![]() |
Cytat:
|
dostaniecie wszyscy tylko proszę na PW pisac bo tu sie syf robi :] a nie chce by Bartez zamknął :D
|
Cytat:
no ja dzis raczej nie dam rady poniewaz sciaga mi sie dopiero CS bede musial wyjsc z domu jakby co to moze poznym wieczorem... btw: steaminstall+cs to to?? cos mam oprocz tego jeszcze sciagac? |
Mi ładnie idzie :D
Za około godzine skończy :) PS.1. @burak dzięki za link :piwo: PS.2. Wszystko potrzebne go gry jest w tym torrencie?? PS.3. To zagralibyśmy dzisiaj w tego CS'a?? :D |
steam niepotrzebny :)
dziś mozemy zagrać a jak juz mowa o CSie to z miłą chęcią przyjmę ludzi do klanu :D ale to potem ...... |
To może o 20.30 zagramy??
A jaki serwerek?? Można grać na postawionym przez FB?? (Call Of Duty potrzebuje oryginała żeby tam grać :( ) PS. @Burak, a co to za klan? :fiu: |
dobra chętnych do CS zapraszam z Hinksem już wytestowaliśmy serverek :D
IP:83.30.11.241:27015 a i przyjmuję ludzi do klanu CS zapraszam servek będzie aż do 6 rano jak jakies kłopoty to na GG :D |
No co jest??
Serwer padł czy co?? Burak zrób cos bo fajnie sie gra :D PS. No i zapraszamy do gry panowie :) |
zmiana ip 83.30.45.3:27015
dajemy na favorites i add wpisujemy i gramy :D |
no i pograliśmy sobie
Assasnix Hinks Burak + jakiś Polak + jakiś Francuz :D fajnie było zapraszam ponownie tylko kiedy i gramy :D a w ET jeszcze ktos gra?? |
Cytat:
ale mam 43 % dopiero CS-a bo wooolno idzie no nic, moze jutro ;) |
witam! Damianos L napewno jutro :D a teraz mam pytanie do znających się no więc założyliśmy klan CSa i no e i no mamy nonsteam :D więc cz damy rade grać tutaj po zarejestrowaniu http://www.proleague.org/ :)???
|
Grało sę super :spoko:
Myślałem, że trudniej w to się gra ;) PS. Nie chce się chwalić ale jestem w tym klanie :fiu: (:D) |
Cytat:
a to i jak sie nie chcę chwalić ale jestem w MA :fiu: :fiu: |
W jakiego CS-a gracie 1.5/1.6/CZ/Source ?? :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:48. |