![]() |
jakby ktos chcial, to na dc udostepnilem - tyle tylko, że max upload 20 kilo :ysz: neo mogłoby mieć większy wysył :blee:
|
Nie jest źle. Zacząłem ściągać 2 minuty temu a już jest 6MB. :jupi:
|
wersja reloaded to raczej nie beta.
bardziej bym się kłaniał, że jest nią wersja 1,5 gb. gra wygląda slicznie, a co do samej pozycji, to spox. nie doszedłem jeszcze do stworów, więc nie mogę powiedzieć, jak sytuacja wygląda. |
Ale niech ktos wkoncu potwierdzi albo zaprzeczy zdaniom ktore napisal /||\aster bo
nie wiem czy oplaca mi sie w ogole to sciagac... po slowach javora pocieszylem sie do tego stopnia ze bede mogl grac byc moze na LOW z 640x480 bo mam nieco lepszy sprzet od niego... tak czy tak coraz bardziej zniechecam sie do tego Doom`a... |
Cytat:
a to drugie to wydanie pewnej grupy sceny ISO ... napewno nie nuk'e :mruga: |
No mój staruszek wymiękł przy niej.. AthlonXP1600+, GeForce4MX 64MB, 512MB RAM...
Powyłączałem WSZYSTKO co się da i rozdzielczość najmnijesza (paskudna 640x480) i skacze ech...(da radę chodzić tylko po niewielkich pomieszczeniach...w innym wypadku ciężko to nazwać chodzeniem :D ech...co z tego, że full version...i tak sobie nie pogram :/ bo co to za przyjemność :/ |
co do opinii...
gierka mnie zacheca tylko dlatego ze widzialem Dooma3 Alphe u kumpla - co prawda na 2,6p4, radeon 9700(a i tu pytanko, idzie przerobic na 9700pro?) 512 ram i smigalo elegancko, a grafa miodzio byla. Chce zobaczyc jak sie bedzie w to gralo. Chociazby dla grafy. Nie mowie o AI przeciwnikow bo o tym nie wiem.Ale jedno jest pewne ze gra zacheca. Nawet bardziej kreci niz HL2 |
Cytat:
to bylo tylko podpora moich argumentow, ze nie tylko ja tak uwazam |
tez widzialem ten komentarz i cos czuje ze to wersja beta
http://kasprzak2.250free.com/cdrinfo/fake.PNG |
czyli Twoja wypowiedz opiera sie na opiniach zaczerpnietych z innego forum?:)
|
Cytat:
|
Cytat:
hehe to pojechales :)) wydaje mi sie jak z wszystkim sa gusta i gusciki |
Nawet tej gry nie sciagajcie bo nie warto. Jest to najbardziej przereklamowana nieudana gra jaka chyba wyszla. Potwory nie maja sztucznej inteligencji (wszystko jest na skryptach)
Czy gra jest straszna? Jezeli ciebie przestraszy cos co wyskakuje zza rogu z rykiem to powinienes byc zadowolony, bo na tym sie strasznosc tej gry konczy. Jak zabijesz potwora to jego cialo znika itp wogole co tutaj pisac. dziadostwo Puscie sobie ta gre z mysla ze nie nazywa sie DOOM i zobaczycie jakie to jest dziadostwo. Fabula tandetna Myslisz ze tam jest jakas rewolucja? ODPOWIEDZ: NIE MA ZADNEJ, Painkiller byl ciekawszy bo przynajmniej ciala sie rozpryskiwaly |
a może mi ktoś wyjaśnic jaka jest różnica pomiedzy tymi plikami DOOM3-SATiSFACTiON [incl.PrivatServe... a DOOM 3-RELOADED
|
Cytat:
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:51. |