![]() |
Cytat:
Umowilmy sie kiedys, tylko musi mi najpierw internet smigac, bo bez teg nawet nie odpalam zadnych gier online... :'( |
ja moge zagrac we wszystko co mam ;)
P.S. Hinks myszke ci ukradłem, mam taką samą ;p |
Cytat:
|
Cytat:
takze to byla podpucha :cool: PS Widze, ze Q3 zostaje mi tylko po LANie grać :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
na Q3 można poszaleć: |
Cytat:
|
Cytat:
koniec Q3 teraz ET trzepać trzeba || :fiu: |
musimy grac w ET bo na turnije pójdziemy :D
|
Cytat:
koniec ET teraz Q3 trzepać trzeba || Niech ktoś wreszcie powie, że serwer Q3 postawi, co by podłączyć się można było :| ;) |
zobaczymy :D ja bym sie pisałe ale nie wiem czy na 20 zdąze :D
|
Cytat:
Ale gdzieś godzinke pogramy i możemy w Q3 :D Co wy na to?? |
21 00 ?? Hinks nie mamy tak przypadkiem treningu ?
|
no to jutro o 20:00 Q3 ?!
|
zagramy jeszcze ??
|
No na mnie możecie liczyć :)
Tylko niech ktoś postawi serwer... |
noo to fajnie widze, że będzie nas więcej :), @Hinks - daj mu a może jednak bedzie w przeciwnej druzynie ||
A dzis na zapoznawcza rundke ma ktos czas/zaopatrzenie ?! 20:00 sie zbliza - kto sie zglasza do sałatki ?! || Najwazniejsze kto ma zew. IP i serwer postawi ? |
Cytat:
Może ściągne i przetestuje :) @ALL Pożyczyć AssasniX'owi Q3 ??? :P A da się zabijać swoich w Q3?? Bo jeżeli nie to moge mu spokojnie pożyczyć ;) |
Jutro bedę miał kompa ok. 17 powgrywam cos ... i jak Hinks pozyczy mi Q3 to moge zagrac :P
|
q3 sie sciaga jak dobrze pojdzie to jutro juz bede mogl z Wami zagrac
btw jest taki multiplayerowy mod do q3 co sie zowie bid for power w ktorym strzela sie kulkami z energia :) - jak w dragonballu; screeny: http://www.planetquake.com/bidforpower/images.html sciagnijcie i potestujcie - moze sie Wam spodoba |
Cytat:
Ja chyba coś wpisałem (( |
Cytat:
|
Cytat:
On chodzi bez, a jak wpiszesz to później możesz miec problemy z graniem :taktak: |
Czy na kopii zapasowej też można grać w Q3
|
Mi tam pasuje - tylko kto serwer postawi ?! :)
bedzie krawawa mizeria :D |
No to dzisiaj gramy w Q3 o 20.00 ???
Czy o której? Ja musze być z najlepszym bo w to nie umiem grać :fiu: :P |
@Burak albo @Hinks dawajcie mi cynk na gg, że gracie, bo ostatnio żadko tu zaglądam :(
A teraz właściwa treść :D O której gracie w Q3? Ja juz mówię, że jestem z @Patrix'em w teamie, bo wiem jak gra :D :P |
Cytat:
|
Cytat:
Proponuje jutro zagrać w Q3 bo chce zobaczyć jak się w to gra ;) |
Cytat:
|
ja jestem i czekam
|
byłem na serverze a tu pusto :/ szkoda.......
|
Dobra już moge grać :D
A wy gdzie jesteście?? Serwer postawiony przez @Buraka jest pusty :| Jak coś to gram no toten :D |
Cytat:
ale do Q3 :P :D |
no to 3 :D juz jest ktos jeszcze?
|
O 20.00 ide na boisko pograć ale jak przyjde moge pograć, a przyjde tak koło 21.00 :)
Sorry chłopaki :( |
Booking Reference No: #2192
Server: FireButton 1 Slot: 1 Server IP Address: 212.67.120.237:26010 Start 01/08/2005 20:30:00 hasło: CDRinfo.pl gramy w ET :D |
gramy w ET dzisiaj ??
|
to ustaw Firebuttona na 20 30 i gramy a jak mało ludzi to na totena pójdziemy :D
|
@AssasniX
Jeszcze zobaczysz nas na I miejscu :) @Burak Ja moge zagrać :D |
Cytat:
dobra teraz normalna treść :D gram dziś w cos moze ET?? na firebuttonie za niedługo wyjeżdzam wiec bym sobie pograł jeszcze ten tydzień :D |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
to jak z tym Q3 kto już zaopatrzony i gotów ||
|
No to co chłopacy, troche potrenujemy i startujemy zdobyć 1 miejsce we wszystkich ligach :D ;) :haha:
|
Cytat:
|
Cytat:
ClanBase.com Liga.Pifpaf.pl |
ja zawsze mam ten http://www.quake3world.com/info/item...impressive.gif
choć gaunlet też sie znajdzie :> |
Cytat:
Kiedy gramy wspólnie??? Chce najpierw z wami zagrać bo jak wejde na jakiś serwer to mnie :boks: ;) |
Cytat:
każdy medalik jest za coś innego ale w sumie chodzi o to samo brakuje mi jednego do kolekcji :D więcej info tutaj: http://www.quake3world.com/info/medals.shtml |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
zwykle jest tak, że gram potem na półke na pół roku i znowu troche potrzepie i znowu... a tutaj kilka medalików - rozgrzewam sie || |
nie ja prawie zawsze bez łatek grałem :D
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Patrix pamiętasz jak kiedyś graliśmy z @Mackiem, Yankesem, Woitasem, Turbonim i resztą? :D
To były czasy 8 ) |
Cytat:
jak to klika osób już bedzie mić gotowe no to ugadamy sie wszyscy na randke :D |
mi dzisiaj nie pasuje :(
|
no to pisać, kto jest gotów ||
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
i pytanie z innej beczki czy ktoś zna jakieś turnieje w ET do "dzikich" drużyn ??? |
Cytat:
Pewnie wprawa w ET i CoD bo nigdy przedtem nie grałem :D |
Cytat:
|
No ja mam Q3 juz gotowego do gry :D
Jeszcze sąsiadowi dam i możemy grać :D Tylko ja jestem n00b w tej grze bo w single gralem (chyba) 2 lata temu, a w multi nigdy :P |
właczysz do deamona i gra :D jutro (tzn dziś wieczorem mi odpada chbya ze wroce wczesniej ale watpie :P ) rano pasuje :D
|
Cytat:
|
Zrzucisz mu plyte na dysk nie ?
|
Cytat:
A co to jest Q3 - Point Release ??? |
no to trzeba sie zebrać :D
i zainstalować to: Q3 - Point Release 1.32 waga: 29MB Cytat:
ale na multi chyba bez no nie ?! :) |
Cytat:
Q3 działa chyba z płytą :D |
Ja moge zagrac w Quake 3 jak mi Hinks da płytki :cool:
|
no ja mojego q3 musze wygrzebać i mozemy grac :D
@Assanix co znowu? |
@AssasniX
Nie rób niepotrzebnych awantur bo nic złego nie robimy :) Lepiej jak sam będziesz kontrolował to co piszesz (( Co do Q3 to moge zagrać... Tylko gdzie tą płytę rzuciłem ??? :D PS. Co jest potrzebne do grania w Q3 oprócz gry oczywiście ;) |
Cytat:
Patrz na swoje pisanie posta pod postem (( @Patrix zagram jak mi kumpel odda Q3 :| |
Cytat:
|
Cytat:
tylko ktoś serwera postawi || Acha no i Point Release 1.32 :) |
Cytat:
@Assanix jaki czat?/ dyskusja na temat gier (( |
jest kotś chętny na Q3 ?! :)
|
znowu Hinks,Burak_PL i Bartek1989 robią sobie czat ((
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
CS jakoś już mnie nie ciągnie :P Troche mało osób gra zawsze i szybko się nudzi. |
Cytat:
tyle ze ja nie robie bezmyslnie zeby nabijac posty tylko bu podać ip a poza tym ile czasu od tamtego posta jest :D więc jak by zedytował to nikt by nie przyszedł i tak mało osób było ;/ |
Czepiasz się AssasniX'a a sam robisz ppp ;)
Podaje serwer do ET gdzie można poćwiczyć skakanie :D ;) Oto ip : 213.202.216.188:27962 Jest to serwer na (tylko) 6 slowtów więc czasem ciężko się dostać, ale później jaka zabawa :D Jak ktoś wejdzie to niech opisze (na forum) swoje wrażenia :D Moje są :spoko: |
gramy :D
83.30.4.34:27015 |
Diamond Hinks Burak narazie :D
|
@Burak
A kto jest w tym klanie =NFC= w CS?? Ty,mój brat, AsassniX (???), ja... Ktoś jeszcze :> |
nie! to są osoby chętne do gry ;>
|
Cytat:
|
zostawie ip bądźcie wszyscy
Damianos L Hinks Murt Bartek Assasnix Burak kto jeszcze :D?? |
To ja też pewnie się przyłącze :D
@Bartek o której chcesz wpaść bo nie wiem czy będę w domu :> Jakby mnie nie było to zostaw płytkę to ci nagram na następny dzień ;) |
to zostaw ip, ja sie dolocze zapewne kolo 21.30 lub troche pozniej :D
|
no to dziś CS o 21 :D bądzcie o 20.55 w tym dizale dam info o ip :D
|
Cytat:
CS'a będę miał dzisiaj, bo idę do @Hinksa po jedną gierke, filmy i CS'a :D |
Cytat:
|
Cytat:
Piątek godz. 20.00? |
tez moge teraz grac :D
|