![]() |
tak wystarczy spowodowac skok napiecia i po sprzecie
|
Cytat:
|
Jakiś czas temu napisałem dobry programik do uszkadzania napędów. Powodował mechaniczne zużycie napędu, czyli niemożliwe było sprawdzenie w serwisie czy było to uszkodzenie świadome. Popowiem tylko : 1. Nagrywmy płytkę z maksymalną możliwa ilością plików 2. piszemy w delphi/BC++/VB/VC program który odczytuje do bufora poszczególne pliki 3. Wymagany jest osobny komputer 4. Podłączamy do wolnego kompa napęd, uruchamimy program, i zostawiamy na parę dni/tygodni/miesięcy 5. Można uruchomić jeszcze jedną instancję programu - wtedy mamy troszkę lepszy efekt, bo mechanika napędu jest bardziej obciążona. U mnie to zajęło 4 tygodnie. NIE WYSYŁAM ŹRÓDEŁ TEGO PROGRAMU !!!
|
Jeżeli to LG to może pomóc mocno nie wyważona płytka.
Wkładasz taką do napędu, uruchamiasz odczyt i czekasz aż napęd ją puści. A Lg'iki potrafią robić takie rzeczy. Płytka rozsypuje się w drobny mak i z reguły uszkadza napęd. Choc nie zawsze. |
Wypalarka - pomocy jak ją uszkodzić.??????????
Witam wszystkich mam pytanie pewnie niektórzy uznają że głupie niektórzy że dziwne ale naprawdę potrzebuje pomocy w tej sprawie. Mianowicie musze uszkodzić nagrywarkę :( tylko nie wiem jak to zrobić żeby było to niewykrywalne (nie chce ingerować w nią fizycznie ***8211; młotek) słyszałem że są programy do palenia nagrywarek .... Albo może ktoś zna inną metodę na utylizacje wypalarki lub może udostępnić taki soft... Bardzo proszę o pomoc....
Pozdrawiam.!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |