![]() |
http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/411269
w ofercie jest. no ale zobaczymy. - wysyłamy w ciągu 24 h Ten towar mamy w naszym magazynie, prawdopodobnie zdążymy wysłać go w ciągu 24 godzin (1 dzień roboczy) od chwili zamówienia. Prosimy szczególnie dokładnie sprawdzić wszystkie dane, wypełniając formularz z zamówieniem - takie towary wysyłamy niemal natychmiast i może nie być już okazji, by wprowadzać zmiany. Jeśli zamówią Państwo większą liczbę egzemplarzy tej samej pozycji, może się zdarzyć, że nasz zapas się skończy i będziemy musieli sprowadzić ją od dostawcy, wtedy czas kompletowania paczki się wydłuży. |
Mojemu kumplowi tak słali podręcznik do Ctulhu:/ Szedł miesiac i nie dostał zadnego powiadomienia o opxnieniu:/
|
Mi policzyli 120,5 przy płatności przelewem, a tobie ?
|
121,50 zł
jeśli nie dojdzie do wtorku, to zrezygnuję i wezmę gdzie indziej. |
Cytat:
|
dzisiaj sprawdziłem historię zakupów:
W ciagu ostatnich 300 dni wydałeś w Merlinie 121.50 zł. Twoje zamówienie o wartości minimalnej 100 zł dostarczymy na terenie Polski pocztą lub kurierem gratis!. Aby próg darmowej przesyłki zmalał do 80 zł, musisz jeszcze wydać 78.50 zł. Historia Twoich bieżących zakupów jest pusta Historia Twoich zrealizowanych zakupów Zamówienie nr 1456122 Złożone dnia 14.09.05. Zrealizowane dnia 15.09.05. więc jednak mają :D |
No to puszczam przelew 8 )
|
Tylko panowie zapiszcie się do naszej Gildii :D
|
no jasne :D
Mój nick w grze to: Woitas Cdrinfo :P (PvE) Woitas Cdr (PvP) |
Mam takie pytanko - strona Gildii się wyłożyła???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
przed chwilą dostałem przesyłkę.
cena - 121,50 zł. jak wrócę z roboty, to popykam :P |
Cytat:
|
ok.
tylko gdzie i jak? ps. działa aktualizacja numerku, więc obawy o stratę postaci są bezpodstawne. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |