![]() |
Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy - ale będę potrzebował jakiejś dobrej drużyny na zrobienie kilku bonuów (no i może kilku misji z bonusami) w okolicach Kryty i Dżungli Magooma... Znajdą się może jacyś chętni??? Szczegóły ustalimy gdy będę dokładnie wiedział kiedy będę miał czas zagrać :)
|
chętnie.
a zaliczy mi tego bonusa też? obecnie jestem w lokacji zimowej i mam lvl prawie 15 :). aha, jeśli możecie pomóc w zdobyciu bonusa w pierwszej cooperative tej lokacji (ta, w której trzeba wysadzić), to byłbym happy :) |
Tak - zaliczy bonusa wszystkim w drużynie, którzy go dotychczas nie mieli :)
|
A co jest ze stroną Gildi ?
mi nie działa ??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja tez musze zaliczyc bonusy wiec chetnie Ci pomoge |
Kurcze, nie mogę się zdecydować na drugą profesje dla Monka ???
co radzicie i dlaczego ? |
mam taki maly problem ze juz termin wersji probnej sie skonczy i to akurat w momencie gdy moja postac zaczela naprwade sie roziwjac. Czy jest jaki sposob abym mogl kontynułowac gre czy pozostaje mi tylko do sklepu leciec?
-------------------------------------------------------------------------------------- poprawcie jesli sie myle, ale jezeli jest tak jak mysle to kazdy moze zalozyc sobie konto na probnej wersji i pozniejnsobie sciagnac z neta pirata i grac sobie dalej. Jesli sie myle to mnie poprawcie |
Cytat:
------------------------------------------------------------------------------------- Nie, bo CD-KEY dziala tylko 10h a pozniej sie automatycznie uniewaznia chyba że do tego czasu wpiszesz nowy prawidlowy cdkey. |
czyli juz nie moge zaimportowac sobie starej postaci do wersji juz normalnej?????????
|
lol - Kupisz pelna wersje, wrocisz do domu, zalogujesz sie na konto z dema, dopiszes kluczyk z oryginalu - i grasz swoja postacia w wersje pelna :idea:
|
Na którym serwerze gracie ? Europejskim, czy US ?
i czy jest jakaś różnica ? |
Cytat:
|
Zbieram ekipę do przejscia misji wraz z bonusem w The Wilds. Jacyś chętni? :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:04. |