Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

adixo 27.09.2005 17:44

Napiszcie mi co się dzieje jak ktoś mnie rozjedzie ?
tzn. wiem że zaczynam od najbliższego miejsca wskrzeszenia, ale czy coś wtedy strace ?

kizio 27.09.2005 18:16

Cytat:

Napisany przez adixo
Napiszcie mi co się dzieje jak ktoś mnie rozjedzie ?
tzn. wiem że zaczynam od najbliższego miejsca wskrzeszenia, ale czy coś wtedy strace ?

Tracisz punkty zycia ale tylko do czasu jak wejdziesz do jakiegos miasta.

Pagerus 30.09.2005 16:39

Za www.gry-online.pl
Cytat:

Zapowiedziano mistrzostwa świata w ... Guild Wars
Już całkiem niedługo gracze Guild Wars będą mogli zabłysnąć przed całym światem kunsztem podczas rozgrywek w swoją ulubioną pozycję. Okazją ku temu będzie zapowiedziana właśnie impreza pod nazwą Guild Wars World Championship. Rozpocznie się ona już w ten weekend a akces do niej mogą zgłaszać drużyny z USA, Europy i Korei. Wielki finał mistrzostw odbędzie się podczas trwania Taipei Game Show (Tajwan) w dniach 16-20 lutego przyszłego roku.

1 października ArenaNet zresetuje drabinki rankingowe Guild Wars i od tego momentu, przez 3 miesiące, drużyny graczy z wymienionych rejonów świata walczyć będą o szansę wejścia do finału. A znajdą się tam po dwie, ośmioosobowe załogi z USA, Europy i Korei, które zmierzą się dodatkowo z graczami z Tajwanu i Japonii. Jak powiedział współzałożyciel ArenaNet, Jeff Strain, pomysł na stworzenie międzynarodowego turnieju w Guild Wars, chodził po głowach developerów od momentu wypuszczenia gry na rynek, czekano tylko na odpowiedni ku temu moment.
I co Wy na to? :D

woitas 30.09.2005 18:02

wow, nieźle.
oby takie turnieje były częściej :D

Manyer 30.09.2005 18:39

to fajnie. tylko skad ja teraz sobie druzyne skombinuje... a wy w jakich skladch bedziecie grac?

Pagerus 30.09.2005 18:44

Cytat:

Napisany przez Manyer
to fajnie. tylko skad ja teraz sobie druzyne skombinuje... a wy w jakich skladch bedziecie grac?

Ja to w ogóle nie wiem czy będziemy... Gildia zdecyduje podczas którejś z imprez w Guild Hall :piwo: :piwo: :piwo:

Manyer 30.09.2005 18:55

ja na Waszym miejscy jak najszybxiej pchalbym sie do tej imprezy... przeciez nie ma nic do stracenia :)

adixo 03.10.2005 08:43

Czy działa wam Xfire ?, bo u mnie cały czas próbuje zrobić jakiś update i nic :blee:

woitas 03.10.2005 13:38

działa, tylko poczekaj aż się połączy ponownie.
chwilę to trwa.

co do tego turnieju, to mogę mieć problem z czasem.
ale zobaczymy.

adixo 03.10.2005 16:29

A co z przyjęciami do Gildii ? zawieszone ?
Ksywka w grze "Boski Adixo"

Burak_PL 03.10.2005 16:58

Cytat:

Napisany przez adixo
Czy działa wam Xfire ?, bo u mnie cały czas próbuje zrobić jakiś update i nic :blee:

mi od rana ładnei śmiga ;)

adixo 03.10.2005 17:36

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
mi od rana ładnei śmiga ;)

No niestety nie działa :blee:
pobrałem nową wersje i jest Ok.

Pagerus 03.10.2005 19:30

Ja po przeinstalowaniu Windy nie zainstalowałem jeszcze GW - jak znajdę chwilkę to to zrobię....

adixo 03.10.2005 20:26

Czy ktoś jest jeszcze w pre Ascalonie ?
Mam misje z wrotami na początku tzn. muszę kogoś zabrać aby mi otworzył te wrota bo sam nie zdąże ich otworzyć i zbiec na dół
Muszę tam przyprowadzić Bena Wolfsona spowrotem do wrót

woitas 04.10.2005 00:25

to zaden problem. moge zrobic postac i ci pomoc.

ps. w elona reach wpisałem się do grupki robiącej questa.
misja się rozpoczęła, koleś kazał nam czekać i poleciał.
załatwił całą misję i kazał mi zapłacić 2 platynki :|
oczywiście nie dałem i koleś zaliczył misję.

tutaj moje pytanie - czy on ją robił za kasę, czy po prostu grupka chciała mnie wykołować?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34.