![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
A ja coś czuje że oni troszeczke picuja, pewnie to chwyt marketingowy, a potem możemy zostać rozczarowani tą gierką.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 | |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zresztą, akurat też kupiłeś sobie na Allegro nową kartę graficzną. Będę się pozbywał starej i pamiętam, jak ją kupowałem (Dream GeForce II GTS Pro 64MB DDR). Była to wtedy absolutnie topowa karta (był chyba jeszcze tylko jeden model wyżej - GTS Ultra), a kosztowała mnie 670 złotych. Teraz za topową kartę faktycznie trzeba dać kilka tysięcy. Ciekawe, dlaczego tak jest? A jeśli chodzi o artykuł to tak, jak już napisałem - według mnie, mimo, że gra i tak pewnie sama się obroni, jest on sponsorowany.
![]() |
![]() |
#94 | |||
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Air : 20.07.2004 o godz. 22:30 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
A co powiecie na Dooma 3 w pudelkach z kartami ATi ?? nie mozliwe ?? A moze jednak:
http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33770694
![]() |
#96 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]()
Jakby jeszcze ktoś nie widział oficjalnej informacji prasowej polskiego
dystrybutora gry, firmy Licomp Empik Multimedia ... to przedstawiam go poniżej, nic tylko brać giwery i rozstrzelać [...] id Software i Activision oficjalnie potwierdziły 13 sierpnia 2004 jako datę wydania ,,Doom III'' PC w Europie. Jak powiedział Todd Hollenstead - szef zespołu deweloperów, w Polsce (i Rosji) gra ukaże się z niewielkim opóźnieniem w stosunku Zachodniej Europy. Przyczyną przesunięcia o kilka tygodni daty premiery ,,Doom III'' w Polsce są prowadzone obecnie prace lokalizacyjne nad grą. Firma L.E.M, wyłączny dystrybutor gry w Polsce wprowadzi do sprzedaży pełną, polską wersję językową. Oznacza to, że zarówno teksty w grze, jak i dialogi będą przygotowane w języku polskim. Premiera gry zaplanowana jest na wrzesień 2004. Sugerowana cena polskiej wersji ,,Doom III'' PC to 129 zł. Jednocześnie z premierą gry w Europie, do polskich sklepów trafi także limitowana ilość gry ,,Doom III'' w wersji angielskiej. Jej cena sugerowana to 199 zł. Zainteresowanych kupnem angielskiej wersji gry ,,Doom III'' informujemy, że patch polonizujący grę nie będzie dostępny i nie przewidujemy jego przygotowana. By więcej dowiedzieć się o grze przed jej premierą, zapraszam na strony portalu GameSpot, gdzie znajduje się ciekawy skrót z chatu z twórcami ,,Doom 3''. Kluczowe postaci studia Id Software, Todd Hollenshead i główny programista - Tim Willits opowiadają o 4 latach prac nad grą, tworzeniu wersji demo gry, trybach multiplayer'a i wymaganiach systemu oraz wersji gry na konsolę Xbox. Zapis chatu znajduje się tu ***8211; http://www.gamespot.com/pc/action/do...w_6103236.html. Aby poczuć przedsmak atmosfery grozy, jaką zaserwuje nam ,,Doom III'' warto zajrzeć na oficjalną stronę gry, która już ruszyła ,,pełną parą'' - http://www.doom3.com/. Niebawem ruszy także polska oficjalna strona gry ,,Doom III'', o czym Państwa poinformujemy. Licomp Empik Multimedia - PR ************************************************** Po co Ci kretyni robią pełną polską wersje, zamiast kinowej to ja nie wiem. Wiem za to dlaczego m.in. DOOM3 będzie jedną z najszybciej rozprzestrzeniających się gier komputerowych w sieciach peer-to-peer ... a tak właśnie będzie ... DOOM3 ma chodzić na ATI 8500 i wyżej oraz na GF3TI i wszystkich wyższych bez pomijania GF4MX (nie wiem dlaczego, ale tak podają) ![]() Poza tym optymalizacja kodu źródłowego będzie bardzo dobra ... BTW: W sumie to się jeszcze nie wczytałem mocno, poza granicami Polski DOOM3 będzie dostępny w wersji DVD? Chyba zamówie w Ultimie za 179.00 PLN lub sprowadze sobie z Wielkiej Brytani ...
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
![]() |
Pre-order Dooma 3!! W sumie przystępna cena 99 zł, ale z miesięcznym opóźnieniem w stosunku do normalnych krajów. Po co w ogóle polska wersja takiej rzeźni??
Tak jak ktoś napisał będzie to najszybciej rozchodząca się gra w p2p. http://zakupy.wp.pl/rsklep.html?orgU...K%2BSKUG0CJyPM |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pop...
![]() taka cena za ang wersje? no i p2p jak ma nie krolowac znajac realia polski "dubbing" bedzie do d**y, ze juz nie wspomne o tym, ze totalnie nie potrzebny (dla pewnie polowy jak nie lepiej chetnych) i cholernie drogi w przygotowaniu (tansze i lepsze bylyby wersje kinowe, a jak dla sporej czesci - orginalne po ang) ma chodzic od GF3 lacznie z GF4MX a na GF2Pro nie pojdzie (zarowno Pro jak i Ultra GF2 sa mocniejsze nic GF4MX, pomino straszego chipa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#101 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Nie pójdzie na GF2 GTS??
Dlaczego...... ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nie to..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tez licze na to ze pojdzie
juz widywalem gry ktore na GF4Ti chodzily ledwo - umnie tez ledwo, ale chodzily ![]() a o grach ktore na GF4MX nie chodza (znaczy chodza ale tak chacza ze nawet masochiscie nie graja w taki sposob) a chodza u mnie w 1024x768 to mozna ksiazki pisac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Doom ]I[ juz w sieci... <jupi>
Wchodze sobie dzis rano jak codzien na supr czeski serverek nova
![]() a tam u samej gory Doom 3 juz do sciagniecia - zajmuje 1,5GB i jest na 3CD, obrazy sa w ISO i ja juz poki co mam okolo 3MB ![]() szybciej szlo ![]()
![]() |
#104 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
a to jest chyba ta wersja przedpremierowa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Banned