![]() |
dzieki Rei o to chodzilo o wyprobowanie ale nadal nie wiem czy jest opcja grania singla??
|
Cytat:
|
sry ale mam problema jak sie zaklada acc bo mam cd key i w grze go uzylem zrobilem konto ale cos nie moge sie polaczyc pisze ze cos tam valid z moim emailem czy cus;/??co tero?? plis help
|
Cytat:
|
skoro poszedlem za rada Rei'a i mam cd keya "testowego" dzeiki ktoremu moge troche pograc to ile czasu moge uzywac swojego konta czy juz na zawsze ono zostanie:P??
|
10 godzin teraz, a jak kupisz oryginał to możesz wpisać nowy klucz na miejsce tego
|
kurcze szkoda :( niestety nie mam narazie kasy:( a Wy gdzei gracie tak gdzie jest max lvl i PvP czy od nowa??
|
Ja gram od nowa
|
Ja gralem "od nowa" czyli w PvE ale juz mam Max level ;p 240h gry robi swoje ^^
PS. dosc duzo osob z foruma grywa w GW a i nowi sie rejestruja zeby o GW zapytac moze by tak przykleic? ;p Oczywiscie jaja se robie :D |
Cytat:
|
GW ma być przyklejone a ET nie ?? nie zgadzam sie :)
|
a czy podajac (nie wiem jak to nazwac) hakowany cd key to ktos go wykryje i usonie mi acc?? bo wiem ze narazie nie wejde w posiadanie orginala i az mi sie lezka w oku kreci:P??
|
@Hefa - nie ma hakowanych cd-keyow i nigdy nie bylo - byl to mit ;p
@Burak_PL a ile ET ma stron - napewno nie 42 ;p |
Cytat:
|
Cytat:
Nie chcę się tu wykłócać na temat co lepsze GW czy ET - ani jaki temat należałoby przykleić - no ale jak sprawa wygląda każdy widzi :) Tak więc Burak - aby wszyscy byli zadowoleni - zapraszam do zakupu GW i dołączenia do naszej Gildii :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:03. |