![]() |
Kurcze ja się na DOOM-ie wychowałem, to bedzie jak powrót do dzieciństwa.
Fajowo juz się nie moge doczekać. || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Woitas, racja ja tez bede sciągał o ile znajde jakiś link, jeżeli ty znajdziesz to się chyba podzielisz, bo ja chętnie ???
|
Hhhmmm, trzeba sie zastanowic nad tą gierką
|
czyli w weekend będę mógł sobie ściągnąć?
super :ja_chce: :sylwek: |
Ja tam czekam na Quake 4.
Mnie Doom nie rusza... :) no chyba że się wszystko zmieni. ;p |
Doom 3 jedzie do sklepów!!
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
PIII 1GHz, GeForce256, 256MB RAM, Win9x Po prostu nie mogę się już doczekać. Grałem w demo i jest poprostu genialne. |
moze masz za malo ramu...
|
Re: Doom III
Cytat:
efektu mozesz miec LCD 19" ;p no i z 1.3GB na HDD :) To bylo by na tyle - dzieki temu moze i bedziesz mial okolo 15 klatek na sekunde... tak czy siak powodzenia :D |
Doom III
Jakie wymagania moze miec ta alpha ,na czym da sie w to grac, bo nie wiem czy warto mulka zaprzac do ciagniecia
|
Ta a może ktoś mi powie to qurde kiedy ten DOOM 3-ka wyjdzie w pełnej wersji?? (Dożyję jeszcze???)
P.S.A teraz cisza cisza:cisza: a co z Duke Nukem Forever ?!?!?!?!?!?!?!? (jak podali na oficjalnej stronie w wolnym tłumaczeniu:... pyt: kiedy wyjdzie Duke Nukem Forever odp: wyjdzie,...kiedy wyjdzie (czyli mają nas w d.pie) (( :o A to sprawia że czuję się :buu: wkurzony :klnie: Nic nam nie powiedza ?!?!? :nie: Jak ja bym ich złapał to :podbite: :help: Bo teraz to :wsciekly: |
Cytat:
...lub poprzez patcha, czytałem to na jakimś "poważnym" forum ,że nie polecają patchy . Ja też mam ściągniętą wersję alpha i bez problemu odpalam z konsoli w menu start ...:) |
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi Ci o te 4 jedyneczki?? P.S. Ale nie ladnie uchwyciles mojego avatarka... ;p tak jakos "on the fly" :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28. |