Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

adixo 07.10.2005 18:26

Czy jak założę nową postać to ona też będzie w Gildii ?

Pagerus 07.10.2005 19:06

Cytat:

Napisany przez adixo
Czy jak założę nową postać to ona też będzie w Gildii ?

Z tego co wiem to tak :)

woitas 07.10.2005 22:34

heh, kupiłem arcane echo w jakiejś zadupiastej osadzie w krycie.
muszę przyznać, że skill jest świetny.
odpalam go, potem walę np.: fire storm i za moment drugi :D
coś pięknego :1miejsce:

Pagerus 07.10.2005 22:36

Cytat:

Napisany przez woitas
heh, kupiłem arcane echo w jakiejś zadupiastej osadzie w krycie.
muszę przyznać, że skill jest świetny.
odpalam go, potem walę np.: fire storm i za moment drugi :D
coś pięknego :)

A co daje ten skill?

woitas 07.10.2005 22:37

właśnie to - dublowanie spell skilla (działa przez 20 sekund).
czyli możesz naraz odpalić 2 fire stormy jeden po drugim :szczerb:

Pagerus 07.10.2005 22:40

Cytat:

Napisany przez woitas
właśnie to - dublowanie spell skilla (działa przez 20 sekund).
czyli możesz naraz odpalić 2 fire stormy jeden po drugim :szczerb:

Kurde - fajna sprawa - muszę to zdobyć :) Drogi był ten skill? I czy wszyscy mogą go używać?

woitas 07.10.2005 22:47

to skill mesmera.
a kosztował jednego skill pointa i parę groszy - kupiłem w beetlerun lub w temple.
dokładnie nie pamiętam.
jest też jego odpowiednik - elite echo.

Hefa 07.10.2005 23:08

powiedzcie prosze jaka posatc jest lepsza elementalist czy necromanta a moze co innego??

REi 08.10.2005 00:27

Nie ma postaci lepszych i gorszych ;p sa tylko lepsi lub gorsi gracze. Guild Wars ma to do siebie ze jest wywazone i zadna z klas nie ma przewagi nad innymi.

Draghmar 08.10.2005 01:03

Cytat:

Napisany przez Hefa
powiedzcie prosze jaka posatc jest lepsza elementalist czy necromanta a moze co innego??

Zależy jaki sposób rozgrywki preferujesz. Najlepiej jest brać na początku postacie jakimi lubiło się grać dotychczas w innych grach.
El jest postacią zadającą spore obrażenia na dodatek na sporym obszarze, ale jest najłatwiejszy do zabicia...no może jest na równi z mesmerem ;). Ale jako, że GW to gra drużynowa, to z pomocą mnichów potrafi zdziałać naprawdę wiele.
Ne jest...inny. ;) W zależności od wybranej szkoły (rozwijanego atrybutu) możesz albo sporo poprzeszkadzać lub zadać spore obrażenia z jednoszczesnym leczeniem samego siebie. :) Trzeba tutaj zwrócić uwagę na to, że obrażenia od cienia jakimi głównie posługuje się Ne ignorują pancerz...czyli zadają dokładnie takie obrażenia jak w opisie umiejętności. :D

To tak pokrótce bo przy tylu możliwych kombinacjach naprawdę trudno cokolwiek wskazać...

Hefa 08.10.2005 11:03

oki dzieki ale mam problema bo mam 6 skilli i 4 lvl i jak chce wiecej skilli to pytam sie gdzie moge sie nauczyc wiecej skilli jednego z NPC i on mowie ze mam isc do Necromacer Azure (czy jakos tak) a u niej juz bylem i nie wiem gdzei mam sie nauczyc pozostalych dwoch skilli??? AA i to jest troche dziwne bo moj warrior nauczyl sie 3 skilli dla necromanty i jest zepsuty totalnie przez to:(

Draghmar 08.10.2005 12:07

No, ale w czym problem? Jak Ci się nie podobają umiejętności, które masz na pasku, to poprostu zmieniasz je będąc w mieście...A co do trenerów...Nekromanta ma dwóch w katakumbach, jednego zaraz na początku gry i jednego w Green Hills Country (czy jakoś tak).

Hefa 08.10.2005 12:09

a w jaki sposob je sie zmienia??:| bo kombinuje i nic;/ sry nie znam sie??i czy lepej jest grac warriorem czy necromanta:( ehh ale jestem niezdecydowany:(

mam takie czary:
vampire gaze
deathly swarm
blood renewal
vampiric touch
life siphan
bone horror
dobra sa??:>

DreamCrusher 08.10.2005 12:22

Cytat:

Napisany przez Hefa
a w jaki sposob je sie zmienia??:| bo kombinuje i nic;/ sry nie znam sie??i czy lepej jest grac warriorem czy necromanta:( ehh ale jestem niezdecydowany:(

mam takie czary:
vampire gaze
deathly swarm
blood renewal
vampiric touch
life siphan
bone horror
dobra sa??:>

bedac w miescie wcisnij 'k' otworzy sie okno i z tego okna mozesz skile sobie przeciagac mysza na pasek

Hefa 08.10.2005 12:39

mam 6 skilli skoro juz nikt mnie nie moze nauczyc to jak mam zdobyc ich wiecej?? i jesli np. to sa jakies scrole czy cus to jak je dodac;/??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:21.