![]() |
czego się boisz?
przecież tam nic nie tracisz :D a za punkty można kupić nawet elitarne skille. tyle, że one dostępne są chyba tylko w pvp :( |
Cytat:
|
teraz zadanie bojowe - pokonać doppelganger 'a w ciągu 50 sekund.
moja profesja to e/me. dzięki za poradę. bierzemy tylko flare, fire storm i aura of restoration. przed wejściem na ostatni kamień odpalamy aura. potem naciskamy tylko klawisz c + nr z fire stormem a następnie szybko podbiegamy do lolka i walimy w niego z flare. powinien paść po 15 sekundach :D |
myslicie ze warto stworzyc postac elementalist/warrior? bo wlasnie taka zamierzam grac...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
YEAh! Jestem w Ring of Fire! Niedlugo skoncze gre:)
|
Cytat:
|
Drobne pytanko czy mozna uzywac miecza ktory jest ddykowany innej osobie jesli tak to w jaki sposob ko przerobić ???
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
też tak myślałem, dopóki mnie nie przerzuciło do droknar's forge i dowiedziałem się, że mam do wykonania jeszcze titan quest :hmm: Twoja ucieczka z wulkanicznej kadzi nie była przypadkowa. Wszystko potoczyło się, tak jak przewidziałam. Proroctwo Flameseekerów wypełniło się, a podstępne knowania Viziera Khalbiona zakończone. Jednak zagrożenie nadal istnieje. Tytani, których Licz wypuścił na świat, sprawiają większe problemy niż mogłam przewidzieć. Świat nie jest jeszcze bezpieczny, a Ty nadal masz masę roboty. Od czego zaczniesz? Ten quest to seria pięciu zadań, które zaczynają się od Droknars Forge i kontynuują fabułę zakończoną w Hells Precipice. Zadania te zbudowane są na nowym systemie nagradzania, wraz z nowymi przeciwnikiami. nadmienię, że każdy daje 20 000 pkt doświadczenia :P do tego jeszcze to: SORROWS FURNACE Dwie dodatkowe lokacje zlokalizowane pomiędzy Shiverpeak i Snake Dance. Zawierają one: - Siedemnaście nowych questów :D - Cztery nowe cutscenki - Nowych wrogów, w tym nowych Stone Summitów, którzy teraz są znacznie silniejsi oraz całkiem nowe i niepowtarzalne stwory - Imiona bossów nazwane zwycięskimi imionami w konkursie Areny Net - Bossowie zostawiają teraz unikatowe, zielone bronie, które są nazwane imieniem bossa. ******************************* ps. broń przypisana do danej osoby może być używana tylko przez nią. mam pytanko, ile orientacyjnie mogę dostać na rynku za te zabawki |
Ja mam pytanko drobne:
Kto by mi pomgł zrobic questy Final Blow? Tak od 13 dzisiaj |
O rany kiedy ja was dogonie :cool:
|
Cytat:
bo mi zostały nowe lokacje oraz titan quest. |
Nareszcie dostalem przelew i moglem sobie kupic (bo juz mnie skrecalo) Guild Wars Battle Pak One
http://img450.imageshack.us/img450/9717/1238fm.gif A juz niedlugo (jutro badz najpozniej w poniedzialek) poslucham sobie tego na wlasnym Audigy 2 :D bo slyszalem pierwszy OST z GW na Aud2 i mnie rozlozylo (tak chyba jestem audiofilem). |
Cytat:
edit: znalałem :D o żesz ja pierdzielę, muza zaje...sta :1miejsce: czy kupując to coś, trzeba za każdym razem łączyć się z netem do jej odsłuchania? chciałbym to wrzucić na płytkę... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |