![]() |
jak jeszcze sie ja podkreci nowym biosem to bedzie palic 2 nosniki na raz
|
Cytat:
|
ta wersja to wersja szczelinowa a nie tackowa chłopaki, w zależności od modułów moze przyjąć kilka nośników ...
|
ciekawe jak sie zachowuja jej diody przy paleniu (teoretycznie...?? ) pieciu nosnikow na raz hehe :-D
|
przy 5 nosnikach na raz to bufory beda skakaly jej okrutnie oops tzn bufor :)
|
ehhh widze ze tamty zeszly zbyt na bok;) Dlatego cbyscie sie nie rozmazyli to powiem Wam że do niej zaden nosnik nie wejdzie nawet miniDISC:( Wiecie czemu??? Ma tzw. metalową osłonę:( I nic przez nią się nie przedrze:( Wiem, wiem - przykro Wam z tego powodu:) Pozostaje dorobienie kluczyka:D
|
ok krysk widze ze troszke zle mnie zrozumiales wiec zrobie to za Ciebie mam nadzieje ze sie nie pogniewasz
i zeby bylo jasne wszystko co ponizej copyright by krysk |
a tu pelna tapetka dla tych co chca przetestowac ;) tyle ze zalaczona spakowana (heh to brzmi jak do samodzielnego montazu ^_^ )
dla wiadomosci spakowana w najnowsze "opakowanie" WINRAR ver 3.0 ;) |
spakowana ? Majonez czyzby prezent z kokardka na szyi i spkowana = schowana w torcie. ACH te nagrywarki kocham jak szybko smigaja :)
|
Cytat:
|
kluczyk hm? to pewnie Key2Audio, wystarczy troche nosnik nasmarowac pisakiem i juz jedzie az milo :)
|
Cytat:
|
Ciekawe jaki ma MTBF ??? :-D
|
Buuuuu :'( a u mnie Winrar wywala ze nie prawidlowa metoda i sam juz nie wiem jak sie zabrac za
ta zabaweczke ;) ... a opcje zamknij, a tym bardziej przerwij operacje jakos mnie nie satysfakcjonuja :'( :'( :'( |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:50. |