![]() |
o proszę witamy w dziale gry i do CS 1.6 już mamy 4 to zagramy kiedys podajcie godzine
a do ET?? juz gramy :D |
Działa wam serwer ???
Ja nie moge wejść :( Nie wiem dlaczego... |
Cytat:
|
Z niewiadomych mi przyczyn serwer do Wolfa nie działa :(
Wszystkich serdecznie przepraszam :) PS. Spróbujemy jutro postawić i pograć :piwo: |
Moze jednak dzisiaj pogramy sprobujemy?
Server IP Address: 212.67.120.237:26010 Server will start at: 20/07/2005 20:45:00 (21:45 PL) |
i co działał wam server?? szkoda zę przedtem nie działał :( no cóż jutro spróbujemy znowu co nie?
a do CS 1.6 chetni Murt Zuk4u Damianos L Burak ktos jeszcze?? no 2 na 2 tez da sie grać o której wam pasuje panowie a i na jakiej mapie?? dust??assault??casa?? |
Cytat:
hmm a moze Militia? jest jeszcze wogle taka mapa w CS1.6? Nie wiem bo ja bardzo dawno nie gralem,a kiedys duzo na niej gralem w kafejce, teraz jestem cienki.... a no i najpierw musze sciagnac CS :) Ewentualnie mozna by bylo dzis w nocy albo jutro w nocy zagrac |
Cytat:
|
Mozna nawet teraz zagrac :)
Chyba najlepiej grac na znanych mapach de_dust, de_dust2, de_aztec albo cs_office |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Trzymajmy sie topica ;) |
Cytat:
edit a jednak nie doczytałem twojej odpowiedzi i jesteś niegrzeczny trzymam sie topica przecież CS to ten topic || || || |
mi tam pasuje w dzien i wieczorem, po nocach raczej nie gram bo mi sie juz wtedy nie chce :)
|
Cytat:
|
@Burak
Moge prosić linka :D Może być na PW lub na GG :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:50. |