![]() |
Cytat:
-edit- dzis rano wróciełem z kościoła i byłem wku**** ze nie moge zagrac w CS na mikro... więc szukam no a kto szuka ten nie błądzi nie?? a ono leka na cało zło (rozłaczanie wyłaczanie itd) LEK czasem wyłacz by sciagnac muzyke brakujaca lub mape ale ponownie wejdzie sam a teraz szuakm innych serverów wy też poszukajcie no i ogłoszenie kupię oryginalny cd-key do steam choć mi nie będzie potrzebny za niedługo || || || |
Oczywiście możecie przyjść :)
Tylko wiecie oni za dobrze jeszcze nie grają :nie: @Hinks powiadom ogryzka :D |
Cytat:
a w CS kiedy gramy?? jutro niedziela moze o 13?? |
Cytat:
Po ilu gramy i na jakich mapach?? Powiadomić ogryzka?? :spoko: |
Witam juz mozemy grać są jeszcze chętni ?? @Bartek czy mógłbym sie dołączyć??
|
Jutro gram z chłopaki z forum.xc-zone.pl w ET :D
Start o 20.00 :) IP: 212.67.120.237:26020 Hasło: XC :) |
Dzisiaj to już raczej :nie: (Zmęczony jestem)
Ale jutro czemu nie :D |
Tak to jest jak sie ma nieoryginala :) Sa rozne problemy...
Jestescie chetni dzis jeszcze zagrac? |
Ja też mam czasami problemy z dostaniem sie na serwer :(
Pisze, zebym wszedł na jakaś stronke i zassał coś. Zrobiłem to(zassałem), uruchomiłem, chciałem wejść na ten sam serwer i wyskoczyło mi to samo :| |
Cytat:
tak ale nie moge sie z zadnym polaczyc :( jest establishing connection, potem retrying connection i wywala blad a z tym servem co podales to sie polaczyl, sciagnal mape, wlaczyla sie gra, wybralem kim chce byc, chwilke pobylem na spectacing i mnie wywalilo :( przy ponownej probie laczenia pojawilo sie ze server jest full... pozniej juz mi sie nie chcialo sprawdzac nie wiem, moze to cos u mnie, bo mam problem z wysylaniem... ale jak ty lub ktos z forum postawi server to wtedy sie okaze :D:D |
spróbuj poszukać daj tam na servers i powinny jakieś być bez hasła :D
|
ej ziomy podajcie jakies fajne serwerki do CS-a ;)
bo ten co Burak podal jest prawie caly czas pelny najlepiej takie gdzie jest malo graczy, aby nie czekac dlugo w kolejce jak mnie rozwala :) |
a teraz to ja znowu idę robić :/ kurde co za bezsens no niestety taka jest sobota :D
|
Hmmm...chyba grałem na tym co ty podałeś (Mikrovisata-Strike 1.6 IP 217.17.85.8:27015) :)
A co do gry to dzisiaj jade do babci na urodziny więc będę mógł grać dopiero wieczorem (koło 20.00). |
Mozemy nawet teraz zagrac bo i tak planowalem :) Jeszcze ktos chetny na CS-a?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:19. |