Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.07.2004, 20:01   #91
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
A ja coś czuje że oni troszeczke picuja, pewnie to chwyt marketingowy, a potem możemy zostać rozczarowani tą gierką.

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.07.2004, 20:08   #92
siwy_mw
dzien sadu juz blisko

Data rejestracji: 05.11.2002
siwy_mw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus_anonim
A ja coś czuje że oni troszeczke picuja, pewnie to chwyt marketingowy, a potem możemy zostać rozczarowani tą gierką.
Jak z kazda nowa gra . kiedys byly calkie ładne graficznie gry i nie mialy takich wymagan jak teraz na ale kto by wtedy kupowal karty grafiki i procesory po kilka tysiecy
Stary 20.07.2004, 20:20   #93
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez siwy_mw
Jak z kazda nowa gra . kiedys byly calkie ładne graficznie gry i nie mialy takich wymagan jak teraz na ale kto by wtedy kupowal karty grafiki i procesory po kilka tysiecy
Dokładnie...

Zresztą, akurat też kupiłeś sobie na Allegro nową kartę graficzną. Będę się pozbywał starej i pamiętam, jak ją kupowałem (Dream GeForce II GTS Pro 64MB DDR). Była to wtedy absolutnie topowa karta (był chyba jeszcze tylko jeden model wyżej - GTS Ultra), a kosztowała mnie 670 złotych. Teraz za topową kartę faktycznie trzeba dać kilka tysięcy. Ciekawe, dlaczego tak jest?

A jeśli chodzi o artykuł to tak, jak już napisałem - według mnie, mimo, że gra i tak pewnie sama się obroni, jest on sponsorowany.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.07.2004, 21:16   #94
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus_anonim
heh a co sądzicie: czy mój sprzęt wystarczy na tego Dooma III Athlon2400+, MSI K7N2 Delta-ILSR, 512MBDDR, GeForce FX5200 256MB, Maxtor 6Y080P0 80GB
Mam prawie to samo i musi działać dobrze. Mam taka nadzieję.

Cytat:
Napisany przez mqy
Hmmm co bylo nie tak z Colinem 3 bo nie widzialem, gram teraz za to w Colina 4 i moim zdniem jest niesamowity, nie ma sie do czego przyczepic...
Grywalność do dupy, brak wyboru samochodów w Mistrzostwach i wiele innych. Czwórka spoko??

Cytat:
Napisany przez www.wp.pl/gry
Należy zakazać dystrybucji tej gry! Powinno się ją skreślić z wszelkich list, zebrać z półek i komisyjnie spalić, podeptać i utopić dla pewności!
A dlaczego? Cóż takiego zrobili id Software, że trzeba zniszczyć ich grę? Rozpropagowali Zło!
Gra promuje Szatana i jego sługi, a do tego ma na celu wystraszenie graczy i natchnienie ich lękiem przed potęgą Diabła! Ultrarealistyczna grafika jest tylko pretekstem do czczenia Satana w całej jego podłej i zaślinionej okazałości, a Carmack, Hollenshead i reszta sekty to skryci i tajni czciciele Zła w każdej postaci! I to jest święta prawda!

Oczywiście nie ja to wymyśliłem, choć niektórzy twierdzą, że mam wystarczająco nie po kolei w głowie. Owe ważkie i bez wątpienia prawdziwe argumenty pochodzą ze strony BanDOOM, stworzonej przez jakichś nawiedzonych chrześcijańskich bojowników.
Ciekawe czy u nas będzie podobnie hehe

Ostatnio zmieniany przez Air : 20.07.2004 o godz. 22:30
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.07.2004, 17:17   #95
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A co powiecie na Dooma 3 w pudelkach z kartami ATi ?? nie mozliwe ?? A moze jednak:

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33770694

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.07.2004, 18:05   #96
matteo
Indywidualista

Data rejestracji: 16.08.2002
matteo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Thumbs down

Jakby jeszcze ktoś nie widział oficjalnej informacji prasowej polskiego
dystrybutora gry, firmy Licomp Empik Multimedia ... to przedstawiam
go poniżej, nic tylko brać giwery i rozstrzelać [...]

id Software i Activision oficjalnie potwierdziły 13 sierpnia 2004 jako datę wydania ,,Doom III'' PC w Europie. Jak powiedział Todd Hollenstead - szef zespołu deweloperów, w Polsce (i Rosji) gra ukaże się z niewielkim opóźnieniem w stosunku Zachodniej Europy. Przyczyną przesunięcia o kilka tygodni daty premiery ,,Doom III'' w Polsce są prowadzone obecnie prace lokalizacyjne nad grą. Firma L.E.M, wyłączny dystrybutor gry w Polsce wprowadzi do sprzedaży pełną, polską wersję językową. Oznacza to, że zarówno teksty w grze, jak i dialogi będą przygotowane w języku polskim. Premiera gry zaplanowana jest na wrzesień 2004. Sugerowana cena polskiej wersji ,,Doom III'' PC to 129 zł.

Jednocześnie z premierą gry w Europie, do polskich sklepów trafi także limitowana ilość gry ,,Doom III'' w wersji angielskiej. Jej cena sugerowana to 199 zł. Zainteresowanych kupnem angielskiej wersji gry ,,Doom III'' informujemy, że patch polonizujący grę nie będzie dostępny i nie przewidujemy jego przygotowana.

By więcej dowiedzieć się o grze przed jej premierą, zapraszam na strony portalu GameSpot, gdzie znajduje się ciekawy skrót z chatu z twórcami ,,Doom 3''. Kluczowe postaci studia Id Software, Todd Hollenshead i główny programista - Tim Willits opowiadają o 4 latach prac nad grą, tworzeniu wersji demo gry, trybach multiplayer'a i wymaganiach systemu oraz wersji gry na konsolę Xbox. Zapis chatu znajduje się tu ***8211;

http://www.gamespot.com/pc/action/do...w_6103236.html.

Aby poczuć przedsmak atmosfery grozy, jaką zaserwuje nam ,,Doom III'' warto zajrzeć
na oficjalną stronę gry, która już ruszyła ,,pełną parą'' - http://www.doom3.com/.

Niebawem ruszy także polska oficjalna strona gry ,,Doom III'', o czym Państwa poinformujemy.

Licomp Empik Multimedia - PR

Po co Ci kretyni robią pełną polską wersje, zamiast kinowej to ja nie wiem.
Wiem za to dlaczego m.in. DOOM3 będzie jedną z najszybciej rozprzestrzeniających
się gier komputerowych w sieciach peer-to-peer ... a tak właśnie będzie ...

DOOM3 ma chodzić na ATI 8500 i wyżej oraz na GF3TI i wszystkich
wyższych bez pomijania GF4MX (nie wiem dlaczego, ale tak podają)
Poza tym optymalizacja kodu źródłowego będzie bardzo dobra ...

BTW: W sumie to się jeszcze nie wczytałem mocno, poza granicami Polski
DOOM3 będzie dostępny w wersji DVD? Chyba zamówie w Ultimie za 179.00 PLN
lub sprowadze sobie z Wielkiej Brytani ...
matteo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.07.2004, 22:01   #97
Air

Pre-order Dooma 3!! W sumie przystępna cena 99 zł, ale z miesięcznym opóźnieniem w stosunku do normalnych krajów. Po co w ogóle polska wersja takiej rzeźni??

Tak jak ktoś napisał będzie to najszybciej rozchodząca się gra w p2p.

http://zakupy.wp.pl/rsklep.html?orgU...K%2BSKUG0CJyPM
Stary 29.07.2004, 09:34   #98
Air

No i szpil nie pójdzie na 98:

http://www.planetdoom.com/#PQN469982
Stary 29.07.2004, 10:23   #99
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pop... ..lo ich
taka cena za ang wersje? no i p2p jak ma nie krolowac
znajac realia polski "dubbing" bedzie do d**y, ze juz nie wspomne o tym, ze totalnie nie potrzebny (dla pewnie polowy jak nie lepiej chetnych) i cholernie drogi w przygotowaniu (tansze i lepsze bylyby wersje kinowe, a jak dla sporej czesci - orginalne po ang)
ma chodzic od GF3 lacznie z GF4MX a na GF2Pro nie pojdzie (zarowno Pro jak i Ultra GF2 sa mocniejsze nic GF4MX, pomino straszego chipa)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.07.2004, 13:21   #100
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
No i szpil nie pójdzie na 98:

http://www.planetdoom.com/#PQN469982
To nawet i dobrze - jedna ujednolicona platforma softwerowa (jadro NT) = lepsza optymalizacja kodu

Cytat:
ma chodzic od GF3 lacznie z GF4MX a na GF2Pro nie pojdzie (zarowno Pro jak i Ultra GF2 sa mocniejsze nic GF4MX, pomino straszego chipa)
GF4MX ma ten sam chip co GF2 i mam watpliwosci czy to na GF4MX pojdzie.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.07.2004, 13:38   #101
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie pójdzie na GF2 GTS??
Dlaczego......
Tylko nie to.....
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.07.2004, 13:45   #102
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tez licze na to ze pojdzie
juz widywalem gry ktore na GF4Ti chodzily ledwo - umnie tez ledwo, ale chodzily
a o grach ktore na GF4MX nie chodza (znaczy chodza ale tak chacza ze nawet masochiscie nie graja w taki sposob) a chodza u mnie w 1024x768 to mozna ksiazki pisac
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.08.2004, 10:01   #103
ZbigNieff
..::Returned Master::..

Data rejestracji: 14.12.2002
ZbigNieff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Doom ]I[ juz w sieci... <jupi>

Wchodze sobie dzis rano jak codzien na supr czeski serverek nova patrze
a tam u samej gory Doom 3 juz do sciagniecia - zajmuje 1,5GB i jest na 3CD,
obrazy sa w ISO i ja juz poki co mam okolo 3MB dmuchajcie na kable zeby
szybciej szlo

RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640
ZbigNieff jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.08.2004, 10:09   #104
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a to jest chyba ta wersja przedpremierowa , na FTP teżją widziałem, ale tylko raz za kolejnym wbiciem na FTP zobaczyłem tylko 421 to many users

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.08.2004, 10:12   #105
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Na polskiej stronie torrenta już jest Ale ja tego nie ściągam bo ja w to nie gram...
bakupl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: