Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Do WSZYSTKICH na forum - WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f2/wszystkich-forum-wszystkich-3514/)

obar 04.01.2002 11:30

temat , czy tez nazwa topicu jest jak reklama - im bardziej chwytliwa tym wiecej ludu zagladnie...mnie osobiscie przeszkadza to srednio, jedak ze wzgledu na modemowcow - bo i tacy sie tu zjawiaja -pozdrawiam- faktycznie konkret powinien byc zawarty...

to tyle z mojej strony...i nie kloccie sie wiecej, zostawcie to.....mnie :)

pozdro 6

Hawk 04.01.2002 11:50

Popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

gAzZzZoR 05.01.2002 03:18

Cytat:

obar (04-01-2002 11:30):
temat , czy tez nazwa topicu jest jak reklama - im bardziej chwytliwa tym wiecej ludu zagladnie...mnie osobiscie przeszkadza to srednio, jedak ze wzgledu na modemowcow - bo i tacy sie tu zjawiaja -pozdrawiam- faktycznie konkret powinien byc zawarty...

pozdro 6
Mi to w sumie juz nie przeszkadza odkad zaczalem czytac takie posty ...

I dzieki za podrowionka obarek (jestem modemowcem)

Pozdro. for all. gaz

obar 05.01.2002 10:46

Cytat:

gAzZzZoR (05-01-2002 03:18):
Cytat:

pozdro 6
Mi to w sumie juz nie przeszkadza odkad zaczalem czytac takie posty ...

I dzieki za podrowionka obarek (jestem modemowcem)

Pozdro. for all. gaz
6
gAzZzZoR, Ty na modemie i tyle postów nasadziłeś ??? - prosze Państwa o to przykład wytrwałości, zawziętości i poświęcenie - gAzZzZoR umiłowal to forum - Ty moderatorem forum powinieś zostać za to :) - a może już jesteś ?
popieram i podziwiam gratulując jednocześnie...

pozdro 6

Weron 05.01.2002 11:56

I znowu przyklad z zycia wziety.
Mam problem z filmem divx.
Pisze konkretnie na forum o divx o co mi chodzi i co...
...i kupa nikt ci nie odpowie.
Ogladalo ten post z 10 osob.
A tam gdzie jest pomocy, wielki problem do tego z dziesiec wykrzyknikow, z piec znakow zapytania, siedemnascie kropek itp.
To pelno odpowiedzi.
I jak tu pisac konkrety?!

obar 05.01.2002 12:06

Cytat:

Weron (05-01-2002 11:56):
I znowu przyklad z zycia wziety.
Mam problem z filmem divx.
Pisze konkretnie na forum o divx o co mi chodzi i co...
...i kupa nikt ci nie odpowie.
Ogladalo ten post z 10 osob.
A tam gdzie jest pomocy, wielki problem do tego z dziesiec wykrzyknikow, z piec znakow zapytania, siedemnascie kropek itp.
To pelno odpowiedzi.
I jak tu pisac konkrety?!
Weron ... nie denerwój sie !
ale nie uważasz ze może akurat z tych 10 osób nikt nie może Ci pomóc tu nie siedząalfy & omegi które potrafią rozwiązać każdy problem .. jeden problem jest łatwiejszy drugi trydniejszy i wcale sie nie dziwię że niektóre posty zostają bez odpoiwedzi nie z powodu że nikt nie chce Ci odpowiedzieć bo Cie nie lubi ale po prostu nie wie jak Ci pomóc lub taki post już wcześniej był i odpowiedz została udzielona na podobny problem więc po co sie powtarzać , sam jak widze post który zawiera problem już wałkowany niejeden raz, to go omijam z daleka bo uważam że gościowi sie nie chce nawet połazić po forum ... a jak nie było takiego problemu no cóź trzeba czekać i liczyć że ktoś coś zaradzi a nie denerwować się( a w międzyczasie kombinowaćna swoją rękę)

pozdro 6

gAzZzZoR 05.01.2002 16:28

Cytat:

6
gAzZzZoR, Ty na modemie i tyle postów nasadziłeś ??? - prosze Państwa o to przykład wytrwałości, zawziętości i poświęcenie - gAzZzZoR umiłowal to forum - Ty moderatorem forum powinieś zostać za to :) - a może już jesteś ?
popieram i podziwiam gratulując jednocześnie...

pozdro 6[/quote]

Witam

No, fakt, ze czasami rachunki przychodza spore, no coz, ale czego sie nie robi dla dobra ludzkosci :-)
Znowu z innej strony to jest poprostu moje hobby i robie to z przyjemnoscia (ale szukam sponsora :-)

I dzieki za slowa otuchy :-)

A co do postu, ja juz rowniez nie czytam postow typu: Dlaczego mi nie dziala ?, Jak wlaczyc DMA, Co to jest Dma, ktora nagrywarke wybrac, kopiowanie safediska2, dlaczego nie kopiuje, a czemu nero a nie winoncd, i tak mozna jeszcze wymieniac sporo....
W wiekszosci, posty te maja kilka-kilkanascie kopii (powtarzaja sie tematy, i prawdopodobnie dlatego, ze komus sie nie chce kliknac pare razy i zerknac co bylo niedawno ...)

Pozdro. gaz

palacz 20.01.2002 10:45

Do WSZYSTKICH na forum - WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam pytanie a co to ASPI !

niceboy 20.01.2002 12:06

popieram ideę jednoznacznych i konkretnie sprecyzowanych tematów.... a w imieniu mniej wytrwałych modemowców proponowałbym jej rozszerzenie także na takowe odpowiedzi - bez dodatkowych emocjonalnych dygresji :)
Za swoje dotychczasowe przydługawe wywody sorry (o ile takowe były) :)
Mea culpa...
Pozdrawiam

Konrad 20.01.2002 16:09

dziecinnada
zeby tylko takie problemy miec w zyciu

MaciejT 21.01.2002 15:06

Cytat:

Konrad (20-01-2002 16:09):
dziecinnada
Jest modem, jest problem. Jest stałe łącze i czas, nie ma problemu.

Father Michael 21.01.2002 17:55

I am agree!

mixer_ 21.01.2002 19:00

Cytat:

Konrad (20-01-2002 16:09):
dziecinnada
Konrad chyba nigdy nie mial modemu, wiec nie wie co to za "problem globalny".

Weron 21.01.2002 19:45

Tak jest sam mam ten problem jadac na modemie i patrzac co chwile na licznik polaczen, czy nie przekraczam czasem okreslonego limitu.

osiol 31.01.2002 08:31

Bleeee...
Ja nie jestem dlugo na forum, miliona postów nie wysłałem, ale jedno wiem: ludzie chcą się czegoś tu dowiedzieć, tak samo jest to otwarte dla tych którzy jednego posta wysłali i tych którzy są tu od zawsze.
Po co się czepiać tytułów kogoś kto się nie zna?
Czy robi to specjalnie, aby Cię Nazirku zdenerwować?
Wyluzuj się i tyle!
Robienie wielkiej sprawy z niczego jest głupie.
To nie jest tylko Twoje forum, więc każdy mówi to co uważa i w sposób jaki chce. Jak nie chcesz to nie czytaj.
Proste!
Pozdrowionka

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35.