![]() |
Thx :piwo:
Pozdro |
Zmniejsz upload w ustawieniach Azureusa, powinno wystarczyc :)
|
CZe można jakoś ograniczyć transfer wysyłanych danych na tornecie?? mam ograniczeni Upstream'u do 1,5 GB.
Pozdro |
Nie bylo mnie 3 dni a tu: bedzie mecz Wisla - Real i Doom 3 w sieci. Juz moj mulek zabral sie za sciaganie i idzie calkiem ladnie ;).
|
Ja sobie nie pogram, więc jak już będziecie mieli to poróbcie screenshoty co? Co innego oglądać screeny z serwisów a co innego od zwykłych userów. :)
Wiecie może czy pokazują Dooma na Hyperze w TV? pozdrowienia |
właśnie...albo jakiś dodatek do Daiblo2 :D Powiem szczerze, że to jedyna gra, która naprawdę mi się nie nudzi choć ją już kilka razy przeszedłem na wszystkich poziomach trudności....ach co to by było gdyby nie wyszedł Lord Of Destruction...ta gra wtedy byłaby na 2 dni...
|
wiem, ale i tak bym chcial ;)
pocieszenie zawse mozna znalesc przy Dispelu, Divine Divinity, Baldurs Gate (cala seria)... itd itd :) |
Cytat:
nie ma szans w tej chwili na pojawienie sie Diablo 3, raczej bym sie nie łudził, kiedyś szukałem info na ten temat, jak wpiszesz na forum szukaj to coś znajdziesz. Ucieszyłbym sie bardziej jak bym zobaczył kolejny dodatek do dwójki, dwie nowe postacie + dwa miasta i jestem happy :) A tak swoją drogą to Diablo 2 + LOD + Patch 1,10 to jedyna gra jaką mam zainstalowaną na swoim dysku .. od dłuższego czasu i codziennie jak czas pozwoli spedzam przy niej swój wolny czas :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A zassał już ktoś tego Dooma3 ??
|
ciekawostka:
Ultra Quality Tryb w który wykracza nawet poza możliwości obecnych kart. Wszystko to z powodu wykorzystania w nim nie skompresowanych tekstur czy map normalnych. Powoduje to powstanie danych wielkości 500MB, których nijak do karty 256MB nie załadujemy. Oczywiście wtedy karta będzie korzystała ze współdzielonej pamięci RAM, co negatywnie wpłynie na wydajność. Ten tryb jest dedykowanym przyszłym 512MB kartom. |
ym :D Diablo 3 :ja_chce:
uwielbiam ta seria :D |
Cytat:
|
Ściągam :-) , ale... prędkość pliku 4,5 MB (196 Peesoów), mam Neostrade 128 kbps, a ściąga mi się średnio 7,5 kb/s :-( O co chodzi???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |