![]() |
niestety twojego servera nie ma :D więc ja nie umiesz to się nie w******aj :D i zapamiętaj to co wczoraj na GG :D
gramy dziś w ET?? o 21?? dawno razem nie graliśmy a moze w CS 1.6?? są chętni?? |
my z hinksem mamy 1 mbs neo na polowe czyli 512 .. zalozylem na 10 osob :)
P.S. Teraz na 7 zeby nie lagowalo .. powtarzam ip burak wejdz 10.0.0.8:27015 |
gdzie założyłeś ?? w tym programiku co był z csem?? a masz dobry komp i łącze?? bo na tym więcej niż 6 nie pogra chyba ale możemy spróbować a no i jak masz neo to i tak ip będzie inne jak założysz ponownie :D
P.S @Hinks wczorajsza lekcja kultury poszła na marne :D |
.. Dzisiaj o której gramy w csa ?
Dzisiaj zapraszam na: 10.0.0.8:27015 burakowi dam rcona do administracji !! P.S. bo ja nie umiem :( |
Cytat:
|
W jakiego CS-a gracie 1.5/1.6/CZ/Source ?? :)
|
Cytat:
a to i jak sie nie chcę chwalić ale jestem w MA :fiu: :fiu: |
Grało sę super :spoko:
Myślałem, że trudniej w to się gra ;) PS. Nie chce się chwalić ale jestem w tym klanie :fiu: (:D) |
witam! Damianos L napewno jutro :D a teraz mam pytanie do znających się no więc założyliśmy klan CSa i no e i no mamy nonsteam :D więc cz damy rade grać tutaj po zarejestrowaniu http://www.proleague.org/ :)???
|
Cytat:
ale mam 43 % dopiero CS-a bo wooolno idzie no nic, moze jutro ;) |
no i pograliśmy sobie
Assasnix Hinks Burak + jakiś Polak + jakiś Francuz :D fajnie było zapraszam ponownie tylko kiedy i gramy :D a w ET jeszcze ktos gra?? |
zmiana ip 83.30.45.3:27015
dajemy na favorites i add wpisujemy i gramy :D |
No co jest??
Serwer padł czy co?? Burak zrób cos bo fajnie sie gra :D PS. No i zapraszamy do gry panowie :) |
dobra chętnych do CS zapraszam z Hinksem już wytestowaliśmy serverek :D
IP:83.30.11.241:27015 a i przyjmuję ludzi do klanu CS zapraszam servek będzie aż do 6 rano jak jakies kłopoty to na GG :D |
To może o 20.30 zagramy??
A jaki serwerek?? Można grać na postawionym przez FB?? (Call Of Duty potrzebuje oryginała żeby tam grać :( ) PS. @Burak, a co to za klan? :fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:56. |