![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Commandos 2
Nie ma jeszcze chyba tematu o tej grze, więc zakładam.
Akurat sobie zainstalowałem, ale muszę przyznać, że jak na razie odbiłem się od gierki. Włączyłem na początek trening (niby), bo wcześniej w żadną grę z serii nie grałem, ale ten trening, to taki kiepski trening, bo nic nie jest wyjaśnione, tylko trzeba od razu grać. A tu ani nie wiem, co trzeba zrobić, ani jakie umiejętności mają postacie, ani nawet, jak nimi kierować. Gra była w CD-Action, więc normalnej instrukcji nie ma (chyba, że gdzieś na płycie, ale jeszcze nie znalazłem), klawiszologia jakaś łagodnie mówiąc dziwna.. Z pół godziny mi zajęło, zanim znalazłem, że shiftem się wspina.. Na razie dziwne to jakieś wszystko, chociaż gra wydaje mi się fajna. Grał w to ktoś, może jakiś rad początkującemu może udzielić? ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Ja kupilem ostatnio Commandos Antologia od Cenegi za 24,90 (Commandos 1 + Dodatek, 2 i 3 - czyli wszystkie dobre czesci serii bo Commandos: Strike Force Sux
![]() ![]() Ja instrukcje mam w katalogu z gra. Jak jej tam nie masz to sama klawiszologie znajdziesz w %tam gdzie instalowales%\Commandos2\DATA\MENUS\AYUDA.JPG jak nie masz tego pliku to kliknij tu: ![]() PS. instrukcja wazy 838KB jak co moge ci na maila poslac. [EDIT] o nawet sie do zalacznika zmiesci po zrarowaniu.
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 17.07.2006 o godz. 00:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() A antologię też sobie kupię na pewno. Na razie nie byłem w żadnym sklepie komputerowym, a zobaczyłem w kiosku CD-Action z drugą, podobno najlepszą częścią, więc wziąłem. Swego czasu grałem w Desperados, więc tak całkiem gra nie jest mi obca. Tylko, żeby jakieś wprowadzenie do niej było, a nie że rzucają się od razu do misji i domyślaj się wszystkiego.. Nie wiem, czemu tak głupio to zrobili..
![]() |
#4 |
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Jak za 25 z***322; mo***380;na kupi***263; wszystkie cz***281;***347;ci to super, op***322;aca si***281;, ja gra***322;em tylko w pierwsz***261; cz***281;***347;***263;, nast***281;pne nie podoba***322;y mi si***281;. Jednykna i dodatek do niej by***322;y super, nast***281;pne mi ju***380; si***281; nie podoba***322;y.
![]() |
#5 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
andrzejj9 i jak? ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Na razie nie mogę w ogóle przetestować, bo mysz mi się zepsuła.. Jedno pokrętło ledwie chodzi, prawy przycisk ciężko się przyciska.. Muszę ją rozkręcić, a za cholerę nie wiem, jak.. (są dwa zaczepy na przód, ale tył dalej trzyma, a nie chcę jej rozwalić do reszty za mocną ciągnąc, albo coś..)
![]() |
![]() |
#7 | |
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Hmm, wydaje mi si***281; ***380;e w Commandosie 2 by***322; trening.
Poza tym cz***281;***347;***263; druga w por***243;wnaniu z z 1 jest banalna. Ostatnio zmieniany przez Air : 18.07.2006 o godz. 10:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Twój podpis ma 331.89 KB a może mieć max 50kB ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
No ale nic, mysz rozkręciłem i - o dziwo - udało mi się naprawić ![]() ![]() Ale do Commandosów jeszcze nie wróciłem, bo udało mi się wczoraj uruchomić w końcu Kroniki Riddicka i musiałem trochę potestować ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Z podpisem rzeczywiście przesadziłeś. Zmniejsz go albo usuń tą animację, bo będziemy musieli sami to zrobić.
![]() |
![]() |
#15 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
commandos 1 z dodatkiem to było coś.
tam naprawdę trzeba było nieźle główkować, żeby zaliczyć misję. akcje jak w części 2 gdzie można było wszcząć alarm i wybić całą ekipę były nie do pomyślenia. najmniejszy błąd -> alarm i po ptakach ![]() nie zapomnę ostatniej misji w podstawce, gdzie trzeba było zabić... hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|