![]() |
nie czepiajmy sie slow
choc jesli interesuje cie cennik to wystarczy prosty telefon do agencji... do wyboru do koloru |
Właduj biosa z innej nagrywary (przynajmniej modelu HP) (w czasie update'u biosa sie zawiesi - przestaną migać diody). U mnie na LG 8x wgrałem z 12x i umarła, zero reakcji, diody nie świeciły, tacka się nie wusuwała. No i dostałem nową.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tez przylaczam sie do prosby o taki program. Ma ktos cos takiego? Bylbym bardzo wdzieczny. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To faktycznie wykazujesz duzy opor :D Ja kiedys dotknalem tego urzadzonka, i przez kilka nastepnych godzin czulem wszystkie kosci, z ktorych sklada sie moja reka... Nawet kopniecie naladowanej banki kineskopu sie przy tym chowa :D W razie czego zapraszam do testow (brat hoduje krowy i posiada w/w urzadzenie)
Koniec :) - starczy bo Majonez bedzie mial za duzo roboty ;D |
Hihi
Ale zamieszanie zrobilem. Chociaz wam sie nie nudzi |
Phi, moja LG (cd-rom, nie na temat ale...) połamała i "sproszkowała" (2 w 1) już 2 CD i chodzi dobrze, a kupiona była w komisie, już chyba ze 2 lata chodzi OK
|
Cytat:
chlopaki nie robcie ze mnie gestapowca :) |
Cytat:
A zeby bylo w temacie - pytanie: Co by sie stanelo gdyby do spawarki wgrac oryginalnego bios'a (ta sama wersja etc) nieco zmodyfikowanego (losowo zmieniamy jakis bajt albo kilka)? Przy odrobinie szczescia (no i nalezalo by sie troche 'pobawic') nagrywarka powinna byc martwa lub przynajmniej 'glupiec bez powodu' i bez sladow 'kombinowania' - to tylko teoria, ale... Wiem, ze moga byc trudnosci z odpowiednim spreparowniem bios'u, jednak kiedys podobny manewr byl robiony przy przerobce LG8083->8080 (tam tez ludziska edytowaly biosik) Pozdro... |
.
|
Cytat:
|
Cytat:
"...ludzka glupa nie zna granic." |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:53. |