![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Ehhhh w końcu ściągnąłem gta sa (prawie tydzień ściągania non stop
).Gra ogólnie działa mi całkiem niezle tylko wkurza mnie że inni kierowcy jezdża jak paralici (powodują co chwile między sobą wypadki bez mojego udziału, a jak sie np zatrzymam na czerwonym to zaraz ktoś mi w tył wjezdża ) czy też tak macie??
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() tak sobie gralem przed chwila, bo chcialem dojechac do lotniska i widzialem fajna akcje.. policja jechala samochodem, walnela w samochod goscia, ktorego gonili, tamten zaczal jechac na boku, wychylil sie przez szybe zaczal do nich strzelac.. mowie sobie - dobra, podjade i zobacze co sie bedzie dzialo, wysiadam, policja zestrzelila wszystkich, ale koles wsiadl na swoj motorek policyjny i cialge jechal w inny samochod - wybuchl, pozniej zajal sie inny samochod ogniem, wybuchl i tak chyba z 10 samochodow obok siebie - jak nie trudno sie domyslic wokolo lezalo mnostwo broni i kasy "legalnie" ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
wal do razu Catalysty 5.6
|
|
|
#5 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
Geile 2x 512MB, Hitachi 160GB 8MB cache, GeCube 9550XT, więc nie powinno się ciąć ![]() Instaluje Catalysty 5.6 ![]() Zaraz zdam relację
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
-=['MaStAh']=-
Data rejestracji: 19.02.2005
![]() |
Cytat:
[ciaaaach...] teraz sie boje o wymagania ![]() mam: Celerona 1200Mhz GeForce MX 100/200 64MB 256MB RAM i nie wiem czy pojdzie ![]() jezeli ktos tez ma taka karte i wie jak sie na niej prezentuje gra to niech napisze .... pozdro
Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 15.06.2005 o godz. 20:44 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
a tak poza tym to GTA:SA nie jest za bardzo ATI friendly, nie zdziw się jak przyjdzie ci grać na LOW efektach, bez Mip Mappingu i AA :\
u mnie gra np. eleganco śmiga z AA nawet, z Mip Mappingiem, efekty na Medium, ale co z tego jak przez to mam zrąbane textury po prostu zmuszony jestem grać na najgorszych detalach
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 15.06.2005 o godz. 16:50 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
U mnie akurat tekstury są ładne na każdych ustawieniach, ale co z tego jak się tnie
![]() Chyba czas wymienć procka ![]() P.S. Nie sprawdzałem jak się gra po zainstalowaniu Catalystów 5.6, bo robię defragmentację
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
na cdrinfo od 2001 ;>
Data rejestracji: 04.06.2005
![]() |
Cytat:
Cuź, 9600XT juz nie starcza nawet ![]() __ Conajmniej R9800PRO jest potrzebny do grania w to cudo, na najwyższych (1024x768). Procek w tej grze mała role odgrywa. Bo na GF4MX440, 800x600x16 low i 256DDR 400MHz i Duronie 1.8 się nie tnie! Więc tutaj nie procek. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
![]() Bo nie obsługuje shaderów ![]() A my mając "super" karty z shaderami mamy więcej efektów przez co bardziej się tnie
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
no wreeeeeszczie od wczoraj jestem szcześliwym posidaczem GTA SA zakupionego w promocji w hipermakecie "emule" (kurde jaki tam jest wybór i jakie konkurencyjne ceny
)![]() wiec, teraz mogę wreszcie poczytać ten topic nie czytałem aby sie nie w****iać, że jeszcze nie mam a Wy już gracie ![]() po kliku godzinach spędzonych przy GTA SA powiem: rewolucja to nie jest, ale bardzo solidna ewolucja, duże brawa dla rockstar dobra, to ja wracam do gry
|
|
|
|
#12 | ||
|
na cdrinfo od 2001 ;>
Data rejestracji: 04.06.2005
![]() |
Cytat:
Cytat:
Mniejsza, chodzi o to że GF4MX obsługuje max DX7.0, więc jest mniej efektów do generowania, nie powiem że gra wygląda dobrze, bo jest ochyda - grafika gorsza niz w VC na tych samych ust. Cuź, życie Mam nadzieje że w przeciągu 7 dni od dziś przyjdzie moje mobo z serwisu i pogram sobie w to z wszystkim na high
|
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
mam 2 pytania:
1. jakim przyciskiem udeza sie bile w bilardzie? 2. ile procent gry juz przeszliscie?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
1. żadnym
robisz to myszką, zamach jest chyba do przodu, uderzenie do tyłu albo wice wersja ![]() 2. ja tam na to nie patrze, jestem nadal w 1 mieście i dobrze mi z tym, staram sie po prostu dobrze bawić, a nie tylko na pałe lecieć z misjami
|
![]() |
|
|