![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po problemie
dmuchanko fajna rzecz
![]() i dobrze, bo: wsadzilem F1 do kompa sąsiada i okazało się, że działa.... wygrzebalem z pudła inny kabel, przełozylem i tutaj lezal problem, juz 3 cdr nagraly sie wysmienicie tylko nie krzyczcie na mnie, ze nie sprawdzilem: lg działało na tym samym uszkodzonym kablu!! sprawdzilem to dokladnie, jeszcze raz przelaczylem F1 na ten stary kabel i kicha, cdr do kosza. A cdrw jeszcze jedno nagralo sie bez problemu, troche tylko bufor skoczyl, co sie nie zdarzalo moje LG chodzi tylko na pio-4, moze dlatego jechalo na walnietym kablu, ale czy F1 wypali na pio-4 to juz nie sprawdze bo spacerujacy po deszczu wiosennym warszawiacy mają okazję pośliznąć się na kablu IDE. proszę uważać ![]() to sorry posiadacze F1 za nerwy.... ale przyznacie sami, ze ciezko bylo zrozumiec o co chodzi moze to tez moja plyta glowna, bo mam teraz niestety szajsowate ecs k7s5a. niby dobra, ale kilka tego typu zagadek juz z nią miałem, a jakoś na asusie to tylko moglem poczytac o takich problemach. -------- Sid: nie rozkręcałem jeszcze tego, ale stickera nie ma, z checią rozkręcę. Tylko kiedy indziej, bo chwilowo nie mam czasu, narzedzi i taki bajzel w mieszkaniu, ze nawet nie mam gdzie tego rozlozyc. Potrzebny jest idealny śrubokręt, bo ma F1 czarne srubki - widac na nich rysy od odkrecania, musze uwazac na gwarancje. Z cyfrakiem trochę problem, ale coś wymyślę. Jesli ci wystarczy skan lub zdjęcie to ok zrobię, ale tez nie ma problemu, abys sam ją obejrzal, zapraszam jesli zechcesz. Mieszkam w centrum, niedaleko sklepu do którego mnie ostatnio wysłałeś po pisaki ![]() Ostatnio zmieniany przez pali : 13.05.2003 o godz. 22:14 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|