![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Wystąpił problem z aplikacja iw3sp.exe
A już chciałem wywalić mojego kompa do śmieci.
Nawet demo mi nie ruszyło wywaliło komunikat jak w temacie. Mam AMD Barton 3200 i grafę na AGP Radeon X1950. Już sie poddałem ( myśle stary procek ) . Poczytałem jednak w necie i znalazłem rozwiązanie które może komuś sie przyda: - plik mssmp3.asi należy usunąć ( lub zmienić na mssmp3.bak) Gra ruszyła na moim "dziadku" .Ponieważ już ranek blisko był to testy zostawiłem na dziś. Znalazłem też na Tym Forum kody które umożliwiają "zrobienie screena pod ostrzałem" W menu otwieramy console (wczesniej w opcjach trzeba miec wlaczone console on) i w meny wklepujemy : /seta thereisacow 1337 /spdevmap bog i w grze znowu otwieramy konsole ~ i wklepujemy god noclip give ammo give all Też przetestuje dzisiaj. Myśle że finalna już nie pójdzie ( jak DRIFT - procek bez SSL3) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Cytat:
ja tez musialem zmienic nazwe pliku a uruchomilem na athlonie xp 1.9- starym jak swiat. dlaczego uwazasz ze finalna nie pojdzie? mi sie wydaje ze wlasnie pojdzie, zmieni sie nazwe pliku i cos z tego bedzie,moze jakis patch wyjdzie. Activision ladnie zoptymalizowalo kod i gra na 512 ram jest mozliwa i to bez problemow |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pad***322;a mi jedna z 3 pami***281;ci w czasie zasysania przez pobieraczk***281; z FF i nie musz***281; m***243;wi***263; chyba do czego si***281; nadawa***322; plik...
![]() a na 512MB to chyba se nie pogram, wi***281;c odpuszczam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
no to jest gra szybka z chaosem wojennym grafa miodzio i o wiele lepsza od Airborna ladna ma optymalizacje silnika i co tu mowic kupowac i grac
![]() ps i nie wiedziec czemu poczatkowe intro dema przypomina mi STALKERA ale moze to zludzenie Ostatnio zmieniany przez legion : 19.10.2007 o godz. 13:35 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostepna jest juz pelna wersja
![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Ja już "kupuje", choć nie wiem czy pociągnie na moim sprzęcie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
ja tez
troche duze, ale patrzac na demko
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2007
![]() |
witam!!! i jak sie wam podoba pelna wersja cod 4
![]() ![]() ![]() bo ja juz cala przeszedlem i moge powiedziec ze gierka jest swietna ale troszke krociutka.... jesli by ktos chcial craka do tej gierki to pisac na gg 9143963 pozdrawiam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez romanesco : 16.11.2007 o godz. 11:57 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
gra szybka - za szybka, widac ze jest sie pionkiem a nie graczem
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2007
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Ostatnio zmieniany przez Burt : 20.11.2007 o godz. 20:43 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
a ja mam problem
jeden poziom mi smiga, drugi sie pocina, jeden smiga, drugi sie pocina. WTF? jest identycznie niezaleznie czy 640x480 czy 800x600. Oczywiscie wszystko na low... np. misja treningowa -pocina sie jak diabli. gubi tekstury czasem i jakos tak w ogole dziwnie ale np. misja ta co w demie byla, pelno typa lata po ekranie i zero przyciec tak co druga sie tnie jakies to dziwne...kurde ;/ ramu dolozylem, nic nie pomoglo. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zobacz czy filtrowanie Anizotropowe masz na minimal. BTW.Gierka wymiata.Tylko psy mnie strasznie żrą... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guru
to strzelaj do nich,a w jednej z ostatnich misji zostaw pieska w sk=pokoju(nie musisz wszystkiego zabijac
|
|
|
|
![]() |
|
|