![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#331 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
Jedzie będziesz mógł kupic po jakiejś tam misji |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#332 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
już instalowałem i coś takiego :
błąd danych CRC E:\audio|streams\adverts co robić ![]()
![]() |
#333 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.06.2005
![]() |
Rockstar gdy mówił o kolejnej części serii Grand Theft Auto twierdził, że pojawi się ona dopiero na PlayStation 3, jako że obecne konsole nie mają już tyle mocy by odwzorować środowisko, które zostanie w niej stworzone.
Być może PS3 nie będzie konsolą, na którą kolejny GTA pojawi się najpierw. Taką platformą może natomiast być Xbox 360. Co ciekawsze, równolegle mogłaby się pojawić wersja na PC. A przynajmniej tak twierdzi Paul Eibeler, szef Take-Two w jednym z udzielonych wywiadów. Mówi on, że od czasu GTA 3, Sony i Take-Two miały podpisano czasowe umowy na wyłączność, jednak wtedy Sony było gigantem i zapewniało dużą sprzedaż. Teraz natomiast obserwacja rynku przyniosła wnioski świadczące o tym, że wyłączność na dany tytuł jest czymś, czego Take-Two może więcej nie chcieć. Decyzja w tej sprawie nie została jeszcze podjęta, ale wszystko może się zdarzyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Wyrejestrowany
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Skąd moge wziąśc poradnik lub spolszczenie do San Anderas ?
Bo znów się 'zawiesziłem" w misji pt"cesar vialpando" ? Nie wiem co zrobić z tą babką co mi wśadła do auta ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
witam zacząłem coś robić coś w sprawie gta ale nic nie wykombinowałem robiłęm tym CDCheck tym IsoBuster i tym BadCopy zgrałęm całą płytę jednak nei mogę zgrać tych plików z folderu Audio Streams prawie wszystkich wiec byłbym wdzieczny jak by ktos mi ich udostępniił do ściagnećia z góry dzięki
![]() |
#338 |
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
gtasite.net - super stronka pełno przydatnych rzeczy do GTA SA, nawet już kody są
![]() ![]() A mam pytanie odnośnie paska "fat", bo o ile sie orientuje on ma byc jak najmniejszy. Więc co? Mam w ogóle nic nie jeść tylko ćwiczyć ? Czy ten mój mały "nigga" się nie wykończy ![]() I mam też pytanie odnośnie strzelania. Bo w jednej misji biegne sobie na kolesia z pistoletem strzelam w niego a tu nic, dopiero jakiś 4 nabój go zabija. Czy on się z czasem nauczy lepiej strzelać i bedize mi się łatwiej grało? Wie ktoś ![]() Ostatnio zmieniany przez sc0rpi0 : 11.06.2005 o godz. 17:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
na cdrinfo od 2001 ;>
Data rejestracji: 04.06.2005
![]() |
Uhu, juz około 7 misji przeszedłem, umiem grac, nie za dobrze ale jest dobrze
![]() Umiem strzelać, jeść, na siłke chodze i mam full Stamina i Mięsnie itp ;D baajeer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.08.2004
![]() |
Cytat:
ps.Czy ktoś mi przejdzie tą głupią misje z tańczącym samochodem jak mu wyśle swojego save? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Jestem coraz blizej wyp.......... tej gry z hdd, kamera doprowadza mnie do szału obraca się ciągle nie tak jak by to miało wyglądać, lampy itp. badziewie na drogach również są jakieś dziwne udeżam w jeden samochód zostaje obrócony o 180* a przez inny przejeżdżam bez problemu, niektórzy ludzie wydają się również twardsi od innych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Wyrejestrowany
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |