![]() |
Sciagaj sciagaj, a jak nie chce Ci sie czekac to mozesz kupic ;) nawet ktos z forum
moze podesle Ci taka kopie zapasowa na 24h do sprawdzenia :D |
Napaliłem się na DOOMa 3 bo nowość, super grafa itp. Ściągam przez 3 dni z kaazy 20/24h i zamiast DOOMA ściągneło mi się gówno. W****irzyłem się niemiłosiernie i dopiero powyżywanie się w MK4 sprawiło że opadły wszelkie emocje i teraz sam nie wiem - powiedzcie czy opłaca się ściągać z eMule lub torrenta przez 2 tygodnie bez przerwy [na moim wujowym łączu] lub kupić za 130 zeta [choć u piratów ceny już od 20 złotych :-)] czy dać sobie spokój i przejść w końcu Aliens vs Predator 2 ??
|
A ja powiem tak. 5 lat czekania o kant dupy mozna roztrzaskac. Gra jest przecietna a dla grafiki nikt nie jara sie grami (chyba) tylko dla grywalnosci, ktora tutaj jest cieniutka. Owszem grafika jest bajerancka ale ile graczy ma takie sprzety aby sobie pograc przyzwoicie chociaz na srednich detalach. A te wszystkie mroki i ciemnosci, ktore niby mialy tworzyc ten straszny klimat sa niczym w porownaniu do klimatu chocby w Aliens vs Predator 2
Ogolnie gra mnie zawiodla i przypuszczam, ze podobnie bedzie ze Stalkerem oraz Half-Life 2 chociaz w przypadku tej drugiej chcialbym sie bardzo mylic. |
A ja sobie gre sciagnolem i tak sobie na hdd lezala czekala az zwolni sie miejsce (przejde LoK: Defiance) no i sie zwolnilo mysle -dobra instaluje jutro- i tego samego wieczora jak mi ch** karte grafiki strzelil (Radeon 9600XT)... no i nie pogram bo teraz mam (zastepczo az radek z servisu nie wroci) GF2mx 64MB :\
|
tutaj znalazłem mod'a, dzięki któremu potworki nie znikają.
Cytat:
należy mi się http://pclab.pl/modules/XForum/images/smilies/rozga.gif |
Cytat:
|
A ja w gierke nagrałem na CD i pozostawie dla potomków, jakoś mi się nie chce, a teraz chyba sobie pogram chwile w XIII :)
|
A ja sobie płynnie gram na GeForce 2 MX 400 64 MB SDR, 256 MB RAM i Athlonie 2000+ w super hiper ultra low detail w 640x480 :spoko:
|
jak na mzxa zoptymalizowac Dooma 3 ?? - ;)
Cytat:
|
Ja włączyłem na najwyższych (1280x1024) i nie muli :) Ale i tak w to nie będe grać, już uninstall :)
|
Cytat:
"glupim jasiu" ;) chyba ze jakis dostanie ode mnie z bliska z dubeltoFFki :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Druss tak czy tak u mnie gra wyglada naprawde pieknie :)
|
Gra na samym poczatku laduje jakosc tekstur dla kazdej karty osobno, dlatego nawet na gf4ti4200 w te gre mozna pograc w ultra, ale z domyslnie wlaczona gorsza jakoscia tekstur takze REi sie nie dziw.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |