![]() |
gra nie chodzi bez service packa...zainstaluj serwisa i po kłopocie :P
|
Witam
mam problem z t***261; gr***261;. Jak j***261; w***322;anczam to mi wyskakuje SbzEngine.exe - B***322;***261;d aplikacji... NIe mam SP i moja karta graficzna to Radeon 9550 firmy ATI |
Nie by***322;o ***380;adnego formatu kompa, aktualizacji sprz***281;tu itp?
|
Zainstalowałem gierkę jakiś czas temu, grałem w nią trochę. Nie zmieniałem sterowników, nie instalowałem nic istotnego a teraz jak chcę uruchomić gierkę to wyskakuje mi:
"The computer's graphic adapter does not have sufficient capabilities to run this application". Co jest? Wcześniej działało git! |
dalej nie chodzi
|
Zainstaluj najnwosze sterowniki producenta, nie zdawaj sie na standardowe sterowniki Windows!
|
@M@X
narazie nei zamykaj please , u mnie dalej nie chodzi mam WinXP HE SP2 (oryginał) i nie chodzi a mam ten OpenGL 1.3 do riddicka i nic wczesniej był podany zdaje sie na GCW porbałem i lipa |
Jak sie wkurze to ten temat zaraz zniknie... Jeeez, mogles chlopie poprosic o to na PW czlowieka ktory dal Ci angielska solucje. Loki zalozyl, ze skoro zyjemy w XXI wieku w globalnej wiosce, to znasz moze chociaz podstawy angielskiego. Facet sie wysilil, poszukal a ty mu jeszcze wybrzydzasz... Poza tym gra jest dluga, i jesli zalezy CI na opisie to na onecie maja swietny, prawie 500 stronicowy poradnik za glupie 7 zlotych... WIem, bo kolega wyslal SMS i sciagnal - nawet kazda bron z osobna scharakterysowana. Nie bede na dodatek przypominal ze istnieja google... No, bo mi cisnienie skoczylo... Zalatw na PW i tyle.
|
Cytat:
|
a ja podalem posta wyzej:)
|
Cytat:
|
gamefaq.com
|
The chronicles of riddick-solucje
siema:
Zna może ktoś stronke z darmową solucją do gry The chronicles of riddick. pozdro :respect: :respect: :respect: |
Problem rozwiazany!!!
podaje link z kad mozna sciagnac open gl do envidii http://m0003.gamecopyworld.com/games...20OPENGL%20FIX |
Mam ten sam problem,wydaje mi sie ze chyba nowe stery tu nic nie pomoga,mamy poprostu kartu graficzne bez open gl 1.3 :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:51. |