![]() |
Chetny na dzisiaj w ET :taktak:
Zagrajmy xc-zone vs. CDRinfo :D |
@pablocoo fajnie, że będziesz :)
Zapytam sie ich czy się zgadzają na XC-zone vs. CDRinfo :> Bo jesli nie to mieszamy składy :taktak: |
Mieszane składy ?? :\
Wolałbym CDRinfo vs. xc-zone :D Jak pomieszamy to wogóle zgrania nie bedzie :| Dzisiejszą gre możemy uznać jako trening w klanie |MA| ;) || |
Cytat:
|
Cytat:
noo jakis serverek bedzie no to fajno :) a gramy dzis w CS-a jeszcze wieczorem tak okolo 21 lub 22? |
o 21 30 konczymy w ET i potem na server w CS gramy i bede przyjecia do klanu @Bartek oni też mogą przyjśc na CSa
|
Ja mógłbym zagrać w CS'a :D
Ale jeżeli będę miał lagi to odrazu wychodze bo szkoda nerwów :( |
Cytat:
Damy rade :D i tak ja mam najwieksze lagi z was wszystkich :P ale daje jakos rade... na poczatku sie nie dalo grac ale jak p2p zostalo wylaczone :bicz: to juz bylo coraz lepiej ;) no a po 16 jak gralismy to bylo jeszcze lepiej :D |
dobra gramy w CS 83.30.22.250:27015
|
Dzięki za gre chłopaki :spoko:
Grało się super:D @Burak widze, że postępy robisz ;) Niestety na CS'a nie wejde, ale może brachol wejdzie to pogra z wami :) |
Cytat:
|
@Burak powiedz co i jak z tym CS'em to może pogram z wami :)
|
Cytat:
On jest dobry, bo też gra w ET :D Wkońcu ja go uczyłem ;) PS.Wyślij Bartkowi link do CS'a i niech ściągnie :) |
Cytat:
link poszedl na gg, bo Buraka nie ma juz chyba :) a Diamond jest dobry, gralem dzis z nim 1 vs 1, ja juz tez gram troche lepiej || dawalem jakos rade, a no i nie bylo dzis lagow za duzych :) |
tak tak wszyscy dobrze już gracie @Damianos sorry ze jeszcze Ci propozycji nie złożyłem ale mało widziałem a Diamonda parę razy :D ale w najbliższym czasie mozesz sie spodziewać rekrutacji ;) mam tylko jeden problem z serverem nei moge wpisać rconu jak ktos znajdzie komende na to bede wdzięczny :D
-edit- grajcie do woli mnie nie ma :83.30.32.92:27015 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:48. |