![]() |
Ilość załączników: 1
Sorka, ze zjade na OT, ale chcialem zauwazyc cos ciekawego
Otworzice zalacznik... |
Cytat:
Jej sie nie instaluje - odpalasz ja tylko z pliku doom.exe i po sprawie.... P.S. Maciej - dlaczego nie polecasz instalowac patcha?? Psuje sie cos przez to?? |
y... a czy nie uwazasz, ze masz troche za kiepski sprzet zeby sobie smigac w dooma III z rozdzialka 1024/768 na GF2mx64 ?! Ale ja sie nie znam :D
|
Cytat:
|
Niewiem co to za wersją ...?
Ja mam wersję alpha ...i żeby uruchomić grę ...to włączam konsolę w menu gry i wpisuję: map e3/e3_1, map e3/e3_2 lub map e3/e3_3. I po sprawie. A tak na marginesie: nie polecam instalować patcha. .................:) |
Cytat:
|
Ten DOOM III to jest wersja Alpha.Leak ...?
|
Doom III
Witam, mam problem j/w chodzi o to, że ściągnęłem z w/w grę z patchem, ze wszystkim (Sharereactor). Po rozpakowaniu i zmianach w DoomConfig (w/g poleceń z jednego z plików) gra w dalszym ciągu nie chce się instalować, kiedy naciskam Doom.exe wszystko idzie OK, potem obraz robi się szary i widać tylko kursor. Może to wina rozdzielczości którą ustawiłem- 1024/768 (karta?:cisza: ), WinXP, GF2 Mx 64MB. W jednym z wcześniejszych postów czytałem, żeby zmienić rozdzielczość na minimalną, co wy o tym sądzicie?
|
a jak to jest z tym doomem 3 alpha czy to jest pelna wersja ale bez multiplayera i opcji czy to jest grywaklne demko 2 plansze czy iles tam bo nie wiem bo u mnie klatkuje wiec nie da sie grac!???
|
ale gdzie jak co z tym poleceniem map?:o
a patcha sciagnealem z KaZyy |
Może mam :P
Jest na www.sharereactor.com |
A masz moze tego PATHCHA??
|
RTFM! Trzeba uruchamiać mapy z konsoli poprzez polecenie map. Możesz jednak uzywać menu, ale do tego trzeba patcha.
|
Doom 3
Mam wersje Dooma 3 alfa i nie chce mi sie uruchomic pod winxp dlaczego jak robie singleplayer i new game >loading to mi sie wylacza do pulpitu!
Co jest grane? Czy to przez ta wersje a u kumpla na 98 chodzi! |
Thx
Dzieki za odzew, myslalem juz ze tylko ja mam problemy podczas gdy wszyscy graja bez problemow :) :cool:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43. |