![]() |
Taki koles to "runer" i tak on robi takie rzeczy za kase.
|
Cytat:
|
Już sobie poradziłem i z 8 lvl przeszedłem do zniszczonego Ascalonu 8 )
|
Cytat:
|
Używacie komunikacji głosowej poprzez Xfire ?
ps. Co z pelerynką dla mnie ? |
Cytat:
Pelerynke dostaniesz jak będziesz w gildii a czemu nie jestes to nie wiem :/ |
Cholera ja nie mialem czasu w nic zagrac (nawet w GW!) ostatnio to zaden z oficerow nie mogl go zaprosic?!? oj szykuja sie zmiany! :P
|
Cytat:
ale doszedłem tam na piechotę :P podobnie jak do destiny's gorge :D |
Cytat:
|
właśnie.
możecie mi poradzić, jak dobrać pasek skilli dla 20 lvl e/me? mam na nim: -flare -fireball -inferno -lava font -fire storm -chaos storm -aura of restoration -ressurection signet attribute points: fire magic - 13, energy storage - 9, illusion - 5, domination - 3 air - 2 inspiration - 1 |
Cytat:
|
dzieki,
troche przerobilem konfig. teraz jeszcze jedno - czesto gdy uzywam jakiegoś skilla, zostaje mi on przerwany. czy jest jakiś sposób na to? |
czesc mam pytanie czy w Guild wars mozna grac singla bez internetu i czy konieczny jest CD key?? oraz jak go zdobic zeby nie kupowac;/??
|
Cytat:
ad 1. Tak wymagany jest CD-Key ad 2. Jak go zdobyc zeby nie kupowac? Poprosic rodzinke zebi ci prezent zrobili ^_^ lol jak chcesz gre wyprobowac to zacytuje sam siebie (po raz 2) Cytat:
|
dobra, meteor się sprawdził, teraz szukam skilli, aby zrobić anty-caster'a ( to z Mesmera).
sprawdza się w praniu imagined burden (spowalnia o 50% przeciwnika). ad1. w tej chwili mam: flare fireball meteor imagined burden meteor shower fires torm aura teraz poluje na arcane echo ad. 2 pomoże mi ktoś wyciągnąć elita z bossa na elona reach? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:01. |