![]() |
Cytat:
|
wszedlem przed chwila na allegro i znalazlem ciekawe oferte:
http://allegro.pl/show_item.php?item=64487888 pozdro ;) |
jeszcze z rok temu grałem prawie cały czas... , mama zamontowała neta i sie zaczęlo || , teraz juz wcale nie gram troche posiedze na gg posmigam po necie , koledzy poprosza o jakas gre to zassam i archiwizuje je ;) i czasami wgram ale bardzo zadko..
Najwiecej czasu spedzam na cdrinfo... :) |
Cytat:
|
Cytat:
Żyję w takim g#%@nie, że żyć się odechciewa (może trochę przesadziłem). Gry to portal do innego lepszego lub ciekawszego świata. Ucieczka od codzienności i zwyczajności... Jest się chociaż na tą krótką chwilę kimś... istotnym, ważnym, ja wiem?... potrzebnym? Świat bez gier dla mnie nie istnieje... Wybrałem taką pasję. Nawet mam irracjonalne marzenie z tym związane :| |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
@ Berion Granie samo w sobie złe nie jest - jako ucieczka od rzeczywistości robi się już niepokojące. Ja wiem, że świat wirtualny jest pod niektórymi względami lepszy i na pewno łatwiej dostosować go do naszych określonych w danym momencie potrzeb. Ale póki co - i to bardzo dobrze - jest on tylko dodatkiem do rzeczywistości, do której.. w końcu trzeba wrócić. A im dłużej przebywać będziesz w tej wyimaginowanej rzeczywistości, tym powrót ten będzie trudniejszy. A naprawdę jest nieunikniony.. |
Ja rozumię Beriona w 100 %, tylko że ja już edukację zakończyłem :D Gram i to nawet dużo, jest to dla mnie rozrywka tak jak dla innych TV, którego nie oglądam, więc nie bardzo czaję dlaczego osoby grające po 4 h dziennie uważane są za coś gorszego od telewidzów.
|
Dokładnie , kiedyś ogladałem TV , a teraz juz nie ogladam bo nie ma po co ?! rekamy mnie dobiaja :| pozatym TV oglupia :fiu: !! nie mowie tutaj na national geographic itp. bo te kanały s spoko i duzo ucza ! :D :idea:
pozdro 8 ) |
http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php
Podobno w Biedronie mo***380;na kupi***263; HOMM III czy Fallouta za 9,99 z***322; :D |
Jak ktos w fallouta nie gral to grzech nie kupic :)
HOMM raczej kazdy zna :P |
osobiscie kupuje gry na x360 z przedzialu 50 - 110 + koszty przesylki wychodzi max 130zl. Uwazam ze warto. Dlaczego ? kupujac oryginalna gre za ok 100zl 5razy sie zastanowie zanim ja kupie czy naprawde jest tego warta :)
Chcialbym aby gry kosztowaly od 50 do 100 :) |
a ja wol***281; ceny z biedronki :>
|
Hehe no ja tez wole z biedroni cene :D
Nie wiem jak wam ale mi sie zawsze przyjemniej gra w gr***281; kt***243;ra kupi***322;em.... Gorzej je***380;eli kupimy jakiego***347; gniota ... wtedy sie idzie wnerwi***263; :D albo ze tw***243;j komp nie wyrabia :D Pozdrawiam :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |