![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Testowałem na Gothic 2 PL ![]() Wyższych (lepszych) zabezpieczeń nie miałem okazji
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Jeśli ma być dobra korekcja błędów i ma być dobra w łamaniu zabezpieczeń to polecam Liteona.
Ale z tym benqiem to mnie rozśmieszyłeś. Niedługo napiszą na kartonie, że nagrywarka będzie potrafiła zrobić Tobie drugie śniadanie. Też uwierzysz ? Zastanów się. To chyba oczywiste, że laser musi być skierowany pod kątem 90 stopni do powierzchi płyty. To wie każdy. Nawet jeśliby przyjąć, że nowy, magiczny system dopasowywuje non-stop kąt padania lasera do powierzchni płyty, to musi to być strasznie szybki mechanizm. Mówisz, że chcesz dowodów. Ale bedąć na forum nie zauważyłeś komentarzy i opinii ludzi, którzy piszą tu o swoich "przebojach" z łamaniem zabezpieczeń ? Wystarczy to poczytać, aby stwierdzić jaki napęd jest godny uwagi, a którym nie powinieneś zawracać sobie głowy. A jeśli, ktoś daje Tobie rady i sugeruje co mógłbyś wziąść to dlaczego miałbyś temu komuś nie wierzyć ? |
|
|
|
|
#18 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.09.2005
![]() |
Ja bym polecał Lite On 52327S bądz SOHR-5239S...Są dosyć tanie i naprawde dobre. Jedyna wada dosyć głośne...ale jakość jest super. Bez problemu odczyta kazde płytki. Cena ok 100 zł <poniżej>!!!
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2005
![]() |
Cytat:
Tak własnie o to chodzi. Niby wiedza wszyscy ale widac Ty jakos nie. ------- Dzieki za podpowiedz co do modelu litka. Temat uwazam za zamkniety. Przynajmniej z mojej strony.
C2duo E6300@2,86; PDP 2x1GB 800 CL4; Powercolor X1950pro AcceleroX2; 2xSamsung250GB STA Raid0; DVD-RW NEC 3500A; LITEON 5239S, TACENS Valeo Smart 560W; Thermaltake Armor Ostatnio zmieniany przez KoMaR_kzy : 28.09.2005 o godz. 14:58 |
|
|
|
![]() |
|
|