Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

Pagerus 22.09.2005 08:54

Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy - ale będę potrzebował jakiejś dobrej drużyny na zrobienie kilku bonuów (no i może kilku misji z bonusami) w okolicach Kryty i Dżungli Magooma... Znajdą się może jacyś chętni??? Szczegóły ustalimy gdy będę dokładnie wiedział kiedy będę miał czas zagrać :)

woitas 22.09.2005 12:11

chętnie.
a zaliczy mi tego bonusa też?
obecnie jestem w lokacji zimowej i mam lvl prawie 15 :).

aha, jeśli możecie pomóc w zdobyciu bonusa w pierwszej cooperative tej lokacji (ta, w której trzeba wysadzić), to byłbym happy :)

Pagerus 22.09.2005 14:50

Tak - zaliczy bonusa wszystkim w drużynie, którzy go dotychczas nie mieli :)

adixo 22.09.2005 16:59

A co jest ze stroną Gildi ?
mi nie działa ???

Pagerus 23.09.2005 15:09

Cytat:

Napisany przez adixo
A co jest ze stroną Gildi ?
mi nie działa ???

Była już mowa na ten temat parę stron wcześniej :) Strona chwilowo nie działa - a nowa jest w etapie produkcji :)

Tribunal 23.09.2005 15:27

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy - ale będę potrzebował jakiejś dobrej drużyny na zrobienie kilku bonuów (no i może kilku misji z bonusami) w okolicach Kryty i Dżungli Magooma... Znajdą się może jacyś chętni??? Szczegóły ustalimy gdy będę dokładnie wiedział kiedy będę miał czas zagrać :)

Ja moge w sobote po poludniu ibw niedziele tez po poludniu

kizio 23.09.2005 16:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus

ja tez musze zaliczyc bonusy wiec chetnie Ci pomoge

adixo 23.09.2005 16:45

Kurcze, nie mogę się zdecydować na drugą profesje dla Monka ???
co radzicie i dlaczego ?

Manyer 23.09.2005 20:44

mam taki maly problem ze juz termin wersji probnej sie skonczy i to akurat w momencie gdy moja postac zaczela naprwade sie roziwjac. Czy jest jaki sposob abym mogl kontynułowac gre czy pozostaje mi tylko do sklepu leciec?
--------------------------------------------------------------------------------------
poprawcie jesli sie myle, ale jezeli jest tak jak mysle to kazdy moze zalozyc sobie konto na probnej wersji i pozniejnsobie sciagnac z neta pirata i grac sobie dalej. Jesli sie myle to mnie poprawcie

kizio 23.09.2005 21:25

Cytat:

Napisany przez Manyer
mam taki maly problem ze juz termin wersji probnej sie skonczy i to akurat w momencie gdy moja postac zaczela naprwade sie roziwjac. Czy jest jaki sposob abym mogl kontynułowac gre czy pozostaje mi tylko do sklepu leciec?
--------------------------------------------------------------------------------------
poprawcie jesli sie myle, ale jezeli jest tak jak mysle to kazdy moze zalozyc sobie konto na probnej wersji i pozniejnsobie sciagnac z neta pirata i grac sobie dalej. Jesli sie myle to mnie poprawcie

Musisz iśc od sklepu

-------------------------------------------------------------------------------------
Nie, bo CD-KEY dziala tylko 10h a pozniej sie automatycznie uniewaznia chyba że do tego czasu wpiszesz nowy prawidlowy cdkey.

Manyer 23.09.2005 22:11

czyli juz nie moge zaimportowac sobie starej postaci do wersji juz normalnej?????????

REi 23.09.2005 22:18

lol - Kupisz pelna wersje, wrocisz do domu, zalogujesz sie na konto z dema, dopiszes kluczyk z oryginalu - i grasz swoja postacia w wersje pelna :idea:

adixo 24.09.2005 03:21

Na którym serwerze gracie ? Europejskim, czy US ?
i czy jest jakaś różnica ?

DreamCrusher 24.09.2005 08:03

Cytat:

Napisany przez adixo
Na którym serwerze gracie ? Europejskim, czy US ?
i czy jest jakaś różnica ?

ameryka ma czesciej 'favor of the gods', jak ktorys region (europa, ameryka, korea) go ma to wtedy ludzie z danego terytorium maja dostep do dwoch miejsc - underworld i fissure of woe w ktorych to wypadaja itemki za 4k i 8k; o przejecie favoru mozesz walczyc wraz z innymi w miejscu o nzawie tombs of the primevail kings; ogolnie zdarzaly mi sie lagi w ameryce co w europie nie mialo miejsca, wiec wrocilem do europy, masz mozliwosc 5 razy zmienic terytorium

Pagerus 24.09.2005 13:43

Zbieram ekipę do przejscia misji wraz z bonusem w The Wilds. Jacyś chętni? :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:04.