz widze jakim bylem palantem jak sie kiedys jak Wy na forum klocilem...( :) )
Ale to chyba normalne, bo chyba kazdy z kazdym sie juz tu choc raz pogryzl, ale nie martwcie sie klocicie sie o taka bzdure ( ja sie klocilem o jeszcze wieksze bzdury) ze przejdzie wam za niedlugo kiedy sie Wam argumenty skoncza

Pozdro. GAzor

P.S. I wydaje mi sie ze stawanie po czyjejs stronie (jest za nazirem bla bal bla) jest glupota, to jeszcze pardziej pogorszy atmosfere. Swoje typy najlepej zachowac dla siebie...

Nazir 19.08.2001 15:38

Cytat:

gazzzzor (19-08-2001 10:56):
Po trzecie:
Teraz widze jakim bylem palantem jak sie kiedys jak Wy na forum klocilem...( :) )
Ale to chyba normalne, bo chyba kazdy z kazdym sie juz tu choc raz pogryzl, ale nie martwcie sie klocicie sie o taka bzdure ( ja sie klocilem o jeszcze wieksze bzdury) ze przejdzie wam za niedlugo kiedy sie Wam argumenty skoncza

Pozdro. GAzor
Aż miło słyszeć ze wy tez kiedyś tak zaczynaliście - to trochę dodaje sił i ostudza - mam nadzieję ze jest to moja ostatnia kłótnia z kimkolwiek - przecież jest to jak by nie patrzył forum "CDR" a nie "bij zabij" :-))

Nikita_Bennet 01.01.2002 18:59

Cytat:

Nazir (12-08-2001 13:23):
Niektórzy z was wystawiając NOWY TEMAT piszą w TYTULE np:
1. "Mam prośbę......"
2. "Problem z ...."
3. "Pomocy"
4. "Czy ktoś nie wie "
5. "Pytanie odnośnie. ..."

LUDZIE - pomyślcie chodz trochę - ja np w 50 % przypadków nie czytam wogóle takich postów - piszcie więc mniej więcej w temacie czego problem dotyczy bo nie mam zamiaru np. wchodzic w temat Pomocy ktory dotyczy Office XP bo mnie to totalnie nie interesuje - innych moze interesowac itd - ale skąd mam wiedziec o co chodzi w liście skoro tytuł nic nie mówi !!!
Wnerwia mnie to juz od dłuższego czasu ale dzisiaj miarka się przelała i nie wytrzymałem :-) poniewaz pojawiło się następne "Pytanie odnośnie....."
Ręce opadają.
Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to niech pisze - ale ja jednak myslę że ułatwi to znacznie poruszanie się po forum.
Jeśli któś myśli podobnie jak ja to niech tez napisze - im większa liczba odpowiedzi tym więcej ludzi to przeczyta !

pzdrwm

przegladalem se starsze posty i znalazlem jeden fajny - przynajmiej pierwszy

popieram te slowa

zbyszek 01.01.2002 19:42

bardzo pouczajaca dyskusja!!!
pomusl dobry ale czytenicy zawiedli
ps witam ponownie po dlugiej przerwie

zolw_ 02.01.2002 07:20

Witam
Słusznie. Sam odczuwam niechęć przed czytaniem wiadomości,
które nie wiadomo czego dotyczą.
Pozdrawiam
Zolw_

alf 02.01.2002 10:24

POPIERAM !!!!!!
POZDRÓWKA !

Guail_FH 02.01.2002 15:50

Popieram zgadzam sie i jestem za ale po co ta wojna ? to ma pomagac ludziom a nie jechac sobie po nich prawda?

Weron 02.01.2002 16:32

Cytat:

Nazir (12-08-2001 13:23):
Niektórzy z was wystawiając NOWY TEMAT piszą w TYTULE np:
1. "Mam prośbę......"
2. "Problem z ...."
3. "Pomocy"
4. "Czy ktoś nie wie "
5. "Pytanie odnośnie. ..."

LUDZIE - pomyślcie chodz trochę - ja np w 50 % przypadków nie czytam wogóle takich postów - piszcie więc mniej więcej w temacie czego problem dotyczy bo nie mam zamiaru np. wchodzic w temat Pomocy ktory dotyczy Office XP bo mnie to totalnie nie interesuje - innych moze interesowac itd - ale skąd mam wiedziec o co chodzi w liście skoro tytuł nic nie mówi !!!
Wnerwia mnie to juz od dłuższego czasu ale dzisiaj miarka się przelała i nie wytrzymałem :-) poniewaz pojawiło się następne "Pytanie odnośnie....."
Ręce opadają.
Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to niech pisze - ale ja jednak myslę że ułatwi to znacznie poruszanie się po forum.
Jeśli któś myśli podobnie jak ja to niech tez napisze - im większa liczba odpowiedzi tym więcej ludzi to przeczyta !
Ale piszac tak mozna szybciej dostac odpowiedz na swoj post niz walnac jakims konkretem(wiem z wlasnego doswadczenia)
Chociaz zgadzam sie ,ze nalezaloby pisac konkretem[co staram sie zawsze robic i robie(mam nadzieje)]
A z drugiej strony Adam Bell mial racje po Nazir swoim tytulem zaprzeczyl sam sobie.
Hehe.;D

michu84 02.01.2002 20:27

Starczy tego wzajemnego popierania się!
Niech każdy odpowiada za siebie i nie będzie już problemów ze zrozumieniem intencji zawartych w tematach na forum.
Tą dyskusję można uznać za zamkniętą.

Macio.Men 03.01.2002 17:39

spoko, popieram

Zetoxa 03.01.2002 17:50

a ja popieram siebie moją teściową !!!???

Majonez 04.01.2002 01:31

:) Chlopaki i ewentualnie dziewczyny :) na twarzach kurde w Polsce zima jak na Alasce - w koncu mamy czegos wiecej od Amerykanow - sniegu na drogach heheheh
Pozdrawiam wszystkich
Co do tej dyskusji no coz nie wypowiem sie lepiej :)
No i tak w ogole to szczescliwego Nowego Roku
:) :) :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:25.