![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() ![]() |
Call of Duty 2 demo
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
kumpel grął powiedział że zaj*****
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Darkly dreaming...
![]() |
Cytat:
![]() Demo zrobilo na mnie naprawde baaardzo dobre wrazenie, teraz tylko czekac na pelna wersje.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
moj kumpel gral i wykonczyl Codegona 300W ^_^, ale wspominal ze gierka jest zaj...... i calkiem dobrze smiga na jego GF 3 Ti, wiec powinna dzialac tez na slabszych grafach
![]() mam nadzieje ze full pojdzie na moim GF FX 5200 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
dobre.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Darkly dreaming...
![]() |
Cytat:
![]() @ gallus ja na mojej FX5200 Ultimate jade 1024x768 full bez antyaliasingu i z wymuszonym dx7 i chodzi bardzo przyzwoicie. Z wylaczonym wymuszaniem dx7 chodzi jakies 4 fpsy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.01.2004
![]() |
Demko faktycznie zapowiada prawdziwy hit. Jest jednak bardzo krótkie. Urzekła mnie początkowa muzyka-wtedy gdy jedziemy ciężarowką-nastrojowa i smutna, zapowiadająca jatkę, ból i cierpienie... Bardzo dobry fragment gdy zdobywamy baterię dział. Czuje się atmosferę pola walki. Amunicji nie brakuje. Ciekawe czy tak jest w większości misji. Osobiście wątpię. Trudności w celności z większej odległości we wroga z normalnego widoku, po przybliżeniu jest juz lepiej. Ale to akurat jest tylko na + grze. Twoi kompani ostrzegają cię przed granatem rzuconym przez wroga, rownocześnie na ekranie uzyskujemy przybliżona informaję o tym gdzie ten granat spadł. Niezła sprawa, można szybko zareagować i się schronić. Ponadto oczywiście szwabiki po byle jakim trafieniu nie padają odrazu martwi. Trza mieć oko ha! nie zauważyłem za to zbyt duzej interakcji z otoczeniem - niszczenie, przesuwanie itp. przedmiotów. Grafika bez zarzutu, jednak spodziewałem się lepszej. No cóż podobno producent bazował na tym samym silniku co cz.1. Na GF6800 128MB z wszystkimi detalami na full chodzi płynnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() |
Wreszcie przetestowałem i powiem krótko - SUPER
na mojej 6800 GT bez zarzutu 8 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
na Radku 9600 PRO też śmiga
![]()
![]() |
#12 |
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
Na Radku 9550 też dobrze śmiga
![]() Czekam na full ![]()
![]() |
#13 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też czekam na full ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.06.2005
![]() |
Nie mogę uruchomić Call of Duty 2
Nie mogę uruchomić Call of Duty 2 taki jest komunikat directx error directx encountered an unrecoverable error.
check the directx FAQ for possible solutions DirectX® 9.0c Please refer to the DirectX website for further information or localization updates. http://www.microsoft.com/directx Q. What is DirectX 9.0c and why do I need it? A. DirectX 9.0c is a set of sound, video, input and network functions developed by Microsoft®. Call of Duty® 2 utilizes the functions that are included with DirectX 9.0c. Q. If I don***8217;t have DirectX 9.0c installed when I install Call of Duty 2 , can I install it later? A. Yes. You will need to manually install it. You will need to download and install the current version of DirectX 9.0c from the Microsoft® DirectX® website: http://www.microsoft.com/directx Q. I already have other Windows® 2000/XP games installed on my computer. Will the Microsoft DirectX Installer change my DirectX files? A. If you already have other Windows 2000/XP games on your computer, chances are you already have a version of DirectX installed. In this case, the Microsoft installer will detect and overwrite any previous versions with DirectX 9.0c. At that point, you will need to restart your computer for the changes to take effect. If, however, you already have DirectX 9.0c installed on your computer, the Microsoft DirectX 9.0c installer will detect it and not overwrite any files. You will not need to restart your computer after installation in order to run Call of Duty 2. Q. What do I do if the "DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error. Please check DirectX Help document for possible details." error appears when I attempt to run Call of Duty 2? A. Make sure you have DirectX 9.0c installed and properly functioning on your machine. A. Please make sure that hardware acceleration is set to Full in your display properties as follows: 1. Right click the desktop 2. Select Properties 3. Click the settings tab 4. Click Advanced 5. Click the Troubleshooting tab 6. Verify that the Hardware Acceleration slider is set to Full. A. Make sure that all DirectX features under the Display Tab in the DirectX Diagnostic Tool are set to Enabled as follows: 1. Click START 2. Click RUN 3. Type "dxdiag" and click OK 4. Click the Display tab of the DirectX Diagnostic tool. 5. Verify that all DirectX features are set to "Enabled". A. Make sure you have the latest drivers installed from your video card's manufacturer |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Nic dziwnego, że nie mogłeś uruchomić - skoro polska premiera jest dopiero 10 listopada
![]() No chyba, że ściągnąłeś sobie grę z zagranicy... Ja jak na razie grałem jedynie w wersję demonstracyjną gry - i przyznam, że przypadła mi do gustu ![]()
![]() |
|
|