![]() |
jesli nie dostaniesz Green Light'a to znaczy ze w szparze jest juz inny nośnik (pewnie ten co nie chciał sie nagrywać = lubiał sie wsuwać i wysuwać a to sie równa ze O.N.A jest Busy) to pozostaje Ci domagać się ekojmi własnoręcznie :(
|
mam nadzieje ze O.N.A jest bizi, a nie busy tj autobusy bo nie wydawala sie przynajmniej od pasa w gore. Cikawe czy lubi piracić, szabla w dloni oops tzn chcialem powiedziec w wysiegniku tj tacce, ale wtedy by musiala lamac wszystkie zabezpieczenia, a ja na to jestem za mlody :) . No i interesuje mnie czy da sie z nia parzyc , kurde znowu sie pomylilem mialem na mysli palic w locie. No moze tez byc w Lufthansie :)
|
ja jestem zwolennikiem klonowania z obrazem a tu jeszcze z opcja wzmocnienia slabych sektorow (tych dolnych)
|
ciekawe jak u niej z subkanalami :) no i czy cos tak naprawde by sie DAŁO tzn DAO :) :) :)
|
ciekawe czy nie ma klopotow z multisesjami....chm chyba nie, nie wyglada na to ;)
|
ciekawe ile minut sie pali :)
|
to wylacznie kwestia nosnika, jego rozpoznania no i predkosci
|
a max obroty :) , a jeszcze nikt nie poruszyl tematu czy nie jest to moze sprzet do obsugi pojemniejszych nosnikow tzn spawarka dvd :) , z taka bym sie zespawal ;)
|
oj moglby tego nie wytrzymac naped jadrowy... no chyba ze ta nagrywarka potrafi tloczyc nosniki a na to mi wlasnie wyglada ;p
|
ale nalezy pamietac ze w trakcie tloczenia bywaja odpady, ktore juz do niczego sie nie nadaja. Nie kazdy nosnik jest gotowy na takie ryzko :)
|
no coz...tam gdzie drwa rabia tam i wiory leca ;p
a nosnik - chm....jesli dysponujesz tylko jakims nonamem to na twoim miejscu bym go nie wkladal bo moze sie wlasnie zamienic w bezuzyteczny odpad ;D i pozostanie ci tylko jakies ubezpieczenie a kto wie - moze nawet renta :-D |
no tak ale jak ona juz wypalila duzo nosnikow to moze byc cos nie tak ,zalapala jakies wirusy ( wenery )
|
z pewnoscia jest dobrze serwisowana i ma biezace badania tzn przeglady ;)
|
ciekawe czy jak wezme box'a to beda dodatkowe/ posilkowe nosniki bo moga sie przydac przy mocnym parzeniu oops paleniu
|
Wygląda na to,że ten model nagrywarki stał się modelem kultowym . Dlatego proponuje , żeby to jej zdjęcie zdobiło cdrinfo .W peółni na to zasługuje . W Wiadomościach jest juz nowa scenografia - czas na zmiane w cdrinfo..a przynajmniej na forum ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:04. |