![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#481 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polecam ati optimized driver 1.8
w porównaniu do standardowych sterów, są wydajniejsze. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#482 | |
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Fajny jest patent z tym że można w końcu do ciężarówki przymocować naczepę. w poprzednich częściach wszystko jakoś było (i ciężarówy, a gdzie niegdzie naczepy stały, chyba dla ozdoby), a nie zostało wykorzystane.
Normalnie się jeździ jak w Hard Trucku ![]() Aha, no i kombajn to całkiem niezły patent ;P Nieźle się uśmiałem przy jeździe tym pojazdem hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
Ja widziałem max. z egzotyki traktor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | ||
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() A szukać go musisz po wiochach po lewej od Los Santos i poniżej San Fierro (czyli gdzieś w lewym dolnym rogu mapy), ale zapewne zetkniesz się z nim najpierw podczas robienia misji. ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się że to jakaś przodowniczka pracy czy cuś ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez kiewas : 17.06.2005 o godz. 21:45 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
kurna nadal resety:/ wywaliłem stare catalsty poczyściłem driver cleanerem directx tez out zainstalowałem omegi i directx i nadal dupa<ściana>
chyba zdesperowany jutro walne reinstale ![]()
![]() |
#488 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
@kontestator... znalazłem coś takiego, spróbuj
![]() For random restarts: You need to disable Windows XP SP2 Data Execution Prevention. To do this, right-click on My Computer > Properties (or just hit Winkey+Break) > Advanced > under the last section Startup and Recovery, click Settings > click Edit > the last option in the last line should read "NoExecute=OptIn". Change this to NoExecute=AlwaysOff > Reboot system > Problem solved. -edit- dla mniej kumatych po polsku ![]() W przypadku losowych restartów: Należy wyłączyć Zapobieganie wykonywaniu danych (DEP) w Windows XP SP2. Aby to zrobić, kliknij prawym przyciskiem myszy na Mój komputer > Właściwości (albo po prostu wciśnij Klawisz Windows + Pause/Break) > Zaawansowane > pod Uruchamianie i odzyskiwanie kliknij Ustawienia > kliknij Edytuj > na samym końcu powinno być NoExecute=OptIn. Zmień to na NoExecute=AlwaysOff > zrestartuj system > poblem rozwiązany. ![]() -edit2- teraz doczytałem, że masz płyte na NF winnym też może być karta dźwiękowa, na stronie nvidii masz świeże sterowniki tylko do AUDIO (http://www.nvidia.com/object/nforce_audio_4.57_win2kxp), więc zacznij może najpierw od uaktualnienia ich, a potem w razie wu wyłącz jeszcze DEP
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 25.06.2005 o godz. 03:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zmieniłem stery na te które podałes i po 15 minutach nie było resetu ![]() wielkie dzięki oby to był problem sterów bo tego NoExecute=OptIn które miałem zmienić w boot.ini u mnie nie ma , moze dlatego ze nie mam sp2, ale nie wazne najwazniejsze jest, ze jak narazie - tfu tfu resetów nie ma respect Y@nkee_PL ![]()
![]() |
![]() |
#491 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a co powiecie na to
![]() ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 18.06.2005 o godz. 09:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#494 | |
-=['MaStAh']=-
Data rejestracji: 19.02.2005
![]() |
Cytat:
![]() -edit- ej napiszcie jak wylaczyc to "przyspieszanie sprzetu" bo nie za bardzo kumam o co wam chodzilo a jezeli to pomaga i gra nie nie przycina to na moim sprzecie by sie to przydalo pozdro ![]() Ostatnio zmieniany przez krEcik^ : 18.06.2005 o godz. 11:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
- wpadasz do katalogu system32 (C: \WINDOWS\system32)
- odpalasz dxdiag (ale bajzel mam w windows'ie)
![]() Ostatnio zmieniany przez sight : 18.06.2005 o godz. 11:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|