![]() |
@Yankee, wiem, wiem - będe sciągał dopiero kiedy pojawi sie na jakieś torrentowni :)
@qfir, co do twojego PW to na tym FTP dziś mamy coś takiego :P http://img222.echo.cx/img222/5610/16xt.jpg |
wersja na Xboxa juz jest, wiec na PC powina byc lada chwila
|
No ja juz nie śpie i kurna jeszcze nie ma :[ :D Mam nadzieje ze jak wroce ze sql to bedzie, tyle ze jak wroce to procka zmieniam :|
|
Cytat:
Wracam o 14,30, więc może już będzie? :idea: |
O jak dobrze, że 3 dni temu zakupiłem nowego kompa :D Ale będzie granie :D:D:D
P.S Widze, że już RELOADED'owa wersja jest. |
Cytat:
na nforce.nl nie ma jeszcze zadnego NFO... |
Widziałem na t...reactor - chyba że znowu jakiś fake :(
|
Cytat:
Aha, i na koniec - kupcie oryginał :) |
Panowie Nforce.nl to syf. Podaje co jest nowe jak od 12h w sieci jest. Przyklad? Serial The 4400 2x01 jest od wczoraj w sieci, a na nforce.nl jak nie bylo infa tak nie ma.
|
Cytat:
The last one that I uploaded was a bit slow it didn't even download but this one dose. tylko tez rozmiar mnie troche dziwi i mogloby to na jakims ftp byc bo przez torrenta bede to ponad tydzien sciagal :blee: |
lol - smieszycie mnie ;)
Ludzie w USA jest dopiero 3:45 wiec nie ma szans ze ktos to juz zripowal bo komu by sie chcialo - poczekajcie a nie panikujcie jak by was po tylkach goracym pretem lali. |
Cytat:
|
Cytat:
po pierwsze - godzina 7:50 ktos napisal ze nie spi i jeszcze nie ma - lol wtedy w USA jeszcze byl 6 czerwca po 2 - nikt nie powiedzial ze gra wyjdzie o 0:00 (jak na razie to tylko pare gier o tej godzinie wyszlo) po 3 - gra bedzie najwczesniej o 9:00 czasu US (godzina otwarcia takich sklepow jak GameStop) po 4 - czyli o 18 naszego czasu po 5 - wiec idzcie robic co innego a nie czekac przed ekranem z jezorem na wierzchu ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:51. |