Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 02.05.2007, 13:10   #1
GaceQ
Bywalec

Data rejestracji: 01.05.2007
GaceQ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Unhappy Commandos: Behin Enemy Lines - Problem:(:(:(

Witam!!!
Może to zabrzmi troche dziwnie ale uwielbiam grać w commandosów to jedyna seria jaka mnie najbardziej wciagneła. Wiec postanowiłem sobie kupić Commandos Antologię:
Commandos: Za Linią Wroga - chyba najlepsza czesc ale mam z nia problem ale to juz poniżej
Commandos: Zadania Specjalne - też spoxik wszystko cacy poziom trudnosci b.trudny ale krótka
Commandos 2: Ludzie Odwagi - Bardzo różnorodne misje i egzotyczne miejsca. normnalnei wypasik
Commandos 3: Kierunek Berlin- To już nie jest to. inny silnik graficzny. brak przydatnych skrótów klawisz. no i poziom trudności bardzo trudny. po prosztu shit

no i jeszcze wyszło:
Commandos: strike force - brak słów niewiadomo czy się smiać czy płakać

Dobra do rzeczy:
wiec po kupieniu tej antologi wszystko cacy sie instaluje: Ale problem jkest z jedną grą praktycznei dla której kupiłem tą antologię (Commandos:Behind Enemy Lines). to znaczy ludziki w tej grze poruszają się nienaturalnuie szybko. Kilka osób miało podobny problem gdyz szukałem w necie ale nei znalazłem odpowiedzi. Wiem ze winą jest chybą za szybki komputer.
Mam: Celeron 900mhz 128mb ram grafika zintegrowana 32mb hdd 40gb

no i pytanie brzmi co musze zrobic, jak zamluic kompa zeby grac w commandosów zeby ludziki normalnei chodziły

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: