![]() |
czy są dzisosoby chętne do zagrania sparingu z klanem?? tak 4 na 4 :D?? lub 3:3 ewentulanie klan 3-4 na 4-5 :D ?? co ??
@pawelblu wejdz na link co podałem może Cie zainteresuje :D |
sorry za ppp
Dzisiaj gramy w wolfET o godz. 21 na: 212.67.120.237:26040 Hasło: 12345 |
Kurde - nazwa topicu się zmieniła i nie dostawałem powiadomień o nowych postach :| Ciekawe z iloma tematami tak będę miał :|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmm jak ja dawno z wami nie grałem :fiu:
Może zagramy ??? |
Ja codziennie gram w ET na serwerze klanu [ZJ] :D
82.94.249.94:27960 Bartek też tam gra :) Zapraszam do wspólnej gry |
Cytat:
|
Cytat:
jaki teraz patch obowiazuje? pamietam ze jakis nowy wyszedl, instaluje go na sterego 1.02 czy wystarczy tylko ten nowy? (ET juz dawno na dysku mi nie goscilo ;) ) |
@Pagerus
Niektórzy to killerzy ale są też tacy co stracą wszystkie magazynki, a nikogo nie zabija :D @Predi Najnowszy patch to 2.60 Wystarczy, że się go zainstaluje (nie trzeba na starego ale mozna :) ) Jeszcze tylko niektóre mapki trzeba zassać i można grać do woli :D PS.Na naszej stronce jest pare przydatnych artykułów jak grać w ET :fiu: |
Cytat:
wyszedlem z wprawy manualnej ale JAK to ja pamietam :D |
Dzisiaj o 20.00 gramy w ET :taktak:
212.67.120.237:26010 Hasło: 123 :) Będą dwie osoby z forum XC-zone, kilka nowych osób chętnych do klanu i stali bywalcy (Hinks, pawelblu? i ja) :D |
Cytat:
|
Chłopaki przepraszam za dzisiejszą grę, ale to wina downa, który pisał post przedemną ((
On nie ma już wstępu na żadną grę na serwerze firebutton :D Teraz będę podawał tylko Ip serwera dzień wcześniej :taktak: Hasło do gry będzie zawsze takie samo, ale trzeba się po nie zgłosić na priv ;) Proszę je nikomu nie dawać, a w szczególności @Assasnix'owi czy jak to sie pisze!!! Na przeprosiny dla wszystkich wirtualne :piwo: |
Cytat:
A miało być tak fajnie :( |
bylem krotko :( ale postaram sie juz regularnie wpadac :)
dwa glowne testy zdane pomyslnie :) (czyt. czy lacze wyrobi i czy nie bedzie sie ET rypciac) |
Sory chlopaki że wam popsułem zabawe chce to odsiedziec :(
Dzis o 20.00 gramy w ET :P Ip: 212.67.120.237:26010 haslo: 123 Jeszcze raz wielkie sory :(:(:( edit: Aha i jeszcze jak postaram sie to zrobie na linuxie server do et staly dla CDRinfo.pl ;) |
Ja dzisiaj gram na ZJ o 20 :)
|
Cytat:
Lookne i zobacze, jeżeli będzie dużo ludzi to pogram :) A ten serwer to już będzie 3 lub 4 który masz postawić :D |
Dla PW nigdy nie postawie :P Jak bedzie z 15 w lidze to postawie :P Dla CDRinfo.pl to co innego :P
Bartek plz przyjdz oraz hinks i inni !! |
Cytat:
Nawet dla forumowiczów nie postawisz :P PS. Byłem 5 min. na serwerku i nikogo nie było :haha: |
Cytat:
|
rotfl
to musial byc niezly rozpierdziel na tym serwerze jak tylu typa bylo :haha: |
Cytat:
Chyba wszystkie mury w Oasis "rozwaliłem" :D Ale ile też można samemu grać :) |
Cytat:
|
wczoraj pogrywałem tutaj: 83.17.146.166:27015 (rzeznia u wuja) na modzie zombie coś tam.
są dwie drużyny - jedna cs, a druga zombie :D ci drudzy mają tylko noże, ale za to 400hp które się dość szybko regeneruje, tak że zabawa jest wypasiona. |
Cytat:
nie moze znalezc serwera :( :( |
faktycznie, nie działa.
może włączą, bo jazda jest zaj...ta :D poszukam innego serwerka, to sobie popykamy :) |
Mój nowy rekord w ET :)
http://img309.imageshack.us/img309/466/rekord1mm.th.jpg 1500xp zebrałem grając "one on one" z Wildthing'iem - kto gra na ZJ powinnien go znać :D |
Cytat:
No i ładny :spoko: To może ja się pochwale swoim :D http://img353.imageshack.us/img353/3...05291bd.th.jpg Dnia 29.05.2005 na nicku [NFC]***Hinks*** z ilością 7376 Xp pobiłem swój rekord :D Ale wtedy była jazda || :D |
Jaki koleś :spoko:
|
witam po przerwie o której gramy i w co?? musze forme odnaleźć :D
|
ooooo :D Burak is back :D
|
Cytat:
|
Q3 Q3 Q3 Q3 Q3 Q3 Q3 Q3 Q3 Q3 Q3 Q3 aaaeechh CUE wam w EYE 8 )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. wspomniales cos Buraczku o zdjeciach? :fiu: popatrz a my tyle tematow ze zdjeciami mamy :D czekamy na publikacje :D |
Cytat:
a co do graczy to tylko w l2 i CS i troche gta mam w klasie :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Booking Reference No: #2711
Server: FireButton 1 Slot: 1 Server IP Address: 212.67.120.237:26010 Server will start at: 26/08/2005 19:30:00 ------> 20 30 Hasło: klan |
mam pytanie do osob grajacych w css - ile macie srednio fpsow podczas zwyklego biegania po mapie i ile podczas walki (przy full serwerze) i na jakim sprzecie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja pytanie z innej beczki zuk4u masz oryginalengo cd keya?
|
Cytat:
@Burak_PL tak, kupilem na allegro za 45zl |
nikt tu w css'a [dla tych mnie kumatych: Counter Strike Source :P]nie gra?
(za ppp bede sie w piekle smazyl || ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja na razie praktykuję GW - jakoś bardziej mnie kręci od CSS'a :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
U mnie normalnie chodzi pięknie, ale czasami własnie tak zwalnia :( Tylko, ze mam ping w CS ponad 100 i to dlatego :| Bo czasami mam np. 70 i nic nie zwalnia :D |
eh... kiedyś byłem nawet całkiem niezły w et.
ale już z pół roku nie odpalałem tej gry :( do tego dochodzą przyzwyczajenia z americas army... ale jeśli się zgadamy, to mogę wpaść na party w et. sobie po 2-3h przypomnę, jak się w to gra :D |
@woitas no możemy, ale nie ma @Buraka :nie:
Fajne jakby zagrał @Predi, Adixo, Joe, Andrzejj9, Pagerus :D I mój klan: Hinks, ART, IcemanSpy 8 ) no i ja :) To umówmy się na jakiś tremin :D |
Cytat:
|
Piątek wieczór, sobota i niedziala cały dzień :D
Inaczej odpada, bo późno kończe szkołe :( |
Tak sobie myslalem o grach online i wygrzebalem pudelko z gra Tribes 2, sciagnolem 150MB map i patchy zainstalowalem szystko i musze powiedziec ze mimo uplywu lat (gra z poczatku 2001r) gra nadal wymiata ;) moze ktos ma ochote pograc? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wam tez ET nie działa? :(
U mnie na każdym serwerze "Awaiting challenge 1,2,3..." :| |
Cytat:
|
Cytat:
Na enemyterrioty.pl też jedna osoba ma taki problem :( Dziwna sprawa (( |
Cytat:
|
Ja też mam tak :|
Ciekawe co jest ??? Jak chce pograć w Wolfa!!! :P |
Cytat:
Ostatnio coś zaczęsto się to dzieje :( @Hinks przkeroczyłem 10pkt :) 8 ) http://et.splatterladder.com/?mod=pl...fo&idx=8641556 |
Cytat:
|
wy mnie tu nie straszcie ze sobie dziś wieczór w Wolfika nie pogram :ysz: :ysz: :ysz:
|
Ok ET już działa, ale nie liczy ratingu na stronce, którą podałem wyżej :( :( :(
A dzisiaj tak mi dobrze szło :D |
kiedy coś zagramy forumowego??
@Bartek wejdz na www |
Kiedy gramy w ET?
Piątek wieczór? |
Cytat:
|
A Wy ciągle i w kółko to samo :P
|
Cytat:
Ale w piątek nie wiem czy zagram... Chyba, że tak okolo 16.00 bo wieczorem może gdzieś się wyjdzie przewietrzyc :D |
Moge grac.
|
Cytat:
Zapomniałem, czyli piątek godz. 16.00? |
no nie Hinks to sie ma fajnie prawei codziennie :) lol też bym tak chciał :)
|
Cytat:
Bo coraz więcej nauki jest :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
mi się skńczyło 1 września ! nie czekaj..........była wymiana......no to 16 :)
teraz dobrze ??? a dzis znów czasu nie było dopiero wieczorem :) |
Zapraszam wszystkich chętnych na trening mojego klanu "Polish Warrior$" :taktak:
Dane serwera: Server IP Address: 212.67.120.237:26010 Hasło: warriors123 Start w piątek o godz. 20.00 :D :) Proszę o przybycie poniewaz jest to dla nas ważne :taktak: Przygotowujemy się do meczu z niemieckim klanem GUO :D |
Cytat:
Ciekawe kim będą grali Niemcy... :fiu: |
Cytat:
Jakim składem oni będą grali to mniej więcej wiem :D Ja ich dobrze znam i wiem na co ich stac, więc rózowo nie będzie :( |
witam! przyłaczam sie do prosby Bartka bądzcie na naszym treningu mamy grupe 6 osób i musimy mieć również grupe przeciwna :) takze 6 wiec kazda osoba sie lcizy bądzcie!!!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:11. |