Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

REi 08.10.2005 21:45

Mordobicia 3d? Nie. Ale juz mordobicia 2d sa, a przynajmniej jedno porzadne - Guilty Gear X i Guilty Gear XX (XX jest chyba tylko po jap ale jedyne co jest po jap to program konfiguracyjny)

I nie pytaj mi tu w moim pieknym temacie o GW o inne gry! ... wlasnie wypadalo by zagrac w GW ale ostatnio na kompa wpadam tylko na 5~10min i musze leciec... ech

Pagerus 08.10.2005 21:47

Cytat:

Napisany przez REi
Mordobicia 3d? Nie. Ale juz mordobicia 2d sa, a przynajmniej jedno porzadne - Guilty Gear X i Guilty Gear XX (XX jest chyba tylko po jap ale jedyne co jest po jap to program konfiguracyjny)

I nie pytaj mi tu w moim pieknym temacie o GW o inne gry! ... wlasnie wypadalo by zagrac w GW ale ostatnio na kompa wpadam tylko na 5~10min i musze leciec... ech

No a ja jeszcze nie miałem nawet czasu aby zainstalować po reinstallu Windy :|

woitas 08.10.2005 22:37

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No a ja jeszcze nie miałem nawet czasu aby zainstalować po reinstallu Windy :|

hm... czyli jeśli zainstalowałem grę na innej partycji niż systemowa, to gry nie opdalę z katalogu po reinstalce windy :hmm:

ps. zaliczylem chyba wszystkie questy z pustyni.
no ale nie mam jeszcze odkrytych lokacji z bonusami: the dragon's lair, thirsty river, dunes of despair.
muszę do nich zasuwać pieszo, czy jest może jakiś quest, który mnie do nich poprowadzi?

Pagerus 08.10.2005 23:23

Cytat:

Napisany przez woitas
hm... czyli jeśli zainstalowałem grę na innej partycji niż systemowa, to gry nie opdalę z katalogu po reinstalce windy :hmm:

no ale nie mam jeszcze odkrytych lokacji z bonusami: the dragon's lair, thirsty river, dunes of despair.
muszę do nich zasuwać pieszo, czy jest może jakiś quest, który mnie do nich poprowadzi?

Kurde - chyba za bardzo zaniedbuję grę :P Woitas - wyprzedziłeś mnie już sporo...

DreamCrusher 09.10.2005 08:04

Cytat:

Napisany przez REi

jest tez angielska wersja prog. konfiguracyjnego do ggXX; szkoda ze midway nie wydaje kolejnych MK na pc...

Cytat:

Napisany przez woitas

mozesz odpalic bez ponownej instalacji - gra przed uruchomieniem nawet sama doda skrot w menu start

Smartek 09.10.2005 10:43

Cytat:

Napisany przez REi
omg co za wstyd - taki bug i jeszcze we wlasnym topicu :D
Jestem na srodkach przeciwbolowych bo dentysta zamkniety (lol) i jakos przezyc musze - wpierniczylem juz prawie cale opakowanie ibupromu i troche niekontaktuje

PS. Poprawilem jósz

ja opakowanie ibupromu wcinam (10 sztuk tabletek) na 5 dni (codziennie po 2, czasem 3) - od jakis 3 lat i zyje :) [piszac tego posta tez wzialem jedna..]..
no, ale skonczmy ten OT!
pozdro ;)

Pagerus 09.10.2005 11:33

Cytat:

Napisany przez zuk4u
mozesz odpalic bez ponownej instalacji - gra przed uruchomieniem nawet sama doda skrot w menu start

Czyli co? Jak u mnie GW cały czas na dysku leży - to nie muszę go przeinstalowywać???

DreamCrusher 09.10.2005 11:40

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Czyli co? Jak u mnie GW cały czas na dysku leży - to nie muszę go przeinstalowywać???

nie, nie musisz. wystarczy ze odpalisz gw.exe

REi 09.10.2005 14:25

Cytat:

Napisany przez Smartek
ja opakowanie ibupromu wcinam (10 sztuk tabletek) na 5 dni (codziennie po 2, czasem 3) - od jakis 3 lat i zyje :) [piszac tego posta tez wzialem jedna..]..
no, ale skonczmy ten OT!
pozdro ;)

Lol ale ja dziennie teraz cale opakowanie wpierniczam :D
Jutro mam nadzieje ze dorwe dentyste i sie te meki skoncza....

Pagerus 09.10.2005 14:50

Cytat:

Napisany przez zuk4u
nie, nie musisz. wystarczy ze odpalisz gw.exe

No to super, że nie trzeba instalować na nowo - zawsze nieco zaoszczędzonego czasu :D

woitas 09.10.2005 22:10

Cytat:

Napisany przez REi
Lol ale ja dziennie teraz cale opakowanie wpierniczam :D
Jutro mam nadzieje ze dorwe dentyste i sie te meki skoncza....

nie wiem, jaki ma skład ten ibuprom, ale zapewne jest na bazie paracetamolu, którego nie wolno przedawkować.
maksymalna ilość tabletek dziennie to bodajże 4...
jeśli tak cię ząb nawala, to czemu go nie zatrujesz alkoholemn albo nie pójdziesz do dentysty prywatnie?

wracając do tematu - czy mogę grając e/me przesłać swojej drugiej postaci jakieś itemki?

REi 09.10.2005 23:03

MOja siostra jest Farmaceuta a i w instrukcji pisze ze do 10 tabletek na dzien.

co do pytania: Tak - storae maja obie postacie wspolny.

Smartek 10.10.2005 07:20

ibuprofen chyba, a nie paracetamol

woitas 10.10.2005 09:10

nie wiem, czy to przypadkiem nie to samo, tylko pod inną nazwą :hmm:
nieważne.

jeszcze jedno pytanko - czy jeśli za punkty zdobyte na arenie kupię skilla, to będzie on także odblokowany dla postaci pve?

Pagerus 10.10.2005 12:26

Kurcze - to Wy wszyscy już gracie na arenie? Ja się chyba jeszcze nieco boję :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:28.