![]() |
Napiszcie mi co się dzieje jak ktoś mnie rozjedzie ?
tzn. wiem że zaczynam od najbliższego miejsca wskrzeszenia, ale czy coś wtedy strace ? |
Cytat:
|
Za www.gry-online.pl
Cytat:
|
wow, nieźle.
oby takie turnieje były częściej :D |
to fajnie. tylko skad ja teraz sobie druzyne skombinuje... a wy w jakich skladch bedziecie grac?
|
Cytat:
|
ja na Waszym miejscy jak najszybxiej pchalbym sie do tej imprezy... przeciez nie ma nic do stracenia :)
|
Czy działa wam Xfire ?, bo u mnie cały czas próbuje zrobić jakiś update i nic :blee:
|
działa, tylko poczekaj aż się połączy ponownie.
chwilę to trwa. co do tego turnieju, to mogę mieć problem z czasem. ale zobaczymy. |
A co z przyjęciami do Gildii ? zawieszone ?
Ksywka w grze "Boski Adixo" |
Cytat:
|
Cytat:
pobrałem nową wersje i jest Ok. |
Ja po przeinstalowaniu Windy nie zainstalowałem jeszcze GW - jak znajdę chwilkę to to zrobię....
|
Czy ktoś jest jeszcze w pre Ascalonie ?
Mam misje z wrotami na początku tzn. muszę kogoś zabrać aby mi otworzył te wrota bo sam nie zdąże ich otworzyć i zbiec na dół Muszę tam przyprowadzić Bena Wolfsona spowrotem do wrót |
to zaden problem. moge zrobic postac i ci pomoc.
ps. w elona reach wpisałem się do grupki robiącej questa. misja się rozpoczęła, koleś kazał nam czekać i poleciał. załatwił całą misję i kazał mi zapłacić 2 platynki :| oczywiście nie dałem i koleś zaliczył misję. tutaj moje pytanie - czy on ją robił za kasę, czy po prostu grupka chciała mnie wykołować? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |