![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
dorwałem zaj...tą grę na silniku doom'a ]I[ - The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.
gierka klimatem i fabułą zjada doom'a na śniadanie. mamy nawalanki na pięści, kastety i noże. mamy arsenał giwerek no i bajerancką grafikę. dodatkowo AI przeciwników stoi na wysokim poziomie. gram na normal i bardzo często muszę dawać load. jednym słowem - miodzio. gierka wyszła na dvd, więc szykuje się zabawa o wiele dłuższa niż w doom'ie. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
No to będzie zabawa na święta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Drugi screen wyglada calkiem ladnie
![]() Coz z tego jak to jest na dvd, a po drugie ja nie mam zbytniu czasi i ochoty na takie gierki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
αρχή
Ucieczka od zwyczajności.
Riddick, najbardziej poszukiwany człowiek we wszechświecie jest bohaterem opowieści osadzonej przed wydarzeniami pokazanymi w filmie ***8216;Kroniki Riddicka***8217; (z Vinem Dieselem w roli głównej), i przebojowym Pitch Black, w którym po raz pierwszy pojawił się tajemniczy anty-bohater, Riddick. W tym wyśmienitym połączeniu FPP, bijatyki i stealth adventure twoim zadaniem jest wydostanie się z Zatoki Rzeźników, najbardziej zabójczego więzienia galaktyki. CECHY: - Sterowane przez gracza mechy ***8211; wystarczy wsiąść i ruszyć do ataku. - Dwie nowe, pełne akcji plansze, których nie było w wersji na Xbox - Nowi przeciwnicy, w tym więźniowie w pełnych pancerzach i z innym wyposażeniem obronnym - Ekskluzywny "Komentarz Developera" pozwala poznać kulisy powstania gry - Głos głównego bohatera podkładany przez samego Vina Diesela - Hybryda różnych gatunków gier: klasycznego FPS, stealth action, strategii, i bijatyki - Niesamowicie nowoczesna technologia przeniesie cię do ultra-realistycznego świata - Pełna swoboda w poruszaniu się po poziomach, sam możesz wybrać sposób ucieczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
no no cza bedzie zobaczyc to sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
αρχή
jak to zobaczysz, to inne pójdą w odstawkę.
ta gierka to wg mnie najlepsza nawalanka w tym roku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja chcialbym powiedizec o trzech rzeczach:
1. Gra jest na pdostawe filmu (sequel Pitch Black) i dawno wyszla na XBOX 2. Skoro jest na silniku DOOM 3 to czemu do ciezkiej cholery Doom 3 nie wyszedl ejscze na X'a? Czytalem ze D3 posiada tak zlozony silnik graficzny, ze X go nie udzwignie i musza go pisac od nowa na ta konsole... 3. Tak pomyslalem, ze gdyby post o identycznej tresci napisal uzytkownik z dwucyfrowa liczba postow to do razu posypalyby sie odpowiedzi typu "I co to kogo obchodzi" itd., czyz nie ;-D? A na marginesie... woitas : to ze gra wyszla na DVD nie oznacza wcale, ze jest dluzsza, najwyzej ze ladniejsza (tekstury itd. zajmuja wiecej miejsca). Ale moze sie czepiam ;-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
a co do filmu to wlasnie sciagnalem i obejrzelem, powiem tylko ze jezeli gra jest choc w polowie tak dobra jak film to ja sie na to pisze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoro poleca uzytkownik forum CDRinfo to pewnie obejrze, choc przeczytalem streszczenie fabuly w kilku serwisach i sie nieco zrazilem prostota, jaka wynikala z owych opisow. Sam ostatnio malo ogladam (brak czasu), ale chyba sie skusze ;-D. Ze swojej strony polecam "Dogville" Larsa von Triera (choc pewnie koledzy juz dawno widzieli, jako ze film nienajnowszy). A co do gry to niestety moj sprzet nie udzwignie, ale grafika na screenach powoduje reakcje kremastera ;-D!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
αρχή
napisałem, bo bardzo rzadko trafiają się tak udane konwersje z konsoli na pc.
gra jest na pewno na tym samym silnku, co doom - cienie, tekstury etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() juz zacząłem zasysać ![]() @woitas jak ty to polecasz, to muszę to ściagnąć ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Film mnie wciagnol (Chronicles of Riddick) ciekawe jak bedzie z gra
![]()
![]() |
#13 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Szczerze powiedziawszy nie planowałem nawet ściągać tej gry, ale po tym co tu zobaczyłem to hoho
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
co Ty wipisujesz za nielegalne swinstwa Nie planowales zakupic, a potem zrobic kopi bezpieczenstwa ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
no niczego sobie gierka trzeba by sie udac po nia do sklepu internetowego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|