![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
karpiarz:)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Feurio
Mam mały dylemat. Otóż uzywam Nero 5599, sprawuje się bardzo dobrze, ale wypalam bardzo duzo muzy i słyszałem, że do muzy najlepszy jest Feurio, czy to prawda, jeszcze nie miałem zainstalowanego Feurio to nie wiem, wszelkie rady mile widziane.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
sam wypalam dużo muzyki .. ale nie jestem zadnych Audiofilem ..
"słyszałem" ze Feurio jest lepszy .. to uzywam Feurio ![]() wczesniej uzywałem NERO .. to też nie bylo problemu ![]()
#3 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Ja chwalę sobie bardzo Feurio- doskonale nagrywa muzykę i ma dużo przydatnych opcji. Słowem program jest profesjonalny
![]()
#4 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Feurio! jest niewatpliwie lepszy
![]() Ponadto w niewielkim stopniu obciaza procesor. Ostatnio dowiedzialem sie od Marius, ze mozna w nim tez wypalac obrazy z EAC. I mysle, ze taki duet EAC i Feurio jest doskonaly. Obrazy mozna tez obrabiac! Niby Nero ma jakies equalizery itp ale polecam jednak Feurio, ktory jest specjalnie pomyslany do muzy
#5 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Oczywiście że Feurio.
Co w nim bardzo lubię to łatwa możliwość wglądu i edycji struktury tworzonej płyty i kompilacji. Po za tym jest to program wyspecjalizowany do wypalania audio. Co do możliwości wypalania płyty z obrazów EACa, to Nero też to potrafi (cue sheet). |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.08.2002
![]() |
EAC+Feurio
Tak, Nero też potrafi, tyle, że nie masz wpływu co i jak nagrywasz
![]()
#7 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Re: EAC+Feurio
Cytat:
Jeżeli biorę się za wypalanie płyty z obrazu i domniemam iż nic w jej układzie zmieniać nie będe to naprawdę obojętne jest czy wypalę Nero czy Feurio. Jeżeli natomiast mam ochotę na poprawki no to oczywiści za pomocą Feurio. To iż wspomniałem o możliwości wypalania obrazów EACa za pomocą Nero jest tylko suchą informacją o takiej możliwości i nie mam zamiaru dyskutować na ten temat. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.05.2002
![]() |
Feurio używam go od około 8miechów i jestem bardzo zadowolny polevam ma sporo funkcji które moga SIĘ PRZYDAC A WYPALAM DUŻO PŁYTEK.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Registered
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
ale Feurio jeszcze nie obsługuje (chyba) mojego LG 40/12/40 i to go u mnie dyskfalifikuje. Nie moge sprawdzic wiec nie powiem. A moze komus dziala Feurio z ta nagrywarka?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Bywalec
Data rejestracji: 22.08.2002
![]() |
Re: Re: EAC+Feurio
Cytat:
Co do tego wypalania w Nero obrazów to nie masz racji. Po wypaleniu płyty bez CD-TEXTu będziesz miał CD-TEXT w postaci: Track01, Track02 ... nie każdemu to odpowiada, tak więc nie jest to wszystko jedno. Pozostaje jeszcze freedb pod EAC lub klepanie, ale to już osobna bajka.
Pozdrawiam SyPo Ostatnio zmieniany przez sypo : 19.11.2002 o godz. 12:33 |
|
![]() |
![]() |
|
|