![]() |
Podczas premiery chciałem zakupić polską gierkę, ale po recenzjach postanowiłem odłożyć ten zakup na przyszłość. Czy w tym momencie opłaca się ją kupić, czy nadal jest dużo błędów, które nie umożliwiają swobodną rozrywkę? A w ogóle czy warto? Czy gra jest warta ceny? Kto ma i gra, nie odpowie.
|
Cytat:
|
Sie wie, jestem w trakcie przeprowadzki obudowy PC i budowy nowego, jak dobrze pujdzie to ocenimy na RTX4090 na ultra w 4K w weekend :D
|
Cytat:
|
PS5 nie ma polotu do RTX4090 :P
|
Cytat:
Nie każdy potrzebuje RTX 4090 - jak ci nie zależy na aż takiej jakości, to takie PS5 wystarcza aż nadto :) |
Traca nuta defetyzmu :P , ty nie cfaniakuj sam zes sie cieszyl ze masz dobre gpu jak mi andromeda sie mulila lol2
|
Cytat:
Dzięki GeForce Now, iście w grafikę 4090 traci sens :fiu: |
Ty mi tu nie pitol, kupuj i tyle :P
|
Myślę że dopiero z ekranem 8k to będzie miało ręce i nogi :taktak:
Cyferki zejdą do wartości dyskutowalnych :D |
O i to jest plan bedzie 8K nastepny ;)
|
Cytat:
Kolejny krok to raczej technologia a nie rozdzielczość - albo jakość (OLED), albo po prostu google VR, co daje zupełnie inny poziom - jak to się dziś mówi - immersyjności :taktak: |
Każdy widzi co chce widzieć, albo nie widzi czego nie chce widzieć. Ja widziałem istotną różnicę (i nie tylko ja) między takimi samymi telewizorami 49 i 55 cali (4k) i z tego powodu nie kupiłem 55, choć chciałem. Nawet cena przemawiała za 55.
Wiem, że nikt w domu nie ma takich dwóch obok siebie żeby się tym denerwować, ale różnica jest zauważalna. Nie do odzobaczenia :D Gdzieś tu Sebaw kopał temat dogłębnie i znalazł w necie wiedzę, że 4k styka do ~50 cali. A technologie technologiami. |
O widzicie przypomnieliscie mi ze mam gugle VR musze je jeszcze podpiac :D
Cytat:
Nieeee... jednak chyba nie. Bede grac na 85 calowym TV :D |
Znalazłem/dokopałem
https://forum.cdrinfo.pl/f5/rozdziel...dzielczo%B6%E6 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |