![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
O ile dobrze pamiętam jest to karta zintegrowana na płycie głownej :/ Jeżeli reszta podzespołów jest w miare dobra to powinno pójsc ale na bardzo bardzo niskich ustawieniach.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Ja tylko chciałem zapytać ,to nie jest moja karta ,bo ja mam Radeona 9600 ta karta jest mojego szfagra i pytam w jego imieniu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Dzisiaj wyszedł mod GTATournament do gry online (wersja beta). Więcej w newsie na http://gtasite.net/. Mi sie nie udało narazie uruchomić z tym modem gry, ale może komuś innemu sie to uda.
![]() EDIT: A jednak sie udało, gre uruchomiłem tylko że nie było zadnych samochodów ani nikogo. Tu jest lista serwerów http://gtat.org/server/index.php Ostatnio zmieniany przez ManDragon : 03.07.2005 o godz. 20:07 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
mi ten mod cos nie dziala
za pierwszym razem uruchomila sie gra, dalem new game zaczelo sie ladowac i potem wyszlo do windowsa :/ pozniej jak wlaczalem to juz wychodzilo do windy po znaczku nvidii... trzeba czekac na lepsza wersje tego moda..... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Ja już na szczęście skończyłem GTA - na szczęście, bo kurde czasu nie mam specjalnie ostatnio na granie - a po drugie zwyczajnie mi się jakoś nie chce. Gra bardzo fajna - pozostaje czekać na to co jeszcze wymyślą albo ewentualnie na dobry i fajny mod do multiplaya
|
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
mnie osobiscie juz troche wkurza to gta.. szkola latania,szkola plywania,itd nastepna czesc to bedzie chyba polaczenie gta z simsami
|
|
|
|
#9 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Ale mimo wszystko podoba mi się Gang Wars i zdobywanie dzielnic na własność gangu - taki mały element jakiejś gry strategicznej albo co Szkoły pływania nie sprawdzałem - a jest chyba jeszcze szkoła motoru Grę skończyłem z dorobkiem 70% - całkiem nieźle - nie chciało mi się dobijać do stu robiąc zdjęcia, wyławiając ostrygi i takie tam
|
|
|
|
|
#10 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Ja tam dużo nie grałem, bo jak dla mnie gierka jest średnia, ale Pagerus mi mówił, jak tu się siłę trenuje, jakieś ubrania kupuje, do fryzjera chodzi... Simsy jak nic, tylko dla niepoznaki inaczej nazwane
|
|
|
|
#11 | |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Cytat:
edit a do simsów to jeszcze daleko i oby (tfu tfu) nigdy gta nie zmieniło sie w klona simsów, teraz to gta ma tylko jakieś delikante elementy cRPG
Ostatnio zmieniany przez kontestator : 05.07.2005 o godz. 15:06 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
the one
CDRinfo VIP
****a.. to szlag mnie trafia w tej grze... Próbuję przejść misję, kiedy odbiera się takiego jednego kolesia z więzienia, a potem goni na motocyklu innego, ale przecież cholery dostaję... Z dwadzieścia razy już próbowałem i w końcu udało mi się go zabić (szkoda kurde, że wcześniej nie wiedziałem, że skrypty nie pozwalają na jego zabicie wcześniej i że musi dojechać do swoich kumpli....) to w drodze powrotnej wykończyła mnie policja, która nagle postanowiła mnie gonić.... Ehhh... i podobno gry mają sprawiać przyjemność.....
Ale kurde ja przejdę to cholerstwo
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
a ja nie moge przejsc misji w ktorej trzeba motocyklem wjechac do samolotu. Nigdy nie moge go dogonic, zawsze mi ucieka i odlatuje...
jakies rady?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Gość
|
Cytat:
edit: w srodku rozbrajasz wszystkich recznie,biezesz spadochron,podkladasz ladunek i fruuu z samolotu
Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 07.07.2005 o godz. 00:12 |
|
|
|
|
#15 | |
|
Cytat:
|
|
|
|