![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
zgadza się, wystarczy że zaparkujesz w garażu
|
|
|
#3 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
OK instaluje to gowno
.... zobaczymy co z tego wyjdzie u mnie gry dziela sie na 4 kategorie:Klasy D - usuwam po gora godzinie gry (jak np Doom3) Klasy C - Usuwam po 24h-48h nie ukonczywszy gry (Obscure, Second Sight) Klasy B - przechodze raz i usuwam przed uplynieciem 24h-48h (Unreal2, Pain Killer) Klasy A - przechodze raz lub kilka razy a gra lezy u mnie na HDD wiecej niz 48h (HL2, SW:RP, GW)
|
|
|
#4 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Dziś pierwszy raz grałem w San Anderas
Zrobił na mnie wrażenie ,ale nie takie jakby sobie wyobrażał, jest to fajna gierka. Jescze mam pytanie gdzie się tam ustawia poziom trudności ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Włąśnie dorwałem GTA SA, długo się kopiowało z lanu, aż 12 minut
![]() Wypasiona gra
|
|
|
#6 | ||
|
na cdrinfo od 2001 ;>
Data rejestracji: 04.06.2005
![]() |
Cytat:
Bez komentarza, gorzej niż na NKT! Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
bo nie przeczytalem całego wontku sorki ![]() EDIT Odemnie jutro dostaniesz reputka bo dziś już nie mogę (nieszczęsny limit)
Ostatnio zmieniany przez mgit : 10.06.2005 o godz. 23:21 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Ludize piszszcie tu jakieś tricki albo przydatne porady co do gry. A ja mam pytanie. Czy ktoś wie jak obrabować sklep?? Bo wpadam do shopu i celuje babie w główkę i co dalej ??
![]() Wie ktoś![]() P.S Fajnie się pływa. P.S 2 - jeździjcie dużo samochodem i często biegajcie, wtedy rosną umiejętnośći (ale chyba tego nie musze przypominać)
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
OD 18 LAT!!
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
A jeszcze jedno.
Gdzie wrzucać swoją muzyczkę, żeby ją odtwarzało w radiu? Bo wrzuciłem do moje dok\gta user files\user tracks ale dalej nie gra :\ |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
Moga byc pliki wave albo jeszcze jakies inne , do mp3 powinienes miec zainstalowango Media Playera 10 albo kodek mp3.EDIT: aaa i musisz cos jeszcze w opcja audio ustawic zwiazanego user tracks Ostatnio zmieniany przez pablocoo : 10.06.2005 o godz. 22:42 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja ta gre tylko zlukalem czy dziala.....teraz mam co innego na glowe a i w co innego gram takze pogram wiecej jak skoncze...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
niestety gra WG mojej skali otrzymuje 'Klase D' - jak jeszcze raz by mnie ktos od ziomali wyzwal to bym monitor rozpier....
|
|
|
#15 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
mi wypakowywal dokladnie 12min - atlon 1ghz
niby GF3 to minimum, ale na gf2 tez chodzi... wyglada jak kupa ale dziala...fajna gra, ale jak dla mnie zbyt konsolowa... zwlaszcza ta zwariowana kamera podczas jazdy (nie sprawdzalem czy da sie zmienic)
|
![]() |
|
|