Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Doom 3 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/doom-3-a-14215/)

smolik 15.07.2004 14:59

Kurcze ja się na DOOM-ie wychowałem, to bedzie jak powrót do dzieciństwa.
Fajowo juz się nie moge doczekać. ||

Air 15.07.2004 14:48

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Woitas, racja ja tez bede sciągał o ile znajde jakiś link, jeżeli ty znajdziesz to się chyba podzielisz, bo ja chętnie ???

Gwarantuje że po 2 godzinach od wejścia do sklepów (lub do tłoczni || ) będzie na suprnovej.

SEBAW 15.07.2004 14:45

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Woitas, racja ja tez bede sciągał o ile znajde jakiś link, jeżeli ty znajdziesz to się chyba podzielisz, bo ja chętnie ???

Przecież nie dopchacie się do koryta... Zanim pobierzecie obraz z netu, to minie pare tygodni. Ciekawe jakie zabezpieczenie będzie miała gierka?!

gallus 15.07.2004 14:36

epol 15.07.2004 14:35

Hhhmmm, trzeba sie zastanowic nad tą gierką

woitas 15.07.2004 14:30

czyli w weekend będę mógł sobie ściągnąć?
super :ja_chce: :sylwek:

SEBAW 15.07.2004 14:27

Ja tam czekam na Quake 4.
Mnie Doom nie rusza... :) no chyba że się wszystko zmieni. ;p

Air 15.07.2004 14:25

Doom 3 jedzie do sklepów!!

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez www.wp.pl
Nareszcie! Na tę wieść czekałem jak na wypłatę! Więc jednak ta recenzja PC Gamera to święta i niezbita prawda. Chłopaki, dajcie szampana i jakieś szkło!
Todd Hollenshead, szczęśliwy tak jak i my, podał, że złoty master disc (a właściwie trzy mastery) powędrował właśnie do tłoczni, gdzie będzie się powielał, powielał i powielał, aż nadejdzie ten piękny dzień, 5 sierpnia, i pudełka zagoszczą na sklepowych półkach. Oczywiście w Stanach. No, jakby nie było, spełniło się moje proroctwo z poprzedniego newsa - 3 tygodnie, jak w mordę strzelił.

A teraz coś super
Cytat:

Napisany przez www.wp.pl
Warszawski sklep Ultima ogłosił sensacyjną obniżkę ceny na grę Doom III, która według internetowych sklepów ukaże się już w sierpniu tego roku. Ultima obniża cenę polskiej wersji gry ze 129zł do jedynych 109zł.
Jednocześnie wprowadza preorder na wersję angielską w cenie 179zł, która ma się pojawić ok. 13-14 sierpnia. Wersja polska ma się pojawić w ok. 2 tygodnie po angielskiej

Zapowiada się gra roku. Jeszcze wymagania:
PIII 1GHz, GeForce256, 256MB RAM, Win9x

Po prostu nie mogę się już doczekać. Grałem w demo i jest poprostu genialne.

pepperman 23.04.2003 22:41

moze masz za malo ramu...

ZbigNieff 23.04.2003 21:44

Re: Doom III

Cytat:

JacoM napisa***322;(a)
Jakie wymagania moze miec ta alpha ,na czym da sie w to grac, bo nie wiem czy warto mulka zaprzac do ciagniecia
Jakos P4 2.0GHZ jakis Radek 9700PRO 128 VIVO, 512DDR, dla lepszego
efektu mozesz miec LCD 19" ;p no i z 1.3GB na HDD :)

To bylo by na tyle - dzieki temu moze i bedziesz mial okolo
15 klatek na sekunde... tak czy siak powodzenia :D

JacoM 23.04.2003 18:40

Doom III

Jakie wymagania moze miec ta alpha ,na czym da sie w to grac, bo nie wiem czy warto mulka zaprzac do ciagniecia

DarkAvenger 23.04.2003 10:13

Ta a może ktoś mi powie to qurde kiedy ten DOOM 3-ka wyjdzie w pełnej wersji?? (Dożyję jeszcze???)

P.S.A teraz cisza cisza:cisza: a co z Duke Nukem Forever ?!?!?!?!?!?!?!? (jak podali na oficjalnej stronie w wolnym tłumaczeniu:...
pyt: kiedy wyjdzie Duke Nukem Forever
odp: wyjdzie,...kiedy wyjdzie (czyli mają nas w d.pie)
((
:o
A to sprawia że czuję się
:buu:
wkurzony
:klnie:
Nic nam nie powiedza ?!?!?
:nie:
Jak ja bym ich złapał to
:podbite:
:help:
Bo teraz to
:wsciekly:

Maciej 22.04.2003 19:52

Cytat:

tomall0 napisa***322;(a)
Właśnie z Doom.exe nie moge jej odpalić, aha z rozdzielczością zjechałem najniżej:cisza:
wersję alpha odpalisz tylko z konsoli ...
...lub poprzez patcha, czytałem to na jakimś "poważnym" forum ,że nie polecają patchy .
Ja też mam ściągniętą wersję alpha i bez problemu odpalam z konsoli w menu start ...:)

tomall0 22.04.2003 19:33

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Jej sie nie instaluje - odpalasz ja tylko z pliku doom.exe i po sprawie....

P.S. Maciej - dlaczego nie polecasz instalowac patcha?? Psuje sie cos przez to??

Właśnie z Doom.exe nie moge jej odpalić, aha z rozdzielczością zjechałem najniżej:cisza:

ZbigNieff 22.04.2003 13:40

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Sorka, ze zjade na OT, ale chcialem zauwazyc cos ciekawego

Otworzice zalacznik...

Chodzi Ci o te 4 jedyneczki??

P.S. Ale nie ladnie uchwyciles mojego avatarka... ;p tak jakos "on the fly" :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28.