![]() |
Cytat:
|
@Burak powiedz co i jak z tym CS'em to może pogram z wami :)
|
Cytat:
On jest dobry, bo też gra w ET :D Wkońcu ja go uczyłem ;) PS.Wyślij Bartkowi link do CS'a i niech ściągnie :) |
Cytat:
link poszedl na gg, bo Buraka nie ma juz chyba :) a Diamond jest dobry, gralem dzis z nim 1 vs 1, ja juz tez gram troche lepiej || dawalem jakos rade, a no i nie bylo dzis lagow za duzych :) |
tak tak wszyscy dobrze już gracie @Damianos sorry ze jeszcze Ci propozycji nie złożyłem ale mało widziałem a Diamonda parę razy :D ale w najbliższym czasie mozesz sie spodziewać rekrutacji ;) mam tylko jeden problem z serverem nei moge wpisać rconu jak ktos znajdzie komende na to bede wdzięczny :D
-edit- grajcie do woli mnie nie ma :83.30.32.92:27015 |
@Damianos daj mi linka na priv, bo nic nie dostałem :nie:
|
Jak ktos chetny w CS-a to wchodzcie na ten serv co Burak podal. Jest tam jedna osoba ale chyba to bot :)
|
@murt ja będę grał jak mi Damianos poda linka skąd zassać :)
|
Cytat:
poki co to sie nie nadaje, musze jeszcze pograc troche, poznac reszte broni, plansze itp. :) Niestety nie pamietalem nic prawie z tej gry, nie gralem ze 3 lata,a np. wczoraj nawet nie wiedzialem ktorym klawiszem sie bombe rozbraja :haha: @Bartek sprawdz PW |
@Damianos rozbraja sie klawiszem "E" :D :P
|
Cytat:
@bartek link poszedł @damianos graj graj juz lepiej Ci idzie ja wyjeżdżam bedę albo wieczorem albo po południu grajcie grajcie :D a jak tam Bartek wypadłem na treningu?? dziś też w Et gramy o 20 a potem o 21 30 w CS?? |
@Burak wczoraj było :spoko:
Dzisiaj gramy o 20 na totenie, a wy później w CS :D Zaczynam ściągać CS'a :) |
No i sie znalazla dobra rączka i poszukała skrakowanych serwów do CS'a 1.6 ;)
Oto ich lista: TehnicomNet Server-1 CS 1.6 --- 62.193.128.128:27016 ----------------------------------------------------------------------- Server-2 CS 1.6 --- 62.193.128.127:27016 ----------------------------------------------------------------------- CW-2 CS 1.6 --- 62.193.128.129:27016 ----------------------------------------------------------------------- Tehnicom CLASSIC-1 CS 1.5 --- 62.193.128.128:27015 ----------------------------------------------------------------------- Tehnicom CLASSIC-2 CS 1.5 --- 62.193.128.127:27015 ----------------------------------------------------------------------- Tehnicom CLASSIC-3 CS 1.5 --- 62.193.128.129:27015 ----------------------------------------------------------------------- G-SERVER 1.5 --- 213.149.105.27:27015 ----------------------------------------------------------------------- Verat Net CS1.5 Server --- 62.108.98.142:27015 ----------------------------------------------------------------------- Michał (10:53) YUBC Server 1.5 --- 212.124.160.7:27015 ----------------------------------------------------------------------- SCG-CS 1.6 BEOGRID Ser. 1 --- 80.93.230.218:27015 ----------------------------------------------------------------------- YUBC C.S 1.6 Server --- 212.124.160.7:27020 ----------------------------------------------------------------------- SSB-Warserver - PW:ssb 1.6 --- 80.239.224.22:27300 ----------------------------------------------------------------------- SDB C.S 1.6 Server --- 62.93.224.88:27015 ----------------------------------------------------------------------- LOGIN CS 1.6 Server --- 147.91.172.162:27015 ----------------------------------------------------------------------- ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++___> Russian C.Strike NonSteam Servers: Nazwa Servera: <--|--> IP: ----------------------------------------------------------------------- Rin.Ru Server 1 --- cs.rin.ru:27015,27017,27020 ----------------------------------------------------------------------- Rin.Ru CS 1.5 Server --- cs.rin.ru:27018 ----------------------------------------------------------------------- Rin.Ru C.S 1.6 Server --- cs2.rin.ru:27018 ----------------------------------------------------------------------- Rin.Ru CW 1.5 Server --- cs.rin.ru:27016 ----------------------------------------------------------------------- Rin.Ru CW 1.6 Server --- cs2.rin.ru:27016 ----------------------------------------------------------------------- cs.starnet.ru /100 Mbit --- 212.12.69.8:27015 ----------------------------------------------------------------------- Hetman of Chaos /2 Mbit --- 195.230.150.79:27015 ----------------------------------------------------------------------- games.primorye.ru /4 Mbit --- 212.122.1.7:27015 P.S. Znam stronke z serwami skrakowanymi jak ktos chce pisac na PW !! |
Poprosze też o ten link to może bym się przyłczył...
Choć szczerze powiedziawszy to wole MOH. |
Cytat:
Assasnix ty jednak geniusz jestes nie ma co :d jaki lolek wszystkie scracowane wypisaęłm w osobnym temacie serwery to jest jednak muł :P i pewnie wszystkie ściagnął ode mnie :D |
Cytat:
P.S. Burak masz stały serv do CS'a ?? Może byśmy zagrali w CS'a co ? |
możemy teraz zagrać ale ty juz pewnie spisz a server był podany rano ale jesteś spostrzegawczy :D tak jest "Stały" czyli kiedy ja chce :D
o servery chodzi mi tylko ze daęłsdwa te same posty w rożnydzch topicach (( |
Kiedy gramy ?? i w co ?? Ja do jutra nie mam kompa gdzies do 16 17(w naprawie;)) Może w CS'a lub ET ?? Kto chętny?? :
AssasinX P.S. New avatarek :D |
ja bym sobie z miłą chęcia zagrał :D
|
CS 1.6 chętni :
Burak_PL AssasinX Hinks(przyjdziesz ?) Tylko dzisiaj dopiero kompa będe mial o 17 bo w naprawie :] |
Cytat:
a ja nie wiem czy dziś gram o 17 na boisku sciagne o 21 a potem moze jakis film ... :P |
Hmm może postawimy serverek do ET i pogramy lub na totenie ?
|
Cytat:
|
Eee... ktoś ma CoDa ?? Wogóle nie gralismy nigdy w coda moze bysmy zagrali ???
P.S. ;) |
niee mam :D
a co to za P.S? |
a ktoś inny ma z forum ?? jak tak to zapisywac sie ..
Chetni: AssasinX ;) (samotny:D) To p.s. to buźka :D |
Cytat:
|
Witam.
Niestety nie pogram z wami ani w CS"A, ani w CoD ani też w ET... Ponieważ mam juz inną(nową) miłość :) Jest to Battlefield 2 :serdusz: || I tu pytanie: gra ktoś z forumowiczów w tą gre? ??? PS.Serdecznie polecam :spoko: :D |
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Chodzi o tego sid'a ??? Cytat:
:idea: A może ktoś jeszcze gra w tą gre?? :D |
|
@Hinks chodzi o tego Sid'a do którego link podał @Burak :)
|
Ja tez gram w Battlefield 2 :taktak:
Mozna postawic odpowiedni serwerek samemu i wtedy moglibysmy zagrac razem... Gierka wymiata :serdusz: |
Cytat:
czyli da sie grac w wersje "oryginalna" przez neta :> ?? |
Aaa o tego sid'a chodzi :)
Mam "oryginała" z oryginalnym CD-KEY'em :D || Właśnie myslałem żeby sobie wspólnie pograć :) Co do gry przez neta na "oryginale" to jeszcze można bo EA nie zablokowało fałszywych CD-KEY'ów, ale może się zdażyć, że nie wejdzie się na serwer bo ktoś używa tego samego CD-KEY'a co ty :) A może znacie jakieś dobre serwerki?? PS. Jeszcze pytanie: W tej grze zdobywa się stopnie?? Jeżeli tak to jak i gdzie moge je podwyższyć? |
@Hinks to da się normalnie grać tak??czy trzeba coś zrobić??
|
Dzisiaj tęz juz będę miał tą gierkę, więc zobaczymy :D
Czyli ilu by nas było? |
Cytat:
a CS?? :D |
Cytat:
Nie udalo mi sie grac na oryginalnych serwerach :nie: Mam natomiast patcha dzieki ktoremu mozna postawic serwer, ktory nie bedzie sprawdzal key'ow i calego tego badziewia ;) Mozna wiec sie kiedys umowic, postawic serwerek u kogos (moge ja sprobowac), a reszta sie do niego podlaczy :) |
Cytat:
|
Jeżeli chcecie grać na oryginalnych serwerach (nawet tych od EA) to mam pewny programik który zmienia CD-KEY na taki jaki się chce (czyli oryginalny) || ||
Jak ktoś chce to pisać na PW lub GG to podam link :D Jak się ma oryginalny CD-KEY to już droga wolna do wszystkich serwerów ;) |
zobacz PW :D
a w Et kiedy znów lub w CSa moze teraz co? |
Cytat:
W ET to trzeba ustalić treningi :P Ale tak wspólnie możemy zagrać :) Tylko kiedy @Bartek Moze załatw gre z tamtym forum (to chyba było XC) :D Ale niech przyjdzie więcej osób :) |
Mozemy teraz zagrac w CS-a! Jestem chetny :)
|
we dwóch to za mało chyba nie?
|
tez moge teraz grac :D
|
Cytat:
Piątek godz. 20.00? |
Cytat:
|
Cytat:
CS'a będę miał dzisiaj, bo idę do @Hinksa po jedną gierke, filmy i CS'a :D |
no to dziś CS o 21 :D bądzcie o 20.55 w tym dizale dam info o ip :D
|
to zostaw ip, ja sie dolocze zapewne kolo 21.30 lub troche pozniej :D
|
To ja też pewnie się przyłącze :D
@Bartek o której chcesz wpaść bo nie wiem czy będę w domu :> Jakby mnie nie było to zostaw płytkę to ci nagram na następny dzień ;) |
zostawie ip bądźcie wszyscy
Damianos L Hinks Murt Bartek Assasnix Burak kto jeszcze :D?? |
Cytat:
|
nie! to są osoby chętne do gry ;>
|
@Burak
A kto jest w tym klanie =NFC= w CS?? Ty,mój brat, AsassniX (???), ja... Ktoś jeszcze :> |
Diamond Hinks Burak narazie :D
|
gramy :D
83.30.4.34:27015 |
Czepiasz się AssasniX'a a sam robisz ppp ;)
Podaje serwer do ET gdzie można poćwiczyć skakanie :D ;) Oto ip : 213.202.216.188:27962 Jest to serwer na (tylko) 6 slowtów więc czasem ciężko się dostać, ale później jaka zabawa :D Jak ktoś wejdzie to niech opisze (na forum) swoje wrażenia :D Moje są :spoko: |
Cytat:
tyle ze ja nie robie bezmyslnie zeby nabijac posty tylko bu podać ip a poza tym ile czasu od tamtego posta jest :D więc jak by zedytował to nikt by nie przyszedł i tak mało osób było ;/ |
Cytat:
CS jakoś już mnie nie ciągnie :P Troche mało osób gra zawsze i szybko się nudzi. |
Cytat:
|
znowu Hinks,Burak_PL i Bartek1989 robią sobie czat ((
Cytat:
|
jest kotś chętny na Q3 ?! :)
|
Cytat:
@Assanix jaki czat?/ dyskusja na temat gier (( |
Cytat:
tylko ktoś serwera postawi || Acha no i Point Release 1.32 :) |
Cytat:
|
Cytat:
Patrz na swoje pisanie posta pod postem (( @Patrix zagram jak mi kumpel odda Q3 :| |
@AssasniX
Nie rób niepotrzebnych awantur bo nic złego nie robimy :) Lepiej jak sam będziesz kontrolował to co piszesz (( Co do Q3 to moge zagrać... Tylko gdzie tą płytę rzuciłem ??? :D PS. Co jest potrzebne do grania w Q3 oprócz gry oczywiście ;) |
no ja mojego q3 musze wygrzebać i mozemy grac :D
@Assanix co znowu? |
Ja moge zagrac w Quake 3 jak mi Hinks da płytki :cool:
|
Cytat:
Q3 działa chyba z płytą :D |
no to trzeba sie zebrać :D
i zainstalować to: Q3 - Point Release 1.32 waga: 29MB Cytat:
ale na multi chyba bez no nie ?! :) |
Cytat:
A co to jest Q3 - Point Release ??? |
Zrzucisz mu plyte na dysk nie ?
|
Cytat:
|
właczysz do deamona i gra :D jutro (tzn dziś wieczorem mi odpada chbya ze wroce wczesniej ale watpie :P ) rano pasuje :D
|
No ja mam Q3 juz gotowego do gry :D
Jeszcze sąsiadowi dam i możemy grać :D Tylko ja jestem n00b w tej grze bo w single gralem (chyba) 2 lata temu, a w multi nigdy :P |
Cytat:
|
Cytat:
Pewnie wprawa w ET i CoD bo nigdy przedtem nie grałem :D |
Cytat:
i pytanie z innej beczki czy ktoś zna jakieś turnieje w ET do "dzikich" drużyn ??? |
Cytat:
Cytat:
|
no to pisać, kto jest gotów ||
|
mi dzisiaj nie pasuje :(
|
Cytat:
jak to klika osób już bedzie mić gotowe no to ugadamy sie wszyscy na randke :D |
@Patrix pamiętasz jak kiedyś graliśmy z @Mackiem, Yankesem, Woitasem, Turbonim i resztą? :D
To były czasy 8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
nie ja prawie zawsze bez łatek grałem :D
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
zwykle jest tak, że gram potem na półke na pół roku i znowu troche potrzepie i znowu... a tutaj kilka medalików - rozgrzewam sie || |
Cytat:
|
Cytat:
każdy medalik jest za coś innego ale w sumie chodzi o to samo brakuje mi jednego do kolekcji :D więcej info tutaj: http://www.quake3world.com/info/medals.shtml |
Cytat:
Kiedy gramy wspólnie??? Chce najpierw z wami zagrać bo jak wejde na jakiś serwer to mnie :boks: ;) |
ja zawsze mam ten http://www.quake3world.com/info/item...impressive.gif
choć gaunlet też sie znajdzie :> |
Cytat:
ClanBase.com Liga.Pifpaf.pl |
Cytat:
|
No to co chłopacy, troche potrenujemy i startujemy zdobyć 1 miejsce we wszystkich ligach :D ;) :haha:
|
to jak z tym Q3 kto już zaopatrzony i gotów ||
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:01. |