![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2004
![]() |
Wypalanie mp3
Proszę o radę !
Mam trochę muzyki i chciałem sobie wypalic mp3 do samochodu , zainstalowane mam nero 5.10.20 . Dodam że jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o audio cd Pomocy !!!! |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Witaj!
Starczy abyś tylko zajrzał w papiery od nagrywarki i instrukcje Nero jeśli takową masz. Chcesz zrobić składanke mp3? Twój odtwarzacz czyta mp3? Bo nie jasno napisałeś, ale bardziej myśle, że to audio z mp3. Wybierasz nową kompilacje w Nero i wybierasz Audio CD, w dwóch okienkach działasz z użyciem plików mp3. Z prawej strony przenosisz na lewą pliki tak aby zapełnić całą płytkę 80 min. (700MB) i wypalasz. Powodzenia! P.S. Najlepiej po uruchomieniu Nero zamknij tego "kreatora" i naucz się samemu ustawiać opcje. I co ważne taką płytk nagraj z niższą prędkością ok. 12X. Pozdro!
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 04.01.2004 o godz. 12:27 |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
Dzięka , mam odtwarzać mp3 kenwood
i mam już też płyty ale do tej pory nagrywał mi kolega. Jak ja robie kompilacje to plik mp3 po przeniesieniu zajmuje tyle miejsca co normalny |
|
|
|
|
#4 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
jak chcesz nagrać same mp3 to wybierasz pierwsza kompilacje (ISO/płyta z danymi).
Jeśli to płyta z danymi to-tak zajmuje on (dany plik) tyle samo miejsca na płycie co na dysku. Jeśli robisz audio CD z mp3 wtedy liczy się czas(minuty) nagrania, a nie ilość zajmowanego miejsca.
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
Chciałem nagrac same mp3.Na twardym dysku są one w formacie mp3 ,a podczas kompilacji na płytkę weszło mi tylko 20 utworów o łącznym czasie 75 minut.
Podczas gdy na innych cd mam nawet po 10 albumów.Ja poprostu nie wiem jak to kompresowac do formatu mp3. |
|
|
|
|
#6 |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ty chyba przenosisz utwory do kompilacji audio. A ty chyba chcesz wykoanć zbór mp3 na płycie to wybiesz kompilacje ISO.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
Dzięka wam , ja rzeczywiście przenosiłem utwory do kompilacji audio . Sprawdziłem na iso i wyszło ok.
Jeszcze raz serdeczne dzieki !!!! Pozdrawiam Jantar |
|
|
![]() |
|
|